MAA Azize ziyaretinden doğan eleştirileri bertaraf etmek adına Nevzat ŞAKAR'ı ziyaret ediyor şu an...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
O konuda sadece kendisine sonuna kadar inandığımızı belirttik. Özellikle canlarını sıkmamak için sormadık bir şey. Pek de konuşma taraftarı değillerdi zaten... Sağlık açısından söyledim...İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefoxx61 ve Armağan DERE aaklarınıza sağlık,Allah razı olsun hepinizden.
iyi haberleri yakında alırsınız derken sağlık durumu ile ilgili dimi? Soruşturmada canını sıkacak bir durum yoktur inşaallah asbaşkanımızın.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
moral motivasyonlari nasil peki? yani onlarin söyledigi degilde sizin gözlemleriniz ne sekildeydi..İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Yiğit'le beraber Haseki Hastanesi'ne gittik..Şakar'ın durumu iyiymiş yakınlarıyla konuştuk...KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
yalaka.yaw gardasım su adamdan bana bahsetmeyın cenabet.gudubet herıf zıyaret ettıgı adam metrise giriyor.İlk olarak virit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMAA Azize ziyaretinden doğan eleştirileri bertaraf etmek adına Nevzat ŞAKAR'ı ziyaret ediyor şu an...
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Ahmet Ağaoğlu Nevzat Şakar'ın servise alındığını yazdı şimdi. Biz Armağan ile hastanedeyken böyle bir durum yoktu...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Misafir
Evet bu kesin.olaylara iyi tarafından bakarsak Nevzat Şakar'ın da çıktığını varsayarak şu da olabilir;o gün kesin karar verilseydi fb düşürülüp şampiyonluğumuz verilseydi büyük bir şok ve infial olurdu,belki de bu yüzden iş biraz uzayacak herkes bu durumu kabullenip alışacak ve biz de hakettiğimizi alacağız diye düşünüyorum.İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet abi aynen oyle. Sanki koordinasyonu saglayan birileri var ama...
Şimdilik tek sıkıntı Nevzat Bey'de..umarım bi terslik çıkmaz da mutlu finalle çıkarız bu işin içinden.
Yorum
-
Yiğit ben mi yanlış biliyorum ama servise alınmak iyi bişey değil mi yoğun bakımdan normal odaya alınmış demek değil mi?İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Ağaoğlu Nevzat Şakar'ın servise alındığını yazdı şimdi. Biz Armağan ile hastanedeyken böyle bir durum yoktu...ölümüne trabzon !
Yorum
-
Nevzat'ın konuşmaları başkana sorguda sorulmuş haberim yok demiş.. Nevzat dışarı çıkmadığı sürece bizim elimiz kolumuz bağlı.. Zeki Mazlum ve Nevzat Şakar'ın tutuklanma olasılıkları çok yüksek..
Fenere yarıyor herşey.. İşin içine bjkde girdiğine göre bu kadar takıma ceza kesebileceklerini sanmıyorum..
Yorum
-
Yönetimden ifadesi alınanların ya da avukatlarının bir açıklama yapabileceklerini sanmıyorum. Soruşturmanın gizliliği açısından savcının talimatı var. Kolay mı öyle açıklama yapmak? Yöneticilerin açıklama yaptığını bir düşünsenize, neler olur neler. Her şey allak bullak olur. Bu yüzden yapılan işlerin gizli yapılması lazım. Açıklamalar büyük ihtimalle soruşturmalar bittikten sonra dava başlayınca olacaktır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum