Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ulan her şey bir oyunmuş be!
    Aziz UEFA çatıvdayacak derken,
    UEFA sıfır tolerans derken,
    Bize çok ceza verildi derken,
    UEFA biz gerekeni yaptık derken.....
    Meğer yavşak Platini ve yavşak fenev biribirlerine sözle saldırırken biribilerine arka planda öpücük veriyormuş..
    Neymişsin Aziz,neymişsin UEFA,neymişsin aziz ve yamyamları... Uluslararası bir dev yapıya rüşvet vermeyi ancak biz becerirdik!!
    İtalya Yunanistan bilmiyor muydu rüşvet vermeyi..Elin gavuru kendi takımına ceza verdi biz UEFA ya rüşvet verdik...Rezillik..
    Bizi neden UEFA ya şikayet ettielr belli oldu.. Tutuşmuş ibneler..
    Korkuyorum ki kokusu ortaya çıktı diye UEFA bizi de yalandan yere suçlayacak.. rüşvet alan bir kurumdan ve başındaki pislikten her şey beklenir...
    Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• lobicilik dünyada herşeye kadir arkadaş iyi planlanırsa katiller bile serbest kalabilir.
      bunca belgeye rağmen işimiz hala zor yanlış anlamayın ama
      olay bu noktalara kadar taşınabilmişse bundan sonrası da planlanmıştır
      mahkemeye çıkıp kendimizi 4x4 savunmak yeterli olamayabiliyomuş.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        UEFA bir halt yemiş zâten, şimdi delil olmadan bize cezâ vermek gibi ikinci bir haltı yemeye cesâret edemezler. Konunun dallanıp budaklanmasını istemezler.

Üstelik şikebahçeye de bir faydası olmaz bunun.

Delil niteliği taşıyan en küçük birşey olsa biz çoktan cezâ almıştık.
        adamlar noter onaylı belgelerini sunarlarsa uefa ya yanarız... marmara çırası gibi
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          adamlar noter onaylı belgelerini sunarlarsa uefa ya yanarız... marmara çırası gibi
          Belki noteri de götürürler yanlarında.

Aziz sorar: doğru mu noter?
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• CAS : uefa satılmış bir kurumdur.

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kalır.. çok net yazıyorum. ha bugün ha yarın der, 2 tane de topçu alır o koltukta yine oturur...
              peki başkan seçilme sebebi olan KUPA yı almak bukadar kolayken başvurmamazlık edermi ? bence kesinlikle etmez...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Kaldı 16 gün
                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• CAS gerekçeli kararının gizli oluşunu da kafam almıyor.

Bu sâdece şikebahçeyi ilgilendiren bir konu değil ki.

Başka kulüpleri, borsa yatırımcısını hatta taraftarı bile ilgilendiriyor.
                  7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• CAS'ın gerekçeli kararının ortaya çıkmasının ardından borsadaki hisselerin durumu nedir.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      UEFA bir halt yemiş zâten, şimdi delil olmadan bize cezâ vermek gibi ikinci bir haltı yemeye cesâret edemezler. Konunun dallanıp budaklanmasını istemezler.

Üstelik şikebahçeye de bir faydası olmaz bunun.

Delil niteliği taşıyan en küçük birşey olsa biz çoktan cezâ almıştık.
                      Katılıyorum

Şu aşamadan sonra belli ki muhatabımız CAS olacak, umarım Hacı emir alıp bizi satmaz..
                      En son Ozan Yazıcı tarafından düzenlendi; 01.07.2014, 10:50.
                      Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Anlaşılan o ki bu iş 17 Temmuz'da da bitmeyecek, sonuna kadar mücadeleye devam.

Yorum

• süreç uzayabilir ama kaçınılmaz sondan kurtulamazlar...

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            CAS'ın gerekçeli kararının ortaya çıkmasının ardından borsadaki hisselerin durumu nedir.
                            TS SPOR hisseleri hep düşüş içerisinde. son 3 yıldır ibretlik bir düşüş var. 17 Temmuzdan birşey çıkarsa belki bir kıpırdama olabilir. Zaten sportif bir şirkete yatırım yapılmaz

TRABZONSPOR SPORTIF Hisse Senedi sayfasında TRABZONSPOR SPORTIF hissesinin grafiğini ve güncel fiyatını bulabilirsiniz. TSPOR fiyatını TRABZONSPOR SPORTIF Hisse Senedi sayfasından öğrenebilirsiniz.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Katılıyorum

Şu aşamadan sonra belli ki muhatabımız CAS olacak, umarım Hacı emir alıp bizi satmaz..
                              Satmaya kalkışırsa gizleyemez, herşey apaçık ortada artık.
                              7

Yorum

• Cas gerekceli kararinin ardindan hala daha bu eziklerin kume dusmeyecegine inanan kaldimi!!!
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X