edit...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
sen nereye camur attiginin farkindamisin
yani bu msj en azindan silinmelidir
7-8 yasinda oldugun zamana nasil camur atarsin
elinde ne belge ne bilgi var
agir seyler yazacam simdiEn son selcuk tarafından düzenlendi; 27.11.2014, 13:29."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlık aşağıda kalmamalı.....
Yeni yetme ergen modunda, kendi şampiyonluklarına dil uzatacak kadar edepsizleşmemek kaydıyla !
Ne günlere kaldık.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de kalmamalı.Ama içi boş yorumlar,kısır çekişmelerle değil.
Yeni yetme ergen modunda, kendi şampiyonluklarına dil uzatacak kadar edepsizleşmemek kaydıyla !
Ne günlere kaldık.En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 27.11.2014, 11:40.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiliyom yazdıklarımı. Yaşınıza bakıp yazdıklarınıza da bir daha bakın.
Çok hassas bir konuda ,yazılanlar yanlış anlaşılabilir.Sohbet ortamında olunsa kendinizi anlatabilirsiniz.Ama o cümleniz benim ki kadar yakışıksız olmuş.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYorumum haddini aştıysa özür dilerim.
Çok hassas bir konuda ,yazılanlar yanlış anlaşılabilir.Sohbet ortamında olunsa kendinizi anlatabilirsiniz.Ama o cümleniz benim ki kadar yakışıksız olmuş.En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 27.11.2014, 11:48.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamdır, evet sohbet ortamında cümlenin devamıyla meramımı daha iyi anlatabilirdim haklısınız. böyle belki cümlemden faklı anlamlar çıkabilir benim anlatmak istediğimden. cümle farklı yerlere çekilebilir. ama o başkan benim içime sinmiyor. onunla gelenler de. Sayemizde ne paralar ve ünvanlar kazanmıştır. Siz benden yaşça büyüksünüz, o zamanları, konuşulanları daha iyi hatırlarsınız.
Ama onun hakkındaki yorumum gözünüzden kaçmış olabilir.Tekrar edeyim.
Bu takım,bu şehir onu bakan yaparak verdiklerinin kat be kat fazlasını ona geri ödemiştir.
Yani her şekilde borçludur hem kulübe hem şehire o da kendi kalitesi ölçüsünde ödüyor işte
84'te ki şampiyonluğumuza gelince; Annem ve Hafız yengem saracoğlu stadyumunun dışında dualarla okuyup üfleyerek destek veriyorlardı.Ben içeride ağabeylerimle kafama gelen dirsek darbelerine rağmen
izlemeye çalışıyordum.
Gördüğüm şampiyonluklar için de bende yeri ayrıdır.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabii olarak benimsediğimiz bir başkan değildir kendisi.Uzun dönem görevde kaldığı için hizmetleri de çöpe atılamaz.
Ama onun hakkındaki yorumum gözünüzden kaçmış olabilir.Tekrar edeyim.
Bu takım,bu şehir onu bakan yaparak verdiklerinin kat be kat fazlasını ona geri ödemiştir.
Yani her şekilde borçludur hem kulübe hem şehire o da kendi kalitesi ölçüsünde ödüyor işte
84'te ki şampiyonluğumuza gelince; Annem ve Hafız yengem saracoğlu stadyumunun dışında dualarla okuyup üfleyerek destek veriyorlardı.Ben içeride ağabeylerimle kafama gelen dirsek darbelerine rağmen
izlemeye çalışıyordum.
Gördüğüm şampiyonluklar için de bende yeri ayrıdır.
Şike sürecinde bize verdiği köstekle gerçek yüzünü tekrar göstermiştir.
83-84 de benim ilk maçlara gitmeye başladığım sezondur. Babam daha önce götürmüyordu o kadar istememe rağmen. O sene götürdü bir kaç maça. O seneki bjk maçını hiç unutamam. O maçla tam Trabzonsporlu oldum diyebilirimSabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehe öyleymiş zaten ahmet çakar herifi hemen suçlu ilan edince kapattım
Kendisini buradan kutlamak istedim.
Allah bir yastıkta kocatsın kardeşim.Adalet Yoksa, Barış da Yok...
Yorum
-
LÜtfen Kendi takımımızı zedeleyici yorumlar yapmaktan uzak duralım.
Trabzonspor,bu ülkenin en namuslu ve de en çok hakkı yenen takımıdır.
Yeterince leş kargası var zaten sözde zayıf nokta arayan.
Kişilerden nefret edilebilir ama bu kişilerden nefret ediliyor diye kendi takımımıza dayanaksız desteksiz çamur atmanın haklı ve de ellle tutulur bir yanı yok.
Lütfen biraz daha sakin ve de dikkatli yorumlar yazalım arkadaşlar...
Rica ediyorum...En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 27.11.2014, 13:01.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslen Kayseri'li olup Nevşehirde yaşayan ve bordo-mavi renklere gönül vermiş olan duyurukçu kullanıcı adlı kardeşimizin 30 Kasım'da düğünü var.
Kendisini buradan kutlamak istedim.
Allah bir yastıkta kocatsın kardeşim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum