Belki paylaşan olmuştur ama bugün Star gazetesinde Ömer Özkan'ın yorumu vardı; Federasyon herkesi memnun edecek bir yol arıyor, o zaman Fener -30, Beşiktaş -10 ya da -15 puanla başlasın, şampiyonluk da Trabzon'a verilsin şeklinde. Ama bu adamlar ısrarla bizi işin içinde tutmaya çalışıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
kardesım ben böyle birşey görmedim.NEDEN SUSUYOR BİZİMKİLERRRRRR ANLAMIYORUMİlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener ya da Nevzat Şakar seviyesini aşan Ahmet Çakar'a okkalı bir cevap vermeli kanısındayım. Bence canlı yayın'a bağlanmalılar
şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
Çekmiyor antenİlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaçın tv8 i izleyin...
GÜMÜŞHANE
Yorum
-
bu bilinçli yapılıyor, psikolojik savaş...
Yönetim acilen açıklama yapmalı...En azından ismimizin kullanılmaması yolunda..."Yürüyüş Yapmayın" diye taraftara seslenen yönetim MEDYAYA da "SUSUN ARTIK! ADIMIZI LEKELEMEYİN" diyebilmeli..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
allah bin belalarini versİnİlk olarak ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu programa yönetimden biri bağlanıp "ahmet Çakar, trabzonspor u ağzınıza almadan önce beyninize bir gusül abdesti aldırın" demeli...bizi küme düşmekten sıyırdı sağolsun, ama asbaşkanı itirafa çağırıyor...allah belanızı versin...
Şampiyon trabzonspor...şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
aynen katiliyorum kardesim.İlk olarak ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu bilinçli yapılıyor, psikolojik savaş...
Yönetim acilen açıklama yapmalı...en azından ismimizin kullanılmaması yolunda..."yürüyüş yapmayın" diye taraftara seslenen yönetim medyaya da "susun artik! Adimizi lekelemeyİn" diyebilmeli...
Uyumaya devam...yaziklar olsunşike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum