Anadaolu kulüplerinin ekonomisi Fenerbahçenin haksızlıklarla kazandığı başarılara endeksli olacaksa varsın olmasın. Fenerbahçenin karar aşamasında olan Federasyona baskı yapması terbiyesizliktir ama asıl Terbiyesizlik Federasyonun bu tehditlere boyun eğip adaleti uygulamaması olacaktır. Hiç kimse Türk Futbolunun Avrupadan ihraç edilmesine göz yumamaz. UEFA nın dün yaptığı açıklama çok açıktır. TFF Şikeye bulaşmış takımlara hoşgörü gösteremez. Gösterirse sonuçlarına katlanır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
bunlar ne kadar mal koskoca türkiye ekenomisi ile feneri ilişkilendirmek ülkemize haksızlık şikeciler şerefsizlerin ülkeye zaradan başka neyi dokunur fener taraftarları adam olsa sokağa çıkmaz onların sosyal patlamasından ne olur
Yorum
-
Uğur DÜNDAR
Fener yine puan yitirirse çok karışır
F.Bahçeliler bu hafta G.Saray'ın Trabzon'dan puan alması, kendi takımlarının da Eskişehir'e puan vermemesi için dua etmeliler. Aksi takdirde, ortalığın çok karışacağına inanıyorum.
Bu Fener Yıldırım'ın eseri
Lafı eğip bükmeye gerek yok: Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışında iddialı hale getiren kişi, doğrudan Başkan Aziz Yıldırım'dır. Eğer Başkan devre arasında duruma el koyup, ilan edilmemiş “sportif direktör” olarak, takımın kondisyonundan antrenman programına, futbolcuların kişisel sorunlarından, maç primlerine varıncaya kadar tüm ayrıntılarla ilgilenmemiş olsaydı, Fenerbahçe bu noktaya biraz zor gelirdi!..
Bu satırları, kulaktan dolma bilgilerle değil, o zor günlerde yaşananlara tanıklık eden gazeteci olarak, belge niteliğinde yazıyorum.
Bu gazeteci hesap vermeli.
Nisan 2011 hürriyet.com.tr
4 yazısı var.. 4 yazı da Fenerbahçe şampiyonluğu için.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Kendi ayaklarına sıktı beyinsiz fenerliler.. Lakin hala kuyrukları dik, pisliğin içine batmış olsalar da.. O da kendi bilecekleri iş artıkİlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaçıklama tek kelimeyle mükemmel...Yazıyı yazanlar "koyduk mu" diyorlardır şimdi içlerinde...Yanlış anlaşılmasın yazıyı siteye "koyduk mu" anlamında...
Bugün ligler ertelenir,süper kupa iptal, beşiktaş ve fenerin avrupası bloke edilir..
Şampiyonluğumuz da en geç 1 ay içinde verilir...
Gerisi tırş...Şampiyonlar Ligi de olur inşallah diyorum ben...Süreç meselesi...
Eğer dediğin gibi şampiyonluk gelirse, bir keçi adamıştım mayıs ayında.. İlk işim onu almak olacak, buyrun gelin hep birlikte yiyelim
“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum

Yorum