Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu ülkede ilk 17 haftayı 36 puanla 3.sırada tamamlayan Ankaraspor, 2.devre başlamadan düşürülüyor da beynelmilel şikeci takım neden 3,5 yıldır düşürülmüyor?

Kahrolsun fenere dayalı sistemler ve kişiler
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Asıl önemli olan 2010-2011 sezonunun durumudur.

FIFA ceza kestiğinde, 2010-2011 kupası şikebahçeden alınabilir ama bize verilmesine gelince orası çok kolay değil bence.

Fıfanın topa girdiği an tff nin bittiği andır.Kupa işin en basit tarafı.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fıfanın topa girdiği an tff nin bittiği andır.Kupa işin en basit tarafı.
        Esasen iş öyle bir noktaya geldi ki !
        Kupa verilirse çok güzel olur.Peşinden tazminat davaları ve maddi getirileri...
        Ancak,kupayı bize vermeseler bile;
        fenerden kupayı alarak düşürmeleri,ülke futbolunun 5-10 yıl ceza alması, en az kupayı almışız kadar hoşuma gidecektir.
        Yaptıklarının bedelini ödemeli namussuzlar.
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• fifa resmen ''bizim devreye girmemizi gerektirecek bir durum yok, top uefa da zaten onlar ilgileniyorlar'' demiş. heyecana sebep olacak tek şey, fifa nın bize nezaketen geri dönüş yapmış olmasıdır.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Abicim benim anlamadığım Uefa şike yapan şahıslarada ceza vermedi.Maşallah hala Türk futbolundalar.Uefa bunlar için ek rapor istemişti.Ne oldu onlara verilecek cezalara?

Yorum

• emreye 1 maç ceza verilmiş.....Gerçekten söyleyecek birşey bulamıyorum......
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Emreye bir maç verilmiş gözlerime inanamadım. Direkt kırmızı ve bir maç ve onu da kupa maçında çekmiş oldu. Bu sen devam et biz destekliyoruz gibi bir şey.

Yorum

• İlk olarak abuzun61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Emreye bir maç verilmiş gözlerime inanamadım. Direkt kırmızı ve bir maç ve onu da kupa maçında çekmiş oldu. Bu sen devam et biz destekliyoruz gibi bir şey.
                  Her fırsatta söylüyorum.3 Temmuz 2011'den beri şike devam ediyor !
                  O tarihten beri aksini kanıtlayacak bir şey yaşadık mı ?
                  Şikenin cezası verilmediği sürece daha neler neler göreceğiz ...
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak abuzun61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Emreye bir maç verilmiş gözlerime inanamadım. Direkt kırmızı ve bir maç ve onu da kupa maçında çekmiş oldu. Bu sen devam et biz destekliyoruz gibi bir şey.
                    İnanmayacak bir şey yok.Ben normal karşıladım.Bence 1 maç ceza da kaldırılmalı.Demek ki hakemlere sövülmesi hoşlarına gidiyor

Yorum

• emre bunlara ne ediyor acaba çok merak ediyorum!!
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Allah belanı vermesin demiş ) özrü kabahatinden beter ama bu hakemlere federasyona müstahaktır.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• o dememiş ama biz haklı taraf olarak ''versin'' diyelim de misliyle belalarını bulsunlar inşallah.
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• emre hakemlere tecavüz etse yine ceza 1 mac ceza verir o kdar korkuyorlar
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• adam hakemin üzerine yürüdü etmediği küfür hakaret kalmadı ne bedduasından söz ediyor bunlar, adam hakeme ağzına geleni söyledi caner tutmasa saldıracaktı, direk kırmızı gördü 3 maça banko gözüyle bakarken 1 maç aldı onuda kayseri maçıyla doldurmuş oldu.

aptal aptal kararlar alıyorlar bu duruma tüm kulüpler sert tepki koymalı diyeceğim ama bir halt olmaz bu futbol dünyasından...

caner in lan olayına 3 maç vermedi mi bunlar ? bu ne rezilliktir, şu karardan sonra hakeme Allah belanı versin diyip el kol yapıp direk kırmızı gören oyuncular eğer 1 maçtan fazla ceza alırlarsa her türlü şikayet hakkı doğar.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Zamanında İNFANTINO da çok seyler söylemişti ,hatta hatırlayın Şemsiyede hazırlamıştı 😄ne oldu??yapıldı birşeyler rezillik ortada ,hiçbirşey.
                                FİFA danda hiç birşey çıkmayacak.Ben şahsen milyonda 1 bile ihtimal vermiyorum.Bizim işimiz TFF ile anlayın artık..

''HERSEY KILIFINA UYDURULUYOR'' filminin Başrol Oyuncuları belli..Bizde seyircisiyiz.Ve hala bu film bizim sayemizde sinemalarda oynamaya devam ediyor.

Trabzonspor, TFF ,FİFA ,UEFA ,siyaset , medya, alayında 'yeter ' demedikçe hiç birşey olmayacak.

yeterin ne olduğu bellidir.. Bakınız imza
                                En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 04.12.2014, 19:42.
                                şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X