Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    son operasyonlara bakın anlarsınız ne dediğimi.

Fakat bakmadan önce 2 sene önceki gazete ,tv görüntülerine de göz atmayı unutmayın.
    Bizimle ne ilgisi var.

Trabzonspor taraftarı iktidarı ele geçirip şikenin hesabını mı soracak...

Yoksa tek derdi adalet!!!!olan hükümet "gelin sizin şu şike işini çözelim mi" diyecek...

Şike ile ilgili siyaset ve hukuk anlamında ne değişecek,nasıl akıllı davranılacak ve bu iş kiminle yapılacak anlamadım...
    En son winner tarafından düzenlendi; 16.12.2014, 15:38.
    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Bazen aklıma geliyor da düşünmeden edemiyorum gerçek şu ki Mahmud efendi hz,Trabzonspora ettiği bedduayı kaldırmadıkça bize şampiyonluk çok uzak gözüküyor utanmasam ayağına giderim ama Allah dostları için futbol boş iştir bakalım nasıl olacak bugün 2. baskısı çıkan vahdet gazetesinde cübbeli hocamızın yazısı http://www.gazetevahdet.com/din-ders...olmaz-85yy.htm

Yorum

• İlk olarak Etem Güner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bazen aklıma geliyor da düşünmeden edemiyorum gerçek şu ki Mahmud efendi hz,Trabzonspora ettiği bedduayı kaldırmadıkça bize şampiyonluk çok uzak gözüküyor utanmasam ayağına giderim ama Allah dostları için futbol boş iştir bakalım nasıl olacak bugün 2. baskısı çıkan vahdet gazetesinde cübbeli hocamızın yazısı http://www.gazetevahdet.com/din-ders...olmaz-85yy.htm
        bende okudum abi, dediğin gibi ALLAH dostları için futbol boş iştir...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizimle ne ilgisi var.

Trabzonspor taraftarı iktidarı ele geçirip şikenin hesabını mı soracak...

Yoksa tek derdi adalet!!!!olan hükümet "gelin sizin şu şike işini çözelim mi" diyecek...

Şike ile ilgili siyaset ve hukuk anlamında ne değişecek,nasıl akıllı davranılacak ve bu iş kiminle yapılacak anlamadım...
          bir derin nefes alın ve yazdıklarımdaki manayı tekrar düşünün ...

ben olaylar benzer yada ülkeyi ele geçireceğiz mi demek istedim yoksa dünün ve bugünün güç merkezlerinin dost-düşman kodlarının ne kadar çabuk değişebilir olduğunu mu ima ettim?

...

Siyasetin başındaki kişi tabandan geliyor. Oy dayanağı ; ev-ev kapı-kapı dolanıp yardım ulaştıran ,lobi yapan kafa şişiren kısacası sokağa / evlere hakim insanlar. Bu insanların arasında Trabzonsporlu olanlarda var. Siz o insanlara partini bırak ,şikecilere oy atma diyeceğinize partine dön ,davayı sıcak tut haksızlıkları anlat diyeceksin.Bunun organizasyonu ve sürekliliği sağlanırsa en nihayetinde A partisi yada B partisi kendi içindeki muhalefeti bastırmak için ya tasfiyeye girecek ya esneyecek.

Oy oranını etkileyecek kadar kalabalık değiliz (genel olarak) ama parti içi tasfiyeyi göze aldırtmayacak kadar varız.
          En son Courage tarafından düzenlendi; 16.12.2014, 16:01.
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Temyiz'den sonra CAS'a mı başvuracağız yoksa FİFA'ya mı?

Bana CAS mantıklı geliyor zira ellerinde her türlü belge ve delil bulunuyor (önceki davadan dolayı).

Ama şimdi FIFA'ya başvurursak yeni bir soruşturma başlar büyük ihtimal ve süreç uzar gider, bunu da istemem.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Göz göre şampiyonluğumuz çalındı.

Hırsızların yaptığı yanına kar kaldı maalesef.
              doğru yorum bu işte

ilk günden beri sürecin bu şekilde olacağını söyleyen biriyim

Açıkçası farklı bir durum beklemiyordum , bizim tek kazancımız ekonomik oldu

En azından 22.500 milyon Euro civarında bir gelir elde ettik

Tabii ki federasyonda 7 trilyon civarında bir paramız kaldı

Üzücü olan şu , adaletin Türkiye de değil Dünyada da olmadığı tescil edildi

Yorum

Siyasetin başındaki kişi tabandan geliyor. Oy dayanağı ; ev-ev kapı-kapı dolanıp yardım ulaştıran ,lobi yapan kafa şişiren kısacası sokağa / evlere hakim insanlar. Bu insanların arasında Trabzonsporlu olanlarda var. Siz o insanlara partini bırak ,şikecilere oy atma diyeceğinize partine dön ,davayı sıcak tut haksızlıkları anlat diyeceksin.Bunun organizasyonu ve sürekliliği sağlanırsa en nihayetinde A partisi yada B partisi kendi içindeki muhalefeti bastırmak için ya tasfiyeye girecek ya esneyecek.

Oy oranını etkileyecek kadar kalabalık değiliz (genel olarak) ama parti içi tasfiyeyi göze aldırtmayacak kadar varız.
                Yani özellikle iktidar partisinin içindeki Trabzonspor'lular,Trabzonspor için o partiden bile ayrılmayı,tasfiye olmayı göze alacak hatta parti içi muhalefet yapacak öyle mi.

Ve sonra başbakan diyecek ki "Ya şu Trabzonspor'lulara bak isyan bayrağı açtılar,parti elden gidiyor ne yapsak ne yapsak..."

Eminim biraz düşününce sana da pek mantıklı gelmeyecek.
                En son winner tarafından düzenlendi; 16.12.2014, 16:16.

Yorum

• Biz hiçbir şey yapacak güçte değiliz maalesef.
                  Çünkü bu ülkede güzellikle adalet alınmaz.
                  Bunu anlayamadık yıllardır.
                  Ele umut ettik o da tırt çıktı.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biz hiçbir şey yapacak güçte değiliz maalesef.
                    Siyasi iktidar bunu bildiği için şikede fb taraf oldu.

Bundan sonrada bizden yani adaletten taraf olmaz niye olsun ki...her seçim istediğini alıyor,ben de olsam fb'lilere oynarım...

Yorum

Yani özellikle iktidar partisinin içindeki Trabzonspor'lular,Trabzonspor için o partiden bile ayrılmayı,tasfiye olmayı göze alacak hatta parti içi muhalefet yapacak öyle mi.

Ve sonra başbakan diyecek ki "Ya şu Trabzonspor'lulara bak isyan bayrağı açtılar,parti elden gidiyor ne yapsak ne yapsak..."

Eminim biraz düşününce sana da pek mantıklı gelmeyecek.
                      hiç denenmemiş yöntem hakkında kestirmeden çıkarımlar yapmayın.Ayrıca muhalefet ,derdini anlatma .. duruş sergileme derken Parti başlarını mı kastediyoruz?

Sadece AKP'yi de değil hepsini düşünerek söylemiştim ilave olarak.

StopMatchFixing.Com

Yorum

Siyasi iktidar bunu bildiği için şikede fb taraf oldu.

Bundan sonrada bizden yani adaletten taraf olmaz niye olsun ki...her seçim istediğini alıyor,ben de olsam fb'lilere oynarım...
                        Trabzon'u almasa da fbden taraf olacaktı.
                        Sayısal çoğunluk onlardan taraf.
                        Ülke onlardan taraf.
                        Medya onlardan taraf.
                        O onlardan bu onlardan taraf. Düzen hep onlar lehine. Her zaman olduğu gibi.
                        Biz sandıkta tepki koysak yine aynı şeyler olacaktı bence.
                        Ha, keşke koysaydık da dava adamı olsaydık en azından.
                        Sahip çıksaydık davamıza.
                        Olmadı.

Yorum

hiç denenmemiş yöntem hakkında kestirmeden çıkarımlar yapmayın.Ayrıca muhalefet ,derdini anlatma .. duruş sergileme derken Parti başlarını mı kastediyoruz?

Sadece AKP'yi de değil hepsini düşünerek söylemiştim ilave olarak.
                          Başarılar o zaman ne diyeyim.

Yorum

• hepimiz deneyelim de hepimize başarılar olsun.

StopMatchFixing.Com

Yorum

Bu kararları bizim olaya uygulamalarına engel bir durum yok.

Bu kararlardan önce yada sonra şikenin olması farketmez.Bu durum ancak ceza yargılamaları için geçerlidir.

Kaldı ki;Sion olayında İsviçre federasyonunu,Volou olayında Yunan federasyonunu açık açık tehdit ederek karar aldırttılar.O zaman da Astana kararları yoktu.

Uefa'nın bizim olayımızdaki bu tavrı kesinlikle menfaat ilişkilerinin sonucu.Başka bir izahı yok.Tabii hükümetin baskısını da unutmamak lazım.
                              Kusura bakma ama gerek Sion davasında İsviçre'nin başbakanı, gerek Volou olayında Yunan başbakanı, UEFA başkanı planitiniye ama bizim şikecilere hırsızlara dokunmayın diye köpek gibi yalvarmadı bu nedenle o ülkelerde gerekli cezalar verildi bizdeki köpekler ise hırsızları korudukar ki zaten kendileri de hırsız bkz: oğlunun gemileri ayakkabı kutularındaki paralar vs vs. ha bizde gidelim eşşek gibi bunlara %70 verip kupa bekleyelim.

İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben FIFAda bizim lehimize bir karar verecegini pek düsünmiyorum.. Bi zamanlar Dünya kupasi icin Katar FIFA üyelerini satin aldigi mansetleri cikiyordu medyada.. Satin alinamiyacak hic bir mecra yok.. yüklü para yolarsin hesabina, senin lehine karar verir malesef.
                              Ama ümidimizi asla kaybetmemiz gerekir.. neresi varsa gidilmesi lazim.. Allahtan ümit kesilmez.. ümidini kaybetmissen saten, davanida kaybetmissindir..
                              Fifa, Katar ve satın alma dedin ya işte tam ona göre bi haber

Hani bundan sonra FiFA'ya da başvuracaz ya ee FiFA'nın Katarlılar la da arası iyi ya bakın bakalım şikecilerin para kaynağı ve yegane koruyucusu Lig TVyi yani Digitürk'ü kimler satın almış

Digitürk'ün yeni patronu belli oldu!

Yüzde 53'ü Amerikalı Providence fonuna, yüzde 47'si ise eski sahibi Karamehmet adına TMSF kontrolünde olan Digitürk'ün satışı prensipte tamamlandı.

Digitürk'ün Paris Saint Germain kulübünün sahibi Katarlı Şeyh Al-Khalifa'nın patronu olduğu grubuna 820 milyon dolar karşılığı satıldığı konuşuluyor..

Yılbaşına kadar açıklanması beklenen anlaşma tamamlandığında Digitürk'ün sahibi Katarlılar olacak. Satışın gerçekleşmesi halinde, Yine Katarlı El Cezire'nin de Digitürk yönetiminde söz sahibi olacağı konuşuluyor.

Şeyh Al-Khalifa sahibi olduğu Paris Saint Germain'e Zlatan İbrahimoviç dahil dünya starlarını dahil etmesiyle tanınıyor.
                              http://www.paralimani.com/digiturkun...u-haberi-42757
                              Şimdi söyleyin şikebahçe ve diğer şikeciler düşürülecek olsa cezalar verilecek olsa bu adam önceden duyum almazmıydı ve şikecilerin düşürüleceğini bile bile Türkiye Ligi gibi bi lige tam 820 milyon $ yani Türk parasıyla yaklaşık 2 Milyar TL eski parayla 2 Katrilyon vermeyi düşünürmüydü? şikebahçe düşürülecek olsa cezalar verilecek olsa yayıncı kuruluş sözleşme uzatmak istermiydi? aslında daha çoook sorular sorurum ya neyse

İşte bu satış olası bi FİFA başvurusunda (tıpkı Koç-Yapı Kredi= UEFA olayı gibi) birilerinin FiFA'yi nasıl satın alacağının FİFA'nın kimin lehine karar vereceğinin en büyük işaretidir bana göre ve biz hala oraya buraya başvurup verilen tarihi bekleyip vakit kaybetmeye devam edelim elin oğlu elin hırsızları bizden hızlı davranıp kapalı kapılar ardında çok iyi çalışıyor çok! ve hukuk kurulumuz da uyumaya devam etsin bizde buralarda kupa bekleye duralım.
                              En son Ceyhan61 tarafından düzenlendi; 16.12.2014, 17:22.
                              Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Direnişe devam

Yorulsak da, bıksak da

İSTEDİKLERİ BU ZATEN
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...