Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    süreci uzatabilirler ama sonucu değiştiremezler...
    Evet Celalcim,

Akıbetleri belli aslında, sadece zamanı belli değil.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• 1 hafta daha sabır

Önce bu akşam Keçiören
      Sonra pazar şiketaşı geçelim.

Gelsin 11 Aralık çarşamba
      FIFA girsin topa
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Haydi FIFA malumu ilam et

Yorum

• 25.temmuz tarihli bu fax niye bugüne kadar aciklanmadi bilmek isterdim

o tarihden bugüne kadar kac tane sikecilere müjde haberi verildi, nekadar sikeye karsi mücadele vermeye calisan arkadasin umudu kirildi
          neden kulübümüz verdigimiz destegi kabul etmiyor, bizi kullanmiyor bu yolda
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            25.temmuz tarihli bu fax niye bugüne kadar aciklanmadi bilmek isterdim

o tarihden bugüne kadar kac tane sikecilere müjde haberi verildi, nekadar sikeye karsi mücadele vermeye calisan arkadasin umudu kirildi
            neden kulübümüz verdigimiz destegi kabul etmiyor, bizi kullanmiyor bu yolda
            UEFA müfettiş raporunu beklemişlerdir belki ama bu fax, en geç UEFA müfettişinin kulübümüze gönderdiği rapordan birkaç gün sonra açıklanmalıydı.
            Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
            Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              UEFA müfettiş raporunu beklemişlerdir belki ama bu fax, en geç UEFA müfettişinin kulübümüze gönderdiği rapordan birkaç gün sonra açıklanmalıydı.
              müfettisin (leuba) raporu 11 aralikda aciklanacak
              ozaman hic aciklamasaydilar

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Haydi FIFA malumu ilam et
                Merak ve heyecanla bekliyoruz.
                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  müfettisin (leuba) raporu 11 aralikda aciklanacak
                  ozaman hic aciklamasaydilar
                  Sanrıım bir karışıklık var. UEFA müfettişi raporunu kulübümüze 11 kasımda tebliğ etti. Rapor da zaten yayınlandı basında.

11 aralıkta ise UEFA disiplin kurulu bu rapora göre bir karar verecektir. Bana göre rapora paralel bir karar verecektir. Aksini beklemiyorum.

Kulubümüz bu faxı 11 kasımda ya da 11 aralıktaki disiplin kurulu kararından sonra açıklasa bence daha etkili olurdu.
                  Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                  Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sanrıım bir karışıklık var. UEFA müfettişi raporunu kulübümüze 11 kasımda tebliğ etti. Rapor da zaten yayınlandı basında.

11 aralıkta ise UEFA disiplin kurulu bu rapora göre bir karar verecektir. Bana göre rapora paralel bir karar verecektir. Aksini beklemiyorum.

Kulubümüz bu faxı 11 kasımda ya da 11 aralıktaki disiplin kurulu kararından sonra açıklasa bence daha etkili olurdu.
                    olabilir

Ünal Karaman

Yorum

• hadi ama son nokta gelsin artik

Yorum

• 11 aralıktan önceki şike ile ilgili son haberi okuduk sanırım, 11 aralığa kadar yeni bir haber çıkacağını düşünmüyorum...
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• UEFA direkt olarak karar almaktan ziyade topu fıfaya atmak istiyor nedenide geçmişte aldığı rüşvetler.Ben düşürmek istemedim elimden geleni yaptım ama fıfaya engel olamadım benim yapabileceğim bişey yok demek istiyor.

UEFA veya fıfa eninde sonunda kupayı alacağız çünkü elimizde fenere olağanüstü geçirmiş casın gerekçeli kararı var.Açacağımız davaların altından kalkamazlar.

Yani kupa garanti onun dışındaki maddi manevi tazminatları konuşalım biz.

Transfer için kaynak lazım tff ve Fenerbahçe aleyhine 50 milyon euroluk dava açalım.Transferler için önemli bir kaynak oluştururuz.

Aslında bu 3 temmuz şike davası ortaya çıkması 3 yıl boyunca uzaması çok iyi oldu.Benim siyasi olarak düşüncelerim değişti vatan millet devlet hikayelerine gülmeye başladım.Siyasi partilerden milletvekillerinden ülkemden milli takımdan nefret eder hale geldim.

Dava süresince bize yapılan haksızlar devletin hakkımızı vermemek için her türlü o.ç luğunu yapmış olması gerçekten ülkeyle ilgili olan tüm düşüncelerimi alt üst etti.

Davanın bukadar uzun sürmesi sonucunda kazanan biz olduğumuzda bu herkese müthiş bir örnek olacak.Trabzonla uğraşılmaması gerektiğini anlayacaklar.Bizim nekadar büyük olduğumuzu anlayacaklar.

Hem şampiyonluk kupamızı alacağız hem tazminatımızı alacağız böylece şuanki kadroya yapılacak transferle gelecek 10 yıla damgamızı vuracağız.

Bu sezon şampiyon olabilirsek inanılmaz bir gelir elde edeceğiz.Ayrıca akyazı stadının isim hakkı içinde kulübe yüklü bir miktarda para girişi olacak.Sponsorlar artacak.Yayın gelirlerimiz stad gelirlerimiz tsclup gelirleri herşey artacak.

Kulüp her anlamda düzlüğe çıkacak.Mali durum tamamen düzelecek.
                          En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 04.12.2014, 12:43.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            UEFA direkt olarak karar almaktan ziyade topu fıfaya atmak istiyor nedenide geçmişte aldığı rüşvetler.Ben düşürmek istemedim elimden geleni yaptım ama fıfaya engel olamadım benim yapabileceğim bişey yok demek istiyor.

UEFA veya fıfa eninde sonunda kupayı alacağız çünkü elimizde fenere olağanüstü geçirmiş casın gerekçeli kararı var.Açacağımız davaların altından kalkamazlar.

Yani kupa garanti onun dışındaki maddi manevi tazminatları konuşalım biz.

Transfer için kaynak lazım tff ve Fenerbahçe aleyhine 50 milyon euroluk dava açalım.Transferler için önemli bir kaynak oluştururuz.

Aslında bu 3 temmuz şike davası ortaya çıkması 3 yıl boyunca uzaması çok iyi oldu.Benim siyasi olarak düşüncelerim değişti vatan millet devlet hikayelerine gülmeye başladım.Siyasi partilerden milletvekillerinden ülkemden milli takımdan nefret eder hale geldim.

Dava süresince bize yapılan haksızlar devletin hakkımızı vermemek için her türlü o.ç luğunu yapmış olması gerçekten ülkeyle ilgili olan tüm düşüncelerimi alt üst etti.

Davanın bukadar uzun sürmesi sonucunda kazanan biz olduğumuzda bu herkese müthiş bir örnek olacak.Trabzonla uğraşılmaması gerektiğini anlayacaklar.Bizim nekadar büyük olduğumuzu anlayacaklar.

Hem şampiyonluk kupamızı alacağız hem tazminatımızı alacağız böylece şuanki kadroya yapılacak transferle gelecek 10 yıla damgamızı vuracağız.

Bu sezon şampiyon olabilirsek inanılmaz bir gelir elde edeceğiz.Ayrıca akyazı stadının isim hakkı içinde kulübe yüklü bir miktarda para girişi olacak.Sponsorlar artacak.Yayın gelirlerimiz stad gelirlerimiz tsclup gelirleri herşey artacak.

Kulüp her anlamda düzlüğe çıkacak.Mali durum tamamen düzelecek.
                            50 milyon euromu?

100 milyon Eurodan aşağısı kurtarmaz...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Sureci uzatan oyalama taktigine giden uefa yoksa fifada bu is cokdan bitmisti..aldiklari sponsorluk adi altindaki rusvetler buna etken oluyor..fifa isi uefa gibi uzatmaz cas karari varken..uefadaki surec tamamlansin fifa bu isi kokunden halleder ..fifa karari sonrasi uefayida tff ile birlikde dava etmeliyiz..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şike Sürecinde Beklenen Haber Geldi!

04.12.2014 FIFA Şike Davası'nda topa girmeye hazırlanıyor...

Türkiye'yi sarsan 3 Temmuz şike sürecinde yeni bir pencere açılmak üzere. FIFA'dan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na gelen resmi yazıda "UE FA'nın yetkili kurulunun kararından sonra Disiplin Komitesi Başkanı, konuyu tekrar değerlendirecektir" ifadesi yer aldı

FIFA, Türkiye'yi sarsan Şike Davası'nda (3 Temmuz 2011) topa girmeye hazırlanıyor...

Futbolun en büyük patronu FIFA, UEFA Disiplin Komitesi'nin 11 Aralık'ta şike davası ile ilgili vereceği raporunu bekliyor. 3 Temmuz'da başlayan ve 21 kişinin çeşitli sürelerde hapis, Fenerbahçe'nin 2, Beşiktaş, Eskişehir, Sivas'ın 1'er UEFA kupalarından menle cezalandırıldığı süreçte topa hiç girmeyen FIFA'dan Trabzonspor'a gelen bir yazı, sürecin hiç de Türk kamuoyuna anlatıldığı gibi işlemediğini gözler önüne serdi. FIFA'dan direkt olarak Trabzonspor Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu adına gönderilen teleks mesajında çok ilginç ifadeler yer aldı.

25 Temmuz 2014 tarihi mesajda, FIFA'nın tüm süreci dikkatle izlediği ve bu konuda UEFA'nın vereceği karın sonucunu beklediği belirtiliyor. FIFA'dan gelen yazıda yer alan "UEFA'nın yetkili kurulunun kararından sonra, Disiplin Komitesi Başkanı, konuyu tekrar değerlendirecektir" ifadesi, UEFA'dan talimatlara uygun ceza çıkmazsa FIFA'nın gereğini yapacağı mesajı olarak algılandı.

FIFA Disiplin Talimatı'nın 70. Maddesi

FIFA Disiplin Talimatı'nın 70. Maddesi'nde şunlar yazılı: "FIFA Tüzüğü'nün amaçlar bölümünün ciddi şekilde ihlali halinde, -eğer federasyonlar, konfederasyonlar ve diğer spor organizasyonları, ciddi ihlalleri soruşturmaz veya hukukun temel ilkelerine aykırı şekilde kovuşturma yaparlarsa, FIFA yargı kuralları ceza verme hakkını saklı tutar."

Madde 70'in orijinal metni: "The judicial bodies of FIFA reserve the right to sanction serious infringements of the statutory objectives of FIFA (cf. final part of art. 2) if associations, confederations and other sports organisations fail to prosecute serious infringements or fail to prosecute in compliance with the fundamental principles of law."

İŞTE BAŞKAN HACIOSMANOĞLU'NA GELEN YAZININ TERCÜMESİ

Kulüp: Trabzonspor
                                FC Mr. İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu (Başkan)
                                Zürih,

25 Temmuz 2014
                                9 Mayıs 2014 tarihli mektubunuz hakkında son derece dikkat çekici içeriğe sahip olan mektubunuzun bize ulaştığını belirtiriz. Mektubunuzun içeriğinden anlaşıldığı üzere, FIFA Disiplin Talimatı'nın 108. Maddesi uyarınca FIFA Disiplin Komitesi'nin disiplin soruşturması başlatmasını talep ediyorsunuz. Bu konuda, UEFA'nın 30 Mayıs 2014 tarihli ekteki mektubuna atıf yapmak istiyoruz. Ekteki mektupta, şikâyetiniz üzerine UEFA yetkili kurullarınca disiplin soruşturması başlatıldığı belirtilmiştir. Sonuç olarak, FIFA Disiplin Komitesi Başkanı, Komite'nin bu aşamada müdahale etmesinin uygun olmadığı görüşündedir. UEFA'nın yetkili kurulunun kararından sonra, Başkan, konuyu tekrar değerlendirecektir.

Sonuç olarak, yukarıda belirtilenlerin yalnızca bilgi amaçlı olduğunu ve başka bir etkisi bulunmadığını belirtmek isteriz. Yukarıda belirtilen hususları dikkate aldığınız için teşekkür eder, konuya ilişkin anlayışınıza güven duyduğumuzu belirtiriz.

Saygılarımızla,
                                FIFA
                                (İmza)Marco Villiger - Hukuk İşleri Yöneticisi
                                (imza) Marc Cavaliero - Disiplin & Yönetim Bölümü Başkanı
                                Başka gastede varmı bu haber. Çünkü sabah gazetesinde ulaş özdemir faktörü var malum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X