İnşallah arkadaşım İnşallah
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
gayse baskaninin dediklerine bak
Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
buda parasi olmayinca 1 milyon keriz arayan kulüp
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20150131/fenerbahceden_tffye_sok_basvuru.html#yorumlarokuTürkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
Yorum
-
bu galatasaray başkanı olan moruk bu açıklamaları yapmasının tek nedeni cumhurbaşkanına yalakalık amacıyladır yaptıgı acıklamalara bak ya balyoz kumpas orası doğru şikede kumpas 17 25 aralığa gelince ona da kumpas de bakalım söyleyebilir misin ?
Yorum
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamuoyu abi.. Bak bunlar bi sivas maçıydı sanırım. Penaltıları verilmedi diye ortalığı yıktılar gündemi işgal ettiler vallahi.. Kamuoyu maalesef bizde yok. Keşke olsa ama yok. Yerel medya takıma, başkana sallasın. biz de 3-5 taraftar ne kadar gündem oluşturabiliriz ki?
Bu arada @Courage abi özür diliyorum. Boş bir muhabbet için kimsenin gönlünü kırmak iastemem. Ben de bu davadan vazgeçmem ancak somut hiç bir adım yok. 4 sene geçti üzerinden.. halen hede hede diye geçiyorlar. Affola.
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegayse baskaninin dediklerine bak
Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
buda parasi olmayinca 1 milyon keriz arayan kulüp
http://www.ajansspor.com/futbol/supe...ml#yorumlaroku
Yorum
-
böyle hakemler olduktan sonra,
-angut kocaman,
-cismail kartal,
-hans hansoglu
gibi teknik direktörler tabiki basarili hatta sampiyon olurlar.
türkiyede senin egitimin, tecrüben, basarin degil, önemli olan sana torpil gecen sistem ve hakemlerin olmasidir
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumarim tolunaycilar dün iyi dinlemistir tolunayi. mac sonrasi sikebahceyi galibiyetten dolayi tebrik ediyorum dedi. hic penalti pozisyonuna bile deginmedi.
Yorum
-
Biz başkalarının hakkını, haksızlığını savunmayacağız sadece haklılığımızı gündemde tutacağız,hakkımızı arayacağız ama bakıyorum şike hakkında konuşanlar yandaş medyadan uzaklaştırıldığı gibi bizim taraftarımızda en çok yorum yapılan şike sayfasından uzaklaşmaya başlamış.
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 temmuz kumpasmis rasim ozan söylüyor.Tayyib in olaya bakisi ve yeniden yargilamanin sonucu simdiden belli.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni yazım Celal abiye gelsin2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum