Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• can çıkarken "herşey ortada" demiş ne demek istedi acaba
    7
    Cngz_61

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu Can Arat suclu degilse bende Obamayim.

Delil yoksa birsey yapamazlar, sans meselesi...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Evet diyenler de varmış
        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Cengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          can çıkarken "herşey ortada" demiş ne demek istedi acaba
          Buna şike teklif etmişlerde kabul etmemiş ya herhal ona vurgu yapmak istedi adamların suçları varki içerdeler ben de kabul etmedimki serbest kaldım demek istedi galiba

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet diyenler de varmış
            %9 idi ben oy kullanırken, gittikçe de artıyor.
            Dışardan birileri olabilir.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              teşekkür ederim

hhmmmm, şimdi Nevzat Şakar serbest kalınca, olsun savcı bıraktı ama iddianamede adı geçer diyen fblilerin tutuşması lazım ula bunların azıcık aklı olsa ya
              fbliler kendilerini avutacak bişey arıyor kaç gündür, bu tahliyeler onlara ilaç gibi geldi resmen
              ama akıl fikir yokki adamlarda, bütün yönetici kadron tutuklu ceza evinde korcanın abisi tutuklanmadı diye güzel günler gelior demişler
              Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

Evet diyenler de varmış
                Ana sayfa genele açık olduğu için,Trabzonsporlu olmayanlar vermiştir.

Yorum

• ben kulübe mail attım dedim saçmalamayın bu durumdan neyin turnuvası milletin canına kastınız mı var kan çıkar valla aklınızı başınıza alın dedim

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ana sayfa genele açık olduğu için,Trabzonsporlu olmayanlar vermiştir.
                    Hemen açıklama da yaparmış
                    Hamiş

Yorum

Evet diyenler de varmış
                      Biraz bizi de düsünün .. Almanya'da yasayanlar evet demistir. Ehhh takim buraya geliyor biz de ziyaret ederiz..

Yorum

• Bütün bunlar ilk dalgalardaki eksikleri kapamak için yapılan ifadeler büyük ihtimalle.

Yorum

• İlk olarak Meydan 08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben kulübe mail attım dedim saçmalamayın bu durumdan neyin turnuvası milletin canına kastınız mı var kan çıkar valla aklınızı başınıza alın dedim
                          seninki biraz tehdit içerikli olmuş be renkdaş az yumuşak uslüpla yapsaydın şimdi sana kızıp turnuvaya katılırlarsa ne olcek
                          Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biraz bizi de düsünün .. Almanya'da yasayanlar evet demistir. Ehhh takim buraya geliyor biz de ziyaret ederiz..
                            Aha da yakaladım (:
                            Maç filan olacağını sanmam bu durumda...
                            Kan çıkar (:
                            Hamiş

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sacmalama yahu, belli ki sen Evet dedin...

Üc ezikler ile isimiz ne, biz onun derdindeyiz, tamam yine turnuva olsun, yine Almanya olsun ama bu üc ezikler olmasin.
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                seninki biraz tehdit içerikli olmuş be renkdaş az yumuşak uslüpla yapsaydın şimdi sana kızıp turnuvaya katılırlarsa ne olcek
                                Yok yaw böyle yazmadm tabi uslübe uygun yazdım da bunu ima ettim yani

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim