Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allah analı, babalı ve kazasız belasız büyütsün ağabey.
    Eyvallah Mustafa, Allah razı olsun
    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Öyle ağrıma gidiyor ki..

Adamlar fenerbahçeyi düşüremeyeceğini anladılar nasıl daha az zarar veririz onun peşindeler.

Allah göstermesin bu olay bizim başımıza gelse 4 Temmuz günü küme düşmüş futbolcular dağılmış kupa para ne kazandıysak el konmuş olurdu.

Ama fener olunca ligi bile uzattılar..
      *
      *
      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Sinanı alsınlar güzel bir joplasınlar her tarafı mosmor olsun sonra aziz babasına göndersinler benim için yeterli.

Yorum

• Faik bak Faik Fenerin avukatımısın ?

Hukukçu baktı Fenerin aleyhine konuşacak hemen kapatin.
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eyvallah Mustafa, Allah razı olsun
            Allah anali babali büyütsün vatana ailesine hayirli evlat olur insallah

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yalnız şu tahkimin aldığı yeni kararda can sıkmaya namzet...
              Eski Tahkim üyesi baglandi.O kararlar FB arasinda baglanti yok kulanilamaz diyor.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sinan nereden kovulmuş anlamadım?
                abi, hurriyet den kovulmus demeye getirde biraz once erman.

Yorum

• 1) metriste Ts li bir yönetici var mı ? YOK

2) Ts nin şike yaptığına dair bir delil var mı ? YOK

peki şu iki sorudan sonra kupanın bize verilip verilmeyeceği üzerine kafa yormaya gerek var mı ? bence hiç gerek yok... o kupayı ''seve seve'' alıcaz onlardan.

bu takımın şike yaptığına dair hiçbir delil yok yönetici felan içerde değil tv lerde lig tescil edilmez kupa kimseye verilmez gibi salak salak cümleler kuranları dikkate almayın ne demek kupa kimseye verilmeyecek biz neciyiz burda ?! ula hava sıcak zaten durduk yere yine sinirlendim ter bastı adamı zıvanadan çıkarır bunlar......
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• halka sormuslar sike nedir diye

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi tüylerim diken diken oldu...
                      Fatih çok hakettik...Futbolcumuz elinden geleni yapmış 82 puan toplamış, yönetim elinden geleni yapmış, pisliğe bulaşmamış, sıra bize gelir hakkımızı vermezlerse...Gerekeni yaparız...Söz veriyorum,orada olacağım...Orada olacağız...
                      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• yaptiklari sokak roportajina bakin hele..
                        sike nedir diye soruyorlar..bana sorsalardi sike insanin kendine yakisani giymesidir diye cevap verirdim..
                        boyle sorumu olur lan..

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hürriyet denen tuvalet kağıdından...
                          Hürriyet'in günahını almışız. Pek ilkeliymişler

Yalnız Sinan'a bir bakayım dedim hiç iyi görmedim. Adam gidici..

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1) metriste Ts li bir yönetici var mı ? YOK

2) Ts nin şike yaptığına dair bir delil var mı ? YOK

peki şu iki sorudan sonra kupanın bize verilip verilmeyeceği üzerine kafa yormaya gerek var mı ? bence hiç gerek yok... o kupayı ''seve seve'' alıcaz onlardan.

bu takımın şike yaptığına dair hiçbir delil yok yönetici felan içerde değil tv lerde lig tescil edilmez kupa kimseye verilmez gibi salak salak cümleler kuranları dikkate almayın ne demek kupa kimseye verilmeyecek biz neciyiz burda ?! ula hava sıcak zaten durduk yere yine sinirlendim ter bastı adamı zıvanadan çıkarır bunlar......

DOSTUM,İLAVETEN SÖYLÜYORUM.

HALA ŞAMPİYONLUK TRABZONUN HAKKI DEMİYEN BİZANS MEDYASININ ALLAH BELASINI VERSİN.
                            şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Ne şerefsiz bunlar,vatandaşa sorduk diyorlar işlerine gelenleri yayınlıyorlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim