Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah arkadaşım İnşallah
    Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Yeni yazım Celal abiye gelsin

Yorum

• su maca güzel bir pankartla ciksa takimimiz cok güzel our

Yorum

• gayse baskaninin dediklerine bak

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

buda parasi olmayinca 1 milyon keriz arayan kulüp
          Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Yorum

• bu galatasaray başkanı olan moruk bu açıklamaları yapmasının tek nedeni cumhurbaşkanına yalakalık amacıyladır yaptıgı acıklamalara bak ya balyoz kumpas orası doğru şikede kumpas 17 25 aralığa gelince ona da kumpas de bakalım söyleyebilir misin ?

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kamuoyu abi.. Bak bunlar bi sivas maçıydı sanırım. Penaltıları verilmedi diye ortalığı yıktılar gündemi işgal ettiler vallahi.. Kamuoyu maalesef bizde yok. Keşke olsa ama yok. Yerel medya takıma, başkana sallasın. biz de 3-5 taraftar ne kadar gündem oluşturabiliriz ki?

Bu arada @Courage abi özür diliyorum. Boş bir muhabbet için kimsenin gönlünü kırmak iastemem. Ben de bu davadan vazgeçmem ancak somut hiç bir adım yok. 4 sene geçti üzerinden.. halen hede hede diye geçiyorlar. Affola.
              Bu ülkede zaman içerisinde yargılanan,ceza alan hatta idam edilen insanlarımız olduğunu unutmayalım, Trabzonspor camiasıda bir gün o itibarını geri alacaktır daha doğrusu vermek zorunda kalacaklar.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gayse baskaninin dediklerine bak

buda parasi olmayinca 1 milyon keriz arayan kulüp
                http://www.ajansspor.com/futbol/supe...ml#yorumlaroku
                Alp Yalmanı azizin kankası diye istemeyen gavat saraylılar , yağmurdan kaçarken lağım suyuna düştüler.

Yorum

• böyle hakemler olduktan sonra,

-angut kocaman,
                  -cismail kartal,
                  -hans hansoglu

gibi teknik direktörler tabiki basarili hatta sampiyon olurlar.

türkiyede senin egitimin, tecrüben, basarin degil, önemli olan sana torpil gecen sistem ve hakemlerin olmasidir

Yorum

• umarim tolunaycilar dün iyi dinlemistir tolunayi. mac sonrasi sikebahceyi galibiyetten dolayi tebrik ediyorum dedi. hic penalti pozisyonuna bile deginmedi.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      umarim tolunaycilar dün iyi dinlemistir tolunayi. mac sonrasi sikebahceyi galibiyetten dolayi tebrik ediyorum dedi. hic penalti pozisyonuna bile deginmedi.
                      ne deseydi memnun olurdun acaba.

Yorum

• Biz başkalarının hakkını, haksızlığını savunmayacağız sadece haklılığımızı gündemde tutacağız,hakkımızı arayacağız ama bakıyorum şike hakkında konuşanlar yandaş medyadan uzaklaştırıldığı gibi bizim taraftarımızda en çok yorum yapılan şike sayfasından uzaklaşmaya başlamış.

Yorum

• 3 temmuz kumpasmis rasim ozan söylüyor.Tayyib in olaya bakisi ve yeniden yargilamanin sonucu simdiden belli.
                          iho istifa.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            3 temmuz kumpasmis rasim ozan söylüyor.Tayyib in olaya bakisi ve yeniden yargilamanin sonucu simdiden belli.
                            rasim annen güzel mi diye sormak lazim

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yeni yazım Celal abiye gelsin
                              Sağolasın Sibel
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bu dava'da kimse yanımızda değil. Kandırmayın kendinizi.Bunu Hacıosmanoğlu da biliyor.Emin olun kendisi de bu işin kumpas olduğunu sanıyor öyle ya abileri öyle söylemiş.İşin daha da kötüsü bizim taraftarlar da buna inanacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X