Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Akp ye oy veren yada verecek olan Trabzonsporlu değildir. Kulp aramayın kulpunu alın uygun bir yer bulun. Böyle aşağılık bir ülkede yaşadığım ve azınlık gibi hissettiğim için lanet olsun. Trabzonluyum diye bu ülkenin vatandaşı gibi hissetmiyorum kendimi yazıklar olsun.
    Başkan derhal istifa etmeli derhal korumalık yapacağına bunları dikkatli dinlesin!
    Sadece AKP değil MHP ve CHP de bu süreçte bariz taraf olmuşlardır.
    Sevmesekte bu süreçte dik duruş sergileyen BDP oldu. PKK şerefsizleri ile ilişkileri olmasa direk onlara verirdim oyumu.
    Değişken dünya...

Yorum

• İlk olarak cahoe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sevmesekte bu süreçte dik duruş sergileyen BDP oldu. PKK şerefsizleri ile ilişkileri olmasa direk onlara verirdim oyumu.
      Katılıyorum

Yorum

• Başbakanin kamuoyunda paylaştiği herşeyi telefonda tekrar ogluna anlatmasi sacma geldi bana. Ama kupa başbakanda ses kaydina gerek yok
        BİZE HERYER TRABZON!!!
        Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Bu dinlemelerin bütün kaydı Telekomünikasyon İletişim Başkanlığında var.

Madem bütün dinlemeler montaj, dublaj ve asılsız.

O zaman başbakan o gün ne konuştuğunu, kimle konuştuğunu. Kısacası telefon dökümlerini.

TİB'i kullanarak milletle paylaşsın.

Yoksa herkes bu kasetlerin uydurma değil gerçek olduğuna inanacak.

Yorum

• ağalar beyler

hepimiz Trabzonspor mağdur edildi diyoruz
            kim mağdur etti?
            elinde gücü olan iktidar da elinde güç olmasada ağzı olan ve konuşabilen muhalefette

yani hepsi aynı naneyi yedi

eğer Trabzonspora yapılanlara tepki vereceğim diyorsan
            şu an mecliste olan hiçbir partiye oy vermeyeceksin

gideceksin benim yapacağım gibi oy pusulasına
            "2010-2011 şampiyonu Trabzonspor" yazıp atacaksın
            .
            elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Bilmediğimiz pek bir şey yok video da Başbakan'ın Aziz ile zıtlaştığını zaten basına yaptığı "Sen nasıl banka kuracaksın bırak bu işleri" tarzı açıklamasından biliyorduk Başbakan'ın feneri koruduğunu cümle alem biliyor sadece o değil muhalefette koruduğunu gizlemiyor ki bu konuda gayet yüzsüzler..!

Bu video ile fenerin ne kadar borcu olduğunu bunu kamuoyundan gizlediğini de öğrenmiş olduk
              Bu video ile Başbakan'ın ve oğlun'un fenere gizlice oy verdiğini de öğrenmiş olduk
              Bu video ile Başbakan'ın Platini ile zıtlaştığını ve feneri küme düşmekten kurtaramayacağını da öğrenmiş olduk çünkü Başbakan Tff'yi elinde tuttuğu için ona güveniyor ancak Fıfa direk müdahale edip bu işi bitirebilir..

Benim asıl merak ettiğim konu bu ses kayıtlarını yapmış olan insanların elinde Başbakan'ın Yıldırım Demirören,Mehmet Ali Aydınlar yahut başka fenerli birisiyle yaptığı görüşmelerin ses kayıdı varmı yada Bilal Erdoğanla bu görüşmelerin devamı varmı bence vardır yakında başka kayıtlarda çıkabilir..

Bu cemaatçiler en az 20 bin kişiyi dinlemiş bunların içinde fenerli yöneticiler,fenerli iş adamları,fenerli yorumcular bile vardır belki yakında çok daha bomba ses kayıtlarını görebiliriz
              Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
              Komünar..

Yorum

• Ayrıca bu konuşmalar hafife alıncak şeyler deyil FIfa bunu delil olarak görür ve kullanırsa 5 ila 10 yıl men eder türkiyeyi her daldan siyaset bulaştı diye spora

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ağalar beyler

hepimiz Trabzonspor mağdur edildi diyoruz
                  kim mağdur etti?
                  elinde gücü olan iktidar da elinde güç olmasada ağzı olan ve konuşabilen muhalefette

yani hepsi aynı naneyi yedi

eğer Trabzonspora yapılanlara tepki vereceğim diyorsan
                  şu an mecliste olan hiçbir partiye oy vermeyeceksin

gideceksin benim yapacağım gibi oy pusulasına
                  "2010-2011 şampiyonu Trabzonspor" yazıp atacaksın
                  .
                  Ben oyumu attım pusulaya yansımadı yazacağım.
                  KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aziz nesinin milletimiz hakkında yaptığı tesbiti hatırlıyorum.
                    Emin olun sandıkta hiçbirşey değişmez.
                    Az bile demiş bu günleri gördükçe

Yorum

• Tekrar yazıyorum, gerçek, yani yaşadığımız şu dünyada, şu an için bu kadar konuşmayı bu kadar mükemmel şekilde montajlayacak bir teknoloji yok. "Kurtlar vadisi", " James Bond", y da o türden bir evrende belki. Hala ama hala "montaj" diyenler, yok kardeşim böyle bir teknoloji. Gelecekten birileri o teknolojiyi günümüze getirip "paralel" yapının eline vermişlerse bilemem tabii

Yorum

• İlk olarak cahoe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şimdi ben burda ayyuka çıkan bir şey üzerinden konuşuyorum! Dikkat ettiyseniz öneride bulunmuyorum şunlara verin diye benim burdan sadece akp karşıtı olduğum düşünülüyorsa yanılıyorsunuz ama iktidar partisinin lideri ve bu ülkenin başbakanı böyle bir konuşma yapınca tepkimde ilk olarak onun partisine olması normaldir beni bdp chp mhp vs ilgilendirmez bizi azınlık statüsünde görüyorlar bizi gayri müslüm sıfatında görüyorlar bu benim kanıma dokunuyor burda iktidar yalakalarına inat kanıma dokunuyor!
                        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu dinlemelerin bütün kaydı Telekomünikasyon İletişim Başkanlığında var.

O zaman başbakan o gün ne konuştuğunu, kimle konuştuğunu. Kısacası telefon dökümlerini.

Zaten kayıtlı konuşmalar resmi kayıtlı konuşmalar ama açıklanmaması için adam tüm emniyeti ordan oraya gönderdi dağıttı tübitağı dağıttı hemen yapamaz onu işleri yoluna koyacak kişiler tayin edildi daha ne olsun her yapılan ortada saf değiliz anlıyoruz neler yapıldığını ama benim halkımın bazı saf kesimi ve bazı çıkarcı kesimlerin iteklemesiyle bakalım ne kadar gidecek bu olay.
                          Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu dinlemelerin bütün kaydı Telekomünikasyon İletişim Başkanlığında var.

Montaj falan yok. Bu konuşmaları akıllı insanlar zaten biliyordu. Ama delileri yoktu. Şimdi delil ortaya çıktı.

Yani görünen köye kılavuz gerekmezdi. Birde kılavuz ortaya çıktı.

Yorum

• ayrıca bu kayıtlar gerçekse trabzonlu gençlerde tribünden çıkartılmalı onuda belirtmeden geçemeyeceğim.
                              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yok abi su videoyu gördüm yine krize girdim, Sarigül'ün zaten yuhalanmasi lazim, şike sürecinde partisinin tutumu ortadaydi. Ama rte diye tempo tutulmasi Trabzon'daki Halkin büyük cogunlugun yine hicbirsey bilmedigini gösteriyor veya biliyorlar yinede islerine gelmiyor. Yazik vallahi..

..
                                Bizim millet her zaman güçlüden yana olmuştur ne yazık ki durum bu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X