Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Yeni bir süreç daha başladı .yargılaması , kararı , yargıtayı, anayasa mahkemesi, Avrupa insan hakları mahkemesi özetle 3 seneyi unutun .. özetle biz daha cok bekleriz .. Yapılacak belli ,,BU LIGDEN CEEKİLMEKKK
    En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 29.09.2014, 19:01.
    şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Eyy Trabzon halkı ,eyyy Trabzonsporla yatıp kalkan şehir , eyyy takım yenildiginde kendine uykuyu haram eden şehir....Başbakan söz vermiş yeniden yargılama için diger partiler oy için yapılan suçları görmez ... acaba bize hangi sözler verildi de kandırıldık ... Devam edin devam !!!!
      En son yüregimts tarafından düzenlendi; 29.09.2014, 19:19.
      Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

artık gercekcı konuşalım kimse ümit pompalamasın lütfen !! Bu şikecilerin lügatında Hakkaniyet yok..işleri Güçleri ishal yapmak ortalığı.. Iddia ediyorum 20 yıl geçsede bizim Hakkımızı vermeyecekler..Bari bu şike düzenine meze olmayalım.. Ben şahsen klübün olağanüstü kongreye gitmesinden yanayım..
        şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Öyle trajik bir ülke de yaşıyoruz ki ...
          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
          Бургундия синий
          61

Yorum

• İlk olarak tahsin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aziz efendinin elinde Başbakana "beni hapse attirirsaniz hem kendimi, hem sizi, hem de ülkeyi yakarım" diyebileceği tarzda resmi devlet belgeleri var diye düşünüyorum. Bu kadar pisligin yapılmasının başka bir izahı yok...
            Kendimden alıntı. Ek olarak sikenin yapılmasını (buca fener örneği) belki de başbakan yaptı veya bilerek yaptırdığı için süreci bir şekilde kapatmak yoluna gitmek zorunda kaldılar diye bir komplo fikri daha kuruyorum

Yorum

• Yıl olacak 2015 hala adalet bekleyen var.
              Bu ülkede adalet güçlülere verilir anca.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Sasirmadim trabzon sehri secimlerde yuzde 70le aklamisti zaten azizi 14.agir ceza yeniden yargilansin demis cok mu..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• aziz yıldırım için alınan yeniden yargılama kararı şikeden değil.

Şike yaptığı mahkeme kararı ile tescillenmiştir(6222'de bir değişiklik olursa onu bilemeyiz)

Yolsuzluk operasyonundan sonra kişilere özel olarak örgütler yasası değiştiği için.

aziz yıldırım bakan çocukları ve Rıza Sarraf gibi örgüt suçundan yeniden yargılanacak.

Dolayısı ile aziz yıldırım'ın cezası 6 yıldan 3 yıla düşecek.

Gerçi bizi ilgilendiren mesele sportif hukuk.

FİFA'nın alacağı pozisyon fb'nin kaderini çizecektir.

Tabi FİFA'da UEFA gibi ne şiş yansın, ne kebap mantığı ile yaklaşırsa buradan da bir sonuç çıkmayacaktır.

Yorum

• Bu duruma bunu getiren hükümetin ta kendisidir. Paralel diye bir yalan attı ortaya uğrunda bütün ana akım davaları durdurdu sonuçlananları bile yeniden yargılama yoluyla bozdu içine etti ırzına geçti adaletin.. Sağolsun paralel adı altında bu da kaynadı gitti arada Allah bildiği gibi yapsın sorumlusu olanları.. Paralel diye başınıza taş düşsün iktidar yalakaları en büyük paralel emin olun sizsiniz. Hukuğun ırzına geçenler bir gün tersi olmayacağını mı zannediyorsunuz..

Yorum

• 14.ACM KARARI İÇİN AÇIKLAMAM:
                      Hukuk ve yasalar katlediliyor.
                      Trabzon, %72'nin karşılığını alıyor.
                      Detaylı bilgi için siyasilere başvurun.

Atila dilaver
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• sikedenmi yargilanacaklar yoksa örgüttenmi?
                        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Şikeci Aziz Yıldırım'ın emir kulu gibi davranan, siyasetçisinden işadamına, savcısından medyasına her kim varsa Allah onun belasını versin!
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Uefa Toplantısı yarın, kararın açıklanması 24 saatten daha az vakit kala yapılıyor. Nasılda manipüle ediyorlar, nasılda toplantıya katılacaklar baskı yapabilir tehlikesini ortadan kaldırıyorlar değil mi!

beklemiyordum, bu kadarını beklemiyordum. Galiba hak ettiğimiz gibi yönetiliyoruz. Müstahak mı!

Yorum

• 1.Olay:Hakkı yenildiği her platformda tescilli bir camianın davasına sahip çıkmaması ve çıkarlarını camiadan önde tutması..

2.Olay:Hile ile edinilmiş kazancı bildikleri halde bunu kabul etmeyip..camiasına her türlü sahip çıkması ve kamuoyunda baskı oluşturması..

Yorum: Toplumun Kültürel,Ahlaki erezyonununa 2 güzel örnek..

Sonuç, Kazanan yok...Kaybeden: Kamu vicdanı,Hukukun Üstünlüğü...

Özlü Söz:Hukuk iktidarın Fahişedir...
                              https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Ince bir detay: Sekip Mosturoglu yeniden yargilanmayacak. Cezasi sabit.

..
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X