Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• edit...
    En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 27.11.2014, 14:03.

Yorum

• sen nereye camur attiginin farkindamisin
      yani bu msj en azindan silinmelidir

7-8 yasinda oldugun zamana nasil camur atarsin
      elinde ne belge ne bilgi var

agir seyler yazacam simdi
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.11.2014, 13:29.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Başlık aşağıda kalmamalı.....
        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başlık aşağıda kalmamalı.....
          Bence de kalmamalı.Ama içi boş yorumlar,kısır çekişmelerle değil.
          Yeni yetme ergen modunda, kendi şampiyonluklarına dil uzatacak kadar edepsizleşmemek kaydıyla !
          Ne günlere kaldık.
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence de kalmamalı.Ama içi boş yorumlar,kısır çekişmelerle değil.
            Yeni yetme ergen modunda, kendi şampiyonluklarına dil uzatacak kadar edepsizleşmemek kaydıyla !
            Ne günlere kaldık.
            Siliyom yazdıklarımı ben. Siz de yaşınıza bakıp yazdıklarınıza da bir daha bakın.
            En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 27.11.2014, 11:40.
            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Siliyom yazdıklarımı. Yaşınıza bakıp yazdıklarınıza da bir daha bakın.
              Yorumum haddini aştıysa özür dilerim.
              Çok hassas bir konuda ,yazılanlar yanlış anlaşılabilir.Sohbet ortamında olunsa kendinizi anlatabilirsiniz.Ama o cümleniz benim ki kadar yakışıksız olmuş.

Yorum

Yorumum haddini aştıysa özür dilerim.
                Çok hassas bir konuda ,yazılanlar yanlış anlaşılabilir.Sohbet ortamında olunsa kendinizi anlatabilirsiniz.Ama o cümleniz benim ki kadar yakışıksız olmuş.
                Tamamdır, evet sohbet ortamında cümlenin devamıyla meramımı daha iyi anlatabilirdim haklısınız. böyle belki cümlemden faklı anlamlar çıkabilir benim anlatmak istediğimden. cümle farklı yerlere çekilebilir. ama o başkan benim içime sinmiyor. onunla gelenler de. Sayemizde ne paralar ve ünvanlar kazanmıştır. Siz benden yaşça büyüksünüz, o zamanları, konuşulanları daha iyi hatırlarsınız.
                En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 27.11.2014, 11:48.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tamamdır, evet sohbet ortamında cümlenin devamıyla meramımı daha iyi anlatabilirdim haklısınız. böyle belki cümlemden faklı anlamlar çıkabilir benim anlatmak istediğimden. cümle farklı yerlere çekilebilir. ama o başkan benim içime sinmiyor. onunla gelenler de. Sayemizde ne paralar ve ünvanlar kazanmıştır. Siz benden yaşça büyüksünüz, o zamanları, konuşulanları daha iyi hatırlarsınız.
                  Tabii olarak benimsediğimiz bir başkan değildir kendisi.Uzun dönem görevde kaldığı için hizmetleri de çöpe atılamaz.
                  Ama onun hakkındaki yorumum gözünüzden kaçmış olabilir.Tekrar edeyim.
                  Bu takım,bu şehir onu bakan yaparak verdiklerinin kat be kat fazlasını ona geri ödemiştir.
                  Yani her şekilde borçludur hem kulübe hem şehire o da kendi kalitesi ölçüsünde ödüyor işte

84'te ki şampiyonluğumuza gelince ; Annem ve Hafız yengem saracoğlu stadyumunun dışında dualarla okuyup üfleyerek destek veriyorlardı.Ben içeride ağabeylerimle kafama gelen dirsek darbelerine rağmen izlemeye çalışıyordum.
                  Gördüğüm şampiyonluklar için de bende yeri ayrıdır.

Yorum

• Bu kulüp sayesinde ünvan,makam ve ihale kazanan tek başkan M.A.Yılmaz'mıdır?
                    Onun döneminde kazanıldı diye bir şampiyonluğu değersizleştirmekte nedir?

Yorum

Tabii olarak benimsediğimiz bir başkan değildir kendisi.Uzun dönem görevde kaldığı için hizmetleri de çöpe atılamaz.
                      Ama onun hakkındaki yorumum gözünüzden kaçmış olabilir.Tekrar edeyim.
                      Bu takım,bu şehir onu bakan yaparak verdiklerinin kat be kat fazlasını ona geri ödemiştir.
                      Yani her şekilde borçludur hem kulübe hem şehire o da kendi kalitesi ölçüsünde ödüyor işte

84'te ki şampiyonluğumuza gelince ; Annem ve Hafız yengem saracoğlu stadyumunun dışında dualarla okuyup üfleyerek destek veriyorlardı.Ben içeride ağabeylerimle kafama gelen dirsek darbelerine rağmen izlemeye çalışıyordum.
                      Gördüğüm şampiyonluklar için de bende yeri ayrıdır.
                      Doğrudur dedim ya siz daha iyi hatırlarsınız. bakanlık bizim sayemizde elde ettiği ulaştığı büyük başarılardan sadece biri. kazandığı paralar ve yaptığı ismi hala ayakta tutuyor onu.
                      Şike sürecinde bize verdiği köstekle gerçek yüzünü tekrar göstermiştir.

83-84 de benim ilk maçlara gitmeye başladığım sezondur. Babam daha önce götürmüyordu o kadar istememe rağmen. O sene götürdü bir kaç maça. O seneki bjk maçını hiç unutamam. O maçla tam Trabzonsporlu oldum diyebilirim

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        he öyleymiş zaten ahmet çakar herifi hemen suçlu ilan edince kapattım
                        Aslen Kayseri'li olup Nevşehirde yaşayan ve bordo-mavi renklere gönül vermiş olan duyurukçu kullanıcı adlı kardeşimizin 30 Kasım'da düğünü var.

Kendisini buradan kutlamak istedim.

Allah bir yastıkta kocatsın kardeşim.
                        Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• LÜtfen Kendi takımımızı zedeleyici yorumlar yapmaktan uzak duralım.

Trabzonspor,bu ülkenin en namuslu ve de en çok hakkı yenen takımıdır.

Yeterince leş kargası var zaten sözde zayıf nokta arayan.
                          Kişilerden nefret edilebilir ama bu kişilerden nefret ediliyor diye kendi takımımıza dayanaksız desteksiz çamur atmanın haklı ve de ellle tutulur bir yanı yok.

Lütfen biraz daha sakin ve de dikkatli yorumlar yazalım arkadaşlar...

Rica ediyorum...
                          En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 27.11.2014, 13:01.
                          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Uyarı için teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aslen Kayseri'li olup Nevşehirde yaşayan ve bordo-mavi renklere gönül vermiş olan duyurukçu kullanıcı adlı kardeşimizin 30 Kasım'da düğünü var.

Kendisini buradan kutlamak istedim.

Allah bir yastıkta kocatsın kardeşim.
                              Allah mesut etsin.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Bugun aklima geldi..

Bjk mahkeme karariyla 2 sampiyonluk kazanmisti. Hani mahkeme kararlari etkileyemezdi ozerk federasyonu ??

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X