aziz kangalını üstümüze salmış hoşşşşt diyelim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Atilla Dilaver @AtillaDilaver · 3 dk.
Şike davası Yargıtayda 17 Ocakta,
Deniz Seki davası 27 Martta onandı.
(70 gün sonra)
Deniz Seki'ye yakalama kararı çıktı.
Söze ne hacet..
Galiba herşeyin özeti.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtilla Dilaver @AtillaDilaver · 3 dk.
Şike davası Yargıtayda 17 Ocakta,
Deniz Seki davası 27 Martta onandı.
(70 gün sonra)
Deniz Seki'ye yakalama kararı çıktı.
Söze ne hacet..
Galiba herşeyin özeti."her halk hak ettiği şekilde yönetilir"
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikecilerden uslu söylemisti rte garanti verdi aziz girmeyecek içeri diye
Agustosa kadar boyle devam eder ...rte...cumhurbaskani olur...sonrada af çikar azize2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleer yada geç içeri girecek bundan eminim...
Ama hukuk rezaletlerin ülkesinde yasadigi için girmeyebilirdeForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsallah tikarlar içeri oradada geberip gider birdaha özgürlükte gün isigi görmeden
Ama hukuk rezaletlerin ülkesinde yasadigi için girmeyebilirde2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Erdem Egemen @ErdemEgemen 1 dk. UEFA, Trabzonspor'un şikayeti üzerine Fenerbahçe hakkında yeni disiplin soruşturması açtığını; 17.07.2014'te karar vereceğini bildirmiştir.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
Nusret Yılmaz @avnusretyilmaz 3 dk.
UEFA,Trabzonspor'un şikayeti üzerine Fenerbahçe hakkında yeni disiplin soruşturması açtığını; 17.07.2014'te karar vereceğini bildirmiştir!..
İşte bu be helal olsun trabzonsporun hukukçularına beter olun şikeciler vatan hainliğine devamömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
Atilla Dilaver @AtillaDilaver · 3 dk. ·
UEFA,Trabzonspor'un şikayeti üzerine Fenerbahçe hakkında yeni disiplin soruşturması açtığını; 17.07.2014'te karar vereceğini bildirmiştir.
Erdem Egemen @ErdemEgemen · 3 dk.
UEFA, Trabzonspor'un şikayeti üzerine Fenerbahçe hakkında yeni disiplin soruşturması açtığını; 17.07.2014'te karar vereceğini bildirmiştir.
Nusret Yılmaz @avnusretyilmaz · 3 dk.
UEFA,Trabzonspor'un şikayeti üzerine Fenerbahçe hakkında yeni disiplin soruşturması açtığını; 17.07.2014'te karar vereceğini bildirmiştir!
HAKAN ORHAN @AvHakanOrhan · 3 dk.
UEFA, Trabzonspor'un şikayeti üzerine Fenerbahçe hakkında yeni disiplin soruşturması açtığını; 17.07.2014'te karar vereceğini bildirmiştir.
*
Hadi hayırlısı."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum