Her şey şuna delâlet ediyor: Köşeye fenâ sıkıştılar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 29.06.2014, 16:37.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen onlara de ki, o balıklar şey de, şimdi 3 tâne balık var de, Eyüp Sultan'a gidiyorlar, kurban kesiyorlar de, gittin mi diyorlar, şey ettin mi diyorlar de.
Mantıklı gelecektir bu açıklama.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 numara cevap buna deniyor herhalde.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Sifir tolaransin oldugu yerde eger ortaya atilan suclamalari cürütemezsek yara almadan
kurtulacagimizi sanmiyorum. Herkes fb ve tff nin son cirpinislaridir bunlar diyarlar, ama
ben bizim acimizdan pek rahat gececegini sanmiyorum. Insallah benim düsündügüm gibi
olmaz her sey.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSifir tolaransin oldugu yerde eger ortaya atilan suclamalari cürütemezsek yara almadan
kurtulacagimizi sanmiyorum. Herkes fb ve tff nin son cirpinislaridir bunlar diyarlar, ama
ben bizim acimizdan pek rahat gececegini sanmiyorum. Insallah benim düsündügüm gibi
olmaz her sey.7
Yorum
-
https://twitter.com/SedatTrabzonlu/s...729984/photo/1
https://twitter.com/TrkzMurat/status...722816/photo/1
Yalakalık tam gaz. Önce iç temizlik.En son erolizmts tarafından düzenlendi; 29.06.2014, 17:05.
Yorum
-
-
İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn doğru ve gerçekci tespit. en az 2 lig olmak şartıyla düşecekler!!!!
mahkemede her konuda beraat etmisiz. hangi sebeble suclu bulacaklar bizi. 3 senedir ayni hikayeleri dinleyip gereksiz yere stres yapiyoruz.
akil var mantik var. ne zamandar beri ifade vermek icin notere gidilir ?
peki 3 yildir neden sustular.
ayrica su mecnun savcilar cagirsin ifade veririm dediginden kac gün gecti unuttum. madem ifade vermek istiyorsun kendin gidersin öyle degil mi ?
dedigim gibi düsecekler
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum