Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Belki paylaşan olmuştur ama bugün Star gazetesinde Ömer Özkan'ın yorumu vardı; Federasyon herkesi memnun edecek bir yol arıyor, o zaman Fener -30, Beşiktaş -10 ya da -15 puanla başlasın, şampiyonluk da Trabzon'a verilsin şeklinde. Ama bu adamlar ısrarla bizi işin içinde tutmaya çalışıyor.
    Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
    96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• İzlemiyorum.Bunların dırdırı çekilmez zaten hastayım.
      Ama Ahmet Çakar,
      Hangi kuvvetle,güçle,diyorsun ki kim yapmadı,kim yapmamıştır bugüne kadar?
      İlginç.

Yorum

• açın tv8 i izleyin...

Yorum

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadri Şener ya da Nevzat Şakar seviyesini aşan Ahmet Çakar'a okkalı bir cevap vermeli kanısındayım. Bence canlı yayın'a bağlanmalılar
          kardesım ben böyle birşey görmedim.NEDEN SUSUYOR BİZİMKİLERRRRRR ANLAMIYORUM
          şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Ne oluyor yahu gene kime niye küfrediyorsunuz biraz sakin : )
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              açın tv8 i izleyin...
              Çekmiyor anten
              GÜMÜŞHANE

Yorum

• bu bilinçli yapılıyor, psikolojik savaş...

Yönetim acilen açıklama yapmalı...En azından ismimizin kullanılmaması yolunda..."Yürüyüş Yapmayın" diye taraftara seslenen yönetim MEDYAYA da "SUSUN ARTIK! ADIMIZI LEKELEMEYİN" diyebilmeli...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Bizim adımızı kullanmasalar,fenerliler izlemezki. Herşey daha çok izlenebilmek için...pek kafaya takmayın..
                  Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• Savcı izne çıkmayı planlıyormuş..."Savcılar da saçmalar"...Arkadaş izne çıkmanın zamanı mı ?...Bu iş yarım bırakılır mı ?
                    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şu programa yönetimden biri bağlanıp "ahmet Çakar, trabzonspor u ağzınıza almadan önce beyninize bir gusül abdesti aldırın" demeli...bizi küme düşmekten sıyırdı sağolsun, ama asbaşkanı itirafa çağırıyor...allah belanızı versin...

Şampiyon trabzonspor...
                      allah bin belalarini versİn

Yorum

• Ahada Baransu net konuştu. Federasyon bu şikeyi orterse yarın onlarda yargı karşısına cıkacaklar :......
                        Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• Madem Nevzat Şakar suçluydu da neden Aziz Yıldırım gibi yakalanma emri çıkarmadılar?Nevzat Şakar gözaltında bile değil sadece ifade verecek!Hâlâ bizi de bu işe katmaya çalışıyorlar.
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• İzlemeyin sizde.Bırakın afkursunlar.
                            ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                            #Ziya Doğan

Yorum

• 3. dalgada hangi takımlar olacak acaba.
                              7

Yorum

• İlk olarak ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu bilinçli yapılıyor, psikolojik savaş...

Yönetim acilen açıklama yapmalı...en azından ismimizin kullanılmaması yolunda..."yürüyüş yapmayın" diye taraftara seslenen yönetim medyaya da "susun artik! Adimizi lekelemeyİn" diyebilmeli...
                                aynen katiliyorum kardesim.

Uyumaya devam...yaziklar olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim