can çıkarken "herşey ortada" demiş ne demek istedi acaba
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Can Arat suclu degilse bende Obamayim.
Delil yoksa birsey yapamazlar, sans meselesi...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
-
Buna şike teklif etmişlerde kabul etmemiş ya herhal ona vurgu yapmak istedi adamların suçları varki içerdeler ben de kabul etmedimki serbest kaldım demek istedi galibaİlk olarak Cengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecan çıkarken "herşey ortada" demiş ne demek istedi acaba
Yorum
-
%9 idi ben oy kullanırken, gittikçe de artıyor.İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet diyenler de varmış
Dışardan birileri olabilir.
Yorum
-
fbliler kendilerini avutacak bişey arıyor kaç gündür, bu tahliyeler onlara ilaç gibi geldi resmenİlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeşekkür ederim
hhmmmm, şimdi Nevzat Şakar serbest kalınca, olsun savcı bıraktı ama iddianamede adı geçer diyen fblilerin tutuşması lazım
ula bunların azıcık aklı olsa ya

ama akıl fikir yokki adamlarda, bütün yönetici kadron tutuklu ceza evinde korcanın abisi tutuklanmadı diye güzel günler gelior demişler
Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
Ana sayfa genele açık olduğu için,Trabzonsporlu olmayanlar vermiştir.İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet diyenler de varmış
Yorum
-
Hemen açıklama da yaparmışİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAna sayfa genele açık olduğu için,Trabzonsporlu olmayanlar vermiştir.
Hamiş
Yorum
-
Biraz bizi de düsünün .. Almanya'da yasayanlar evet demistir. Ehhh takim buraya geliyor biz de ziyaret ederiz..İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet diyenler de varmış
Yorum
-
seninki biraz tehdit içerikli olmuş be renkdaş az yumuşak uslüpla yapsaydın şimdi sana kızıp turnuvaya katılırlarsa ne olcekİlk olarak Meydan 08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben kulübe mail attım dedim saçmalamayın bu durumdan neyin turnuvası milletin canına kastınız mı var kan çıkar valla aklınızı başınıza alın dedim

Yorum
-
Aha da yakaladım (:İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz bizi de düsünün .. Almanya'da yasayanlar evet demistir. Ehhh takim buraya geliyor biz de ziyaret ederiz..
Maç filan olacağını sanmam bu durumda...
Kan çıkar (:Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz bizi de düsünün .. Almanya'da yasayanlar evet demistir. Ehhh takim buraya geliyor biz de ziyaret ederiz..
Sacmalama yahu, belli ki sen Evet dedin...
Üc ezikler ile isimiz ne, biz onun derdindeyiz, tamam yine turnuva olsun, yine Almanya olsun ama bu üc ezikler olmasin.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Yok yaw böyle yazmadm tabi uslübe uygun yazdım da bunu ima ettim yaniİlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseninki biraz tehdit içerikli olmuş be renkdaş az yumuşak uslüpla yapsaydın şimdi sana kızıp turnuvaya katılırlarsa ne olcek

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum