Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yarın bence bizim lehimize çıkabilecek en iyi karar TFF'nin kararlarını UEFA'ya göre uygulamasını istemeleri olur. Sonrasında yine bekeleme süreci başlar, hareket olmaz, biz girişimde bulunuruz, UEFA ayak sürer, TFF direnir, biz diğer kartlarımızı süreriz bu sefer masaya..... diye devam eder Bence.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Bu tahir kum ne çok seviyor fblilere umut dagitmayi arkadas
      Uefa not düsmüs cl için , ne biliyorsun belki bjk'yi almiyacak yarin ne kadar adi bu adam ya
      Yok o degilde bu fblilere yazik bir yerde hep keriz yerine konuluyorlar

Yarin bu sürecin nasil bitecegini görecegiz ya biz ya onlar.
      Onlar kazanirsa artik Trabzonsporun kapisina kilit vurulma zamani gelmis demektir.
      Yok biz kazanirsak dünyada kutlu bir mücadelenin sabir tasi olarak efsane oluruz paranin degil hukukun üstün oldugunu kanitlamis oluruz.

Ama bunlarin kolu her yere uzanmis herkese para yedirmisler belli. Artik o paralar islerini görecekmi belli olacak.
      Dag fare doguracakmi hep beraber görecegiz.
      En son kayseriliyiz tarafından düzenlendi; 17.07.2014, 01:57.
      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Bugün Fifa ve Cas kapıları açılır.
        Yeni süreç bizi bekler.
        Umarım gerek kalmaz.

Yorum

• Yarın Ülke için demiyorum, Trabzonspor'umuz için güzel aydınlık bir gün olsun.
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Yine karalar bağlamış birileri. Değerli renktaşlar ülke dışından hangi kararlar bizi şimdiye kadar üzdü.Hiçbiri..O halde casın gerekçeli kararıyla birlikte düşünüldüğünde yarın çıkacak en kötü sonuç şahıslar hakkında verilecek men kararları.şikecilerin avrupa yolunu kapatacak bir cümle.Sonuçta bizimle ilgili çıkacak temiz kararı(ki uefanın bundan önceki bizim için verdiği olumlu kararların teyidi için bu önemli)
            Bu kararlardan sonra tff ye resmi olarak adı geçen kulüpler gereğini yap.
            yarın çıkacak kararlar uefanın olayı bir şekilde gündemine almayacak şekilde nihayete erdirme cümleleri taşıyacak.Aksi durumda uefa tarafımızdan daha yoğun bir hukuk mücadelesine girmek zorunda kalacaktır.Ümitli ve heyecanlı olmak hakkımız olsun..Bunu bize davamızdaki haklılık veriyor.
            Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
            UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Yarın oldukça zor bir gün bizi bekliyor. Orta halli bir karar bile birçok kişinin (bunlara ben de dahilim) umutlarına önemli ölçüde zarar verir.

Olumsuz bir karar çıkar mı? Çok sanmıyorum ancak düşüncem o ki çok olumlu bir karar da çıkmayacak. Olumludan kastım, sürecin gidişatını bir anda farklı noktalara taşıyacak bir karar. Şikenin varlığı bir kere daha netleşir, ama biz zaten biliyoruz bunu. Bu işte UEFA'ya güvenimi çoktan kaybettim. Satın alınabilecek bir kurum olduğunu düşünüyorum, ki satın alındıklarını da. Sadece ne için satın alındılar onu kestiremiyorum. Tamamen kapatmak için mi yoksa bir süre erteleyebilmek için mi, bunun kesin emarelerini yarın alırız.

Allah bize bol sabır versin, inşallah olumlu sonuçlar elde ederiz.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yarın Ülke için demiyorum, Trabzonspor'umuz için güzel aydınlık bir gün olsun.
                Amin.
                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Umarım fos bir gün olmaz zira son şans.
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Eee nerde bu karar??
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Karar bellidir, sadece açıklanması kaldı.
                      Atilla Bey dahil hukuk kurulumuza çat pat birşeyler denildi kararla ilgili diye tahmin ediyorum.
                      Ama kesin birşey demek istemiyorlar tam karar açıklanmadan.
                      Aklımda soru işareti kalan yerler 'mail atmanın kulübe ne gibi bir zararı olacağı ve Cas ve Fifaya gideceğiz gibi söylemlerin çoğalması'.
                      Hukuk kurulunun da kulağına birşeyler geldi ki böyle demeye başladılar. Pek inancım kalmadı beklediğimiz karar ile ilgili.
                      Tekrar ediyorum umarım bizi de işin içine çekmezler.

Son teorim bu şekilde. Herkese hayırlı sahurlar.
                      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Tüm bu yapılanlardan sonra, başta Şenez Erzek, UEFA daki şerefsizlerinde bu işten yırtarak çıkmasını istemiyorum.

Gönlümden en çok geçen şu: İnşallah UEFA yarın hiç birşey olmamış gibi TFF yi haklı bulur ve daha sonra biz CAS a gidip hem UEFA'nın hem de FB'nin hesabını en acı şekilde sorarız. UEFA nın doğrudan ceza vermesini değil, bunu istiyorum
                        6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uefa nın yerel liglere karışma yetkisi olduğunu kendisi bilmiyor mu?

Kendileri yaptıkları değişiklikle bu yetkiyi almadılar mı?

Kara ambar kamyoncular derneği mi verdi o yetkiyi?

Bir kurum düşünün kendi yaptığı değişiklikle yerel liglere karışa bilme yetkisi almış, dünyanın en büyük organize şike olayında 3 yıldır karışmamış ve başka bir kurum onun böyle bir yetkisi olduğun söylüyor.

Kusura bakmayın da UEFA alsın o yetkiyi bir tarafına SOKSUN...
                          karışıyordu. Karıştıda. MAA denen deyyus -24 puana ikna etmişri ama ne oldu ise başbakanımız Kurumlar kişiler ayrılsın dedi.
                          MAA gitti. Demirören denen zombi geldi.

cb adayımız RTE platini ile gorustu. siz kitleyin ben yapamam dedi. Sonra bir de paralel buldular ki. adi bir suçu siyasi paralel karıştıracak kadar adileştiler MALESEF
                          13 Vitor Hugo

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bugün büyük gün... Bakalım şemsiyenin ebatı ne kadar olacak...

Su Kokteyl iceceklerin üzerine koyulan cinsten.
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Gedikli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Karar bellidir, sadece açıklanması kaldı.
                              Atilla Bey dahil hukuk kurulumuza çat pat birşeyler denildi kararla ilgili diye tahmin ediyorum.
                              Ama kesin birşey demek istemiyorlar tam karar açıklanmadan.
                              Aklımda soru işareti kalan yerler 'mail atmanın kulübe ne gibi bir zararı olacağı ve Cas ve Fifaya gideceğiz gibi söylemlerin çoğalması'.
                              Hukuk kurulunun da kulağına birşeyler geldi ki böyle demeye başladılar. Pek inancım kalmadı beklediğimiz karar ile ilgili.
                              Tekrar ediyorum umarım bizi de işin içine çekmezler.

Son teorim bu şekilde. Herkese hayırlı sahurlar.
                              Mail leri durdurun hamlesi ters itki gibi bireyde olabilir.

Atilla Bey yazdı ve gitti. Belki de UEFA kanadında bu mailler yeterli gelmiyor, sadece bizden gittiği içinde dikkate alinmiyor olabilirdi.

Belki de burayı ve bizim hareketlerimizi takip eden şike güruhu ters hamleler yaparak bu mailleri nötralize ediyorlardı.

Atilla Hoca'nın bu durun lafina istinaden biz durmadigimiz gibi, şikeciler de mail göndermiş, FB li olmayan diğer tayfa da mail isine girişmiş olabilir.

Bizim durmayacagimiz belli zaten. Onlardan da takviye almis olabiliriz belki de...
                              HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Hicbirsey olmaz. Bosuna ümitlenmeyin
                                HY67...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X