Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her şey şuna delâlet ediyor: Köşeye fenâ sıkıştılar.
    En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 29.06.2014, 16:37.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen onlara de ki, o balıklar şey de, şimdi 3 tâne balık var de, Eyüp Sultan'a gidiyorlar, kurban kesiyorlar de, gittin mi diyorlar, şey ettin mi diyorlar de.

Mantıklı gelecektir bu açıklama.
      10 numara cevap buna deniyor herhalde.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        10 numara cevap buna deniyor herhalde.
        Böyle saçma sapan şey olur mu demezler herhalde.
        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Atilla Dilaver @AtillaDilaver · 60 sn.
          13.ACM Kararına itiraz için kapsamlı bir dilekçe hazırlandı.
          Şahsi davam olsa 14.ACM'ye tek cümle yazardım:
          BU REZALETİ DURDURUN.
          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Sifir tolaransin oldugu yerde eger ortaya atilan suclamalari cürütemezsek yara almadan
            kurtulacagimizi sanmiyorum. Herkes fb ve tff nin son cirpinislaridir bunlar diyarlar, ama
            ben bizim acimizdan pek rahat gececegini sanmiyorum. Insallah benim düsündügüm gibi
            olmaz her sey.
            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sifir tolaransin oldugu yerde eger ortaya atilan suclamalari cürütemezsek yara almadan
              kurtulacagimizi sanmiyorum. Herkes fb ve tff nin son cirpinislaridir bunlar diyarlar, ama
              ben bizim acimizdan pek rahat gececegini sanmiyorum. Insallah benim düsündügüm gibi
              olmaz her sey.
              Kuşku oluşması için elde iyi kötü en az bir delil olması lâzım. Ellerinde delil niteliği taşıyan en ufak bir şey bile yok. Sürecin en rahat kısımlarindan biri.
              7

Yorum

• https://twitter.com/SedatTrabzonlu/s...729984/photo/1

https://twitter.com/TrkzMurat/status...722816/photo/1

Yalakalık tam gaz. Önce iç temizlik.
                En son erolizmts tarafından düzenlendi; 29.06.2014, 17:05.
                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne zamandan bu fotoğraf acaba?

Yorum

• Sokağa şiketarla formasıyla çıkanların sayısındaki azalmanın farkında mısınız arkadaşlar...

Hemi de güyâ bu sene şampiyon oldular.
                    7

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      En doğru ve gerçekci tespit. en az 2 lig olmak şartıyla düşecekler!!!!
                      hic stres yapmaya gerek yok. istedikleri kadar iftira atsinlar.

mahkemede her konuda beraat etmisiz. hangi sebeble suclu bulacaklar bizi. 3 senedir ayni hikayeleri dinleyip gereksiz yere stres yapiyoruz.

akil var mantik var. ne zamandar beri ifade vermek icin notere gidilir ?
                      peki 3 yildir neden sustular.

ayrica su mecnun savcilar cagirsin ifade veririm dediginden kac gün gecti unuttum. madem ifade vermek istiyorsun kendin gidersin öyle degil mi ?

dedigim gibi düsecekler

Yorum

• o resimler yeni heralde
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• RTE ile Hacı'nın fotoğrafları bi kaç gün önce forumda vardı bugün neden bu kadar herkes ayağa kalktı anlamadım yeni mi farkedildi..

Yorum

• birde bu var. gercekleri gör(E)meyenlere

En son 28TS61 tarafından düzenlendi; 29.06.2014, 17:21.

Yorum

• Platini şikeye goz yumacak ve buna ragmen o koltukta oturacak
                              Utopya

Yorum

• Twitter'da Ender Kuyumcu 21 maddede gayet önemli şeyler paylaştı, takip etmenizi öneririm.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X