Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anadaolu kulüplerinin ekonomisi Fenerbahçenin haksızlıklarla kazandığı başarılara endeksli olacaksa varsın olmasın. Fenerbahçenin karar aşamasında olan Federasyona baskı yapması terbiyesizliktir ama asıl Terbiyesizlik Federasyonun bu tehditlere boyun eğip adaleti uygulamaması olacaktır. Hiç kimse Türk Futbolunun Avrupadan ihraç edilmesine göz yumamaz. UEFA nın dün yaptığı açıklama çok açıktır. TFF Şikeye bulaşmış takımlara hoşgörü gösteremez. Gösterirse sonuçlarına katlanır.
    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Bugünkü toplantıda lig ertelenecek kupa finalide oynanmayacak..

Bu sürecin artık dönüşü olmaz..
      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Fener'in avukatını çok tuttum. Tam ihtiyacımız olan birisi. Fener'i harika temsil ediyor. Daha iyisi olamazdı.

Açıklamamız zamanlama ve içerik olarak çok güzel. Başka bir şeye gerek yok. Gerisini savcılar halleder. Muhtemel bu avukat da nasibini alır.

Yorum

• bunlar ne kadar mal koskoca türkiye ekenomisi ile feneri ilişkilendirmek ülkemize haksızlık şikeciler şerefsizlerin ülkeye zaradan başka neyi dokunur fener taraftarları adam olsa sokağa çıkmaz onların sosyal patlamasından ne olur

Yorum

• sonunda divan kurulundan güzerl bir açıklama geldi.. açıkçası çarpıcı ifadeler var.. ve bence taraftarı da tatmin edici boyutta.. oldukça rahatladım..
            "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
            Johan cruyff

Yorum

• Uğur DÜNDAR

Fener yine puan yitirirse çok karışır

F.Bahçeliler bu hafta G.Saray'ın Trabzon'dan puan alması, kendi takımlarının da Eskişehir'e puan vermemesi için dua etmeliler. Aksi takdirde, ortalığın çok karışacağına inanıyorum.

Bu Fener Yıldırım'ın eseri
              Lafı eğip bükmeye gerek yok: Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışında iddialı hale getiren kişi, doğrudan Başkan Aziz Yıldırım'dır. Eğer Başkan devre arasında duruma el koyup, ilan edilmemiş “sportif direktör” olarak, takımın kondisyonundan antrenman programına, futbolcuların kişisel sorunlarından, maç primlerine varıncaya kadar tüm ayrıntılarla ilgilenmemiş olsaydı, Fenerbahçe bu noktaya biraz zor gelirdi!..
              Bu satırları, kulaktan dolma bilgilerle değil, o zor günlerde yaşananlara tanıklık eden gazeteci olarak, belge niteliğinde yazıyorum.

Bu gazeteci hesap vermeli.
              Nisan 2011 hürriyet.com.tr
              4 yazısı var.. 4 yazı da Fenerbahçe şampiyonluğu için.
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                açıklama tek kelimeyle mükemmel...Yazıyı yazanlar "koyduk mu" diyorlardır şimdi içlerinde...Yanlış anlaşılmasın yazıyı siteye "koyduk mu" anlamında...

Bugün ligler ertelenir,süper kupa iptal, beşiktaş ve fenerin avrupası bloke edilir..

Şampiyonluğumuz da en geç 1 ay içinde verilir...

Gerisi tırş...Şampiyonlar Ligi de olur inşallah diyorum ben...Süreç meselesi...
                Kendi ayaklarına sıktı beyinsiz fenerliler.. Lakin hala kuyrukları dik, pisliğin içine batmış olsalar da.. O da kendi bilecekleri iş artık Eğer dediğin gibi şampiyonluk gelirse, bir keçi adamıştım mayıs ayında.. İlk işim onu almak olacak, buyrun gelin hep birlikte yiyelim
                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Bu avukat tam aptal Türkiye içeri adam atmakla bir yere varamaz diyo ozaman tecavüzcüsünü teröristini serbest bıraksınlar buna bı ayar çeksinler

Yorum

• adam haklı beyler dağılalım

KOY DUK MU !
                    Futbol çarşı pazarda oynanmaz..KAYBEDENLER KULUBÜ
                    Adam haklı beyler dağılalım !

Yorum

• MT de Şakar ın bugün ifade vereceği yazmış..

Öğleden sonra haberi..

Doğru mudur acaba?

Yorum

• Bizimkilerin dayanamayıp açıklama yapması, inşallah bu işten iyice aklandığımızın bir göstergesidir. Aksi takdirde ters sonuçlar doğabilir. FB zaten ağlaya ağlaya bi hal oldu. Dik durmamız bile ayrı bir gurur vesilesidir...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• yönetimin yaptığı açıklamayı yeni gördüm helal olsun diyorum nihayet çok güzel bir şekilde cevap vermişler

Yorum

• Azizin avukatı öfke nöbetlerini girip saçmalamaya başlamış, hakim ve savcıları tehdit ediyor salak herif. azizin koğuş arkadaşı olması yakındır

Yorum

• Süper Şike finalinin iptali gibi bir karar ilk adım için yeterli. Daha sonra ŞL maçını oynadık mı herşey yoluna girdi demektir.

Yorum

• bu açıklama "düşüyoruz,düştük" diyenlere kapak olsun asıl.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim