Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Ohooo.. Verildi tabiİlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
) Sabah ola hayrola..
Not Important..
Yorum
-
YAZIK! Biz futbolu kurtaracağınıza inanmıştık, siz ise daha ilk günden teslim oldunuz. Yeni Türkiye'nin farkında olmadığınızı da anlamış olduk böylece. Bunca delili yok saydınız... Kusuruma bakmayın ısrarla delil diyorum çünkü mahkeme insanları tutuklamış, delil olmadan bunu yapamazdı.
Adamın biri arkadaşına, hangi dağda olmuştu o olay, hani Hazreti İsa kızını kurban ederken, Azrail bir keçi getirmişti diye sorunca, adam lahavle çekiş şöyle demiş: Yahu bunun neresini düzelteyim? Isa değil İbrahim, kızı değil oğlu, keçi değil koç, Azrail değil Cebrail.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Lig aynen devam ediyor" şeklinde verdiği karar bunun tıpkısının aynısı.
EY MEHMET ALİ AYDINLAR...
Neresinden başlayayım yanlışları düzeltmeye!
1- Ey Mehmet Ali Aydınlar, siz devletin polisine, savcısına gidip brifing almadınız mı? Size eldeki delillerle ilgili hiçbir bilgi verilmedi mi?
Verildi, kendiniz söylediniz? Peki sorun nedir? O söylenenlere inanmadınız mı? Yoksa adaletin bilmem kaç kişiyi tutuklamak için yeterli gördüğü delilleri siz gerekli kararları almaya yeterli bulmadınız mı?
2- İddianame hazırlanınca gereği yapılacak dediniz? İnanmıyorum ya hadi yaptınız diyelim. Adam gitmiş Fenerbahçe Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak diye kombine almış. İki ay sonra bir de bakıyor, Fenerbahçe küme düşmüş, Şampiyonlar Ligi'nden atılmış? O adam bunun hesabını kanunlar önünde sizden sormayacak mı? Kaç mahkeme açılabileceğini hiç düşündünüz mü?
TEMİZLİK Mİ?
3- Birileri ısrarla "Bu operasyon Türk futbolunu temizlemek için değil Aziz Yıldırım'ı bitirmek için yapıldı" mealinde propaganda yapıyordu?
Sizin vermiş olduğunuz bu karar onları haklı çıkarmıyor mu? Yoksa niyetiniz bunun vurgulanması mıydı!?
4- Yarın Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde bir takımla eşleşecek, o ülkenin medyası "Şikeden yargılanan takım bizim gruba düştü" diye manşet atınca bizim futbolun on paralık değeri beş paralık olacak mı, olmayacak mı?
5- Yayıncı kuruluşla konuşmaktan, onların mağduriyetinden söz ediyorsunuz. Söyler misiniz, yayıncı kuruluş bilmem kaç yıllık anlaşma yaparken Fenerbahçe'nin ligde kalacağının garantisini mi alıyor?
6- Diyelim ki, Fenerbahçe çok kötü bir sezon geçirdi ve küme düştü o zaman ne olacak? Diğer kulüpler üç kuruş fazla alsınlar ya da yayıncı kuruluş mutlu olsun diye küme düşmeyi mi kaldıracaksınız? Yoksa bizim yayıncı kuruluş sadece şikeden düşmeleri mi istemiyor?
8- Küme düşmeye karışabilen yayıncı kuruluş kimin şampiyon, kimin ikinci olacağına da karışıyor mu? Ya da yarın karışmaya kalkarsa, bu şampiyon benim işime gelmez derse ne yapacaksınız?
9- Türk futbolu paraya mı teslim olmuştur?
Eğer öyleyse açılan yaraları kapatacak bir rakam biliyor musunuz?
10- Aziz Yıldırım'ın "Bizi düşürme Mehmet Ali" demiş (Medyaya bu şekilde yansıdı) olması sizi etkiledi mi?
ÇALIŞMADIĞINIZ YERLER Mİ?
11- Etkilediyse, yarın Bucaspor başkanı aynı şeyi söylerse yine etkilenecek misiniz?
12- Bizzat bana, "Ben vicdanıma göre karar veririm" demiştiniz, gerçekten öyle mi yaptınız, vicdanınız rahat mı?
Aziz başkanın cevap veremediği 12 soru olduğu yazıldı, çizildi medyada. Şimdi merak ediyorum siz bu sorulardan hangilerine cevap verebileceksiniz?
Yoksa hep çalışmadığınız yerlerden mi sordum?
Lütfen kusuruma bakmayın.
Eleştiriyi bırak öneri getir diyebilirdiniz ama geç kaldınız. Keşke yıllardır bu çirkinliklerle mücadele eden bizlerin de fikrini alsaydınız.
O zaman size, bu ligi yok sayın.
İleride çocuklarımız "2010-2011 sezonunda kim şampiyon oldu, kimler düştü?" diye sorduklarında onlara şöyle derdik; Çocuklar o sezon Türkiye'de futbol oynanmadı, tiyatro oynandı!
Keşke bu ligi yok saysaydınız...
Keşke UEFA'ya "Bu kadar şaibe altında hiç kimseyi Avrupa kupalarına göndermem" deme cesaretini gösterebilseydiniz.
Yine kimseyi düşürmemiş olurdunuz ama biz dünyaya rezil olmazdık.
"DELİL" VAR DİYORUM!
Yazık... Biz futbolu kurtaracağınıza inanmıştık, siz ise daha ilk günden teslim oldunuz.
Yeni Türkiye'nin farkında olmadığınızı da anlamış olduk böylece.
Bunca delili yok saydınız...
Kusuruma bakmayın ısrarla "Delil" diyorum çünkü, mahkeme insanları tutuklamış, deliller olmadan bunu yapamazdı.
Öyle değil mi? Ha pardon siz delil yok şüphe var diyorsunuz?
Unutmuşum, affedin.
Bundan sonra "Saldım çayıra, Mevlam kayıra!" devam edersiniz artık.
Çünkü en önemli konuda topu taca attınız.
Cesur kararlar alamadınız.
Alsaydınız belki bir kez ölürdünüz. Şimdi bu olay aylarca sürecek. Beni mazur görün ama siz her gün ölmeyi seçtiniz.
Türk futbolu tüm bunları hak etmemişti Mehmet Ali bey, diyeceğim ama diyemiyorum ne yazık ki.
Hak etti! Hem de çok hak etti!.. Hatta daha fazlasını bile hak ediyor!..
BİR DAHA DA ELEŞTİRMEM
Yıllar önce Tahkim Kurulu "Bolu ve Adana Demirspor şike yapmıştır" diyerek küme düşürülmelerini onaylamış ve ilk kez şikeyi resmen onaylayan kurum olmuştu. Avrupa'daki gururumuz Şenes Erzik, Tahkim Kurulu'nu lağvedip çözmüştü (!) bu önemli meseleyi. Siz onu da solladınız.
O bile bu kadarını yapamamıştı.
Ne diyeyim, umarım birilerini mutlu etmişsinizdir.
Herkes mutluysa sorun yok çünkü.
Herkes derken siz, yayıncı kuruluş ve bazı kulüplerden bahsediyorum.
Futbol mu?
Kimin umurunda canım!
Kirlendiği kadar kirlenmiş zaten!
Biraz daha kirlense ne çıkar?
Di mi ama...
Bu arada sakın Turgay Demir bizi her gün eleştirecek galiba gibi bir düşünceye kapılmayın. Bir daha seni eleştirirsem federasyon başkanı olayım! Ben bundan sonra yalakalık yapmaya başlıyorum.
Doğrunun peşinde koşmak, hakkaniyetli futbol dilenmek, adaletli yarış istemek artık benim kitabımda yok.
Koca federasyon tırsmışken, Fenerbahçe'yi ve bunca insanı karşıma alacak kadar salak mıyım ben!
Bilgin Gökberk'in izniyle, NOKTA.
Yorum
-
POLİS:
Karabüksporlu bir futbolcunun Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ı arayarak para istediği ve görüşmek istediği, Şakar'ın "Ben kendisini tanımıyorum niye para vereceğim" dedi, buna mukabil aynı futbolcunun "Bana alt yapıdan borcunuz" var dediği, Şakar'ın bu görüşme isteğini kabul etmediği tespit edilmiştir. Sizin bu konuda bilginiz nedir?
Vay anasını teşebbüs duyumuna bak !
Mehmet Ali Aydın İstifa Et !@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Bu kesin bilgi mi yoksa yine gazete haberi mi ?İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePOLİS: Karabüksporlu bir futbolcunun Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ı arayarak para istediği ve görüşmek istediği, Şakar'ın "Ben kendisini tanımıyorum niye para vereceğim" dedi, buna mukabil aynı futbolcunun "Bana alt yapıdan borcunuz" var dediği, Şakar'ın bu görüşme isteğini kabul etmediği tespit edilmiştir. Sizin bu konuda bilginiz nedir?
ŞENER: Benim bu konuda bilgim yoktu
Nevzat Sakar direk reddetmis goruyorsunuz.Insallah kesin serbest birakilacak.İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Yorum
-
Böyle bise olsa Sadri Şener'i serbest birakmazlarİlk olarak 53karakan53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBırakın bu işleri aga , bahse konu takım TS para bulmak istediğinde parayı bulur , biraz bu mantıkla ilerleyin o zaman bi aydınlanma yaşayacaksınız zaten
... Bu iddialar bazı kişilerin uydurduğu senaryolar bunu artık anlayın adamlar bir şekilde üzerimize çamürla kirletmeye çalışıyor , en azından bizler bu çamuru yakalamak için çabalamayalım ...DRAGO GABRIC
Yorum
-
Şükürler olsun başkanımız anlının akı ile ifadesini verip,Türk futbolunun temizlenmesinde katkıda bulunup sevenlerine kavuşmuştur.
Bizi bu pisliğin içine çekmeye çalışanlar da o pisliğin içinde boğulacaktır inşallah.
Şimdi bir an önce Nevzat Şakar'ın sağlığına kavuşup onun da aklanmasına sıra geldi,
Allah şifa versin.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Görüldüğü üzere Fenerin şampiyonluğuna kılıf uydurmak için bizide pisliğe sokmaya çalıştılar.......
Kendi evinde bu kadar bariz puanlar kaybedeb takm hiç şike yaparmı bunu 6 yaşında çocuk bile anlardı oysa......Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
barış çok güzel bir orta açıyorİlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu akşam şike kapsamındaki maçları gösterdi..eskişehir-Trabzon maçını da gösterdi kahroldum...Sanki ilk gol gol gibi geldi bana tekrardan...
ancak son dk'da Barış'ın ortasına Umut'un müthiş kafasıyla tüm ümitlerim yine auta gitti...
müsait durumdaki umut
ben her aklıma geldiğinde kahroluyorumBMN KOCAELİ
Yorum
-
Nevzat Şakarın bir haltlar karıştırdığı gözüküyor fakat pek üstüne gitmemiş anlaşılan. Umarım ondanda birşeyler çıkmaz."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYAZIK! Biz futbolu kurtaracağınıza inanmıştık, siz ise daha ilk günden teslim oldunuz. Yeni Türkiye'nin farkında olmadığınızı da anlamış olduk böylece. Bunca delili yok saydınız... Kusuruma bakmayın ısrarla delil diyorum çünkü mahkeme insanları tutuklamış, delil olmadan bunu yapamazdı.
Adamın biri arkadaşına, hangi dağda olmuştu o olay, hani Hazreti İsa kızını kurban ederken, Azrail bir keçi getirmişti diye sorunca, adam lahavle çekiş şöyle demiş: Yahu bunun neresini düzelteyim? Isa değil İbrahim, kızı değil oğlu, keçi değil koç, Azrail değil Cebrail.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Lig aynen devam ediyor" şeklinde verdiği karar bunun tıpkısının aynısı.
EY MEHMET ALİ AYDINLAR...
Neresinden başlayayım yanlışları düzeltmeye!
1- Ey Mehmet Ali Aydınlar, siz devletin polisine, savcısına gidip brifing almadınız mı? Size eldeki delillerle ilgili hiçbir bilgi verilmedi mi?
Verildi, kendiniz söylediniz? Peki sorun nedir? O söylenenlere inanmadınız mı? Yoksa adaletin bilmem kaç kişiyi tutuklamak için yeterli gördüğü delilleri siz gerekli kararları almaya yeterli bulmadınız mı?
2- İddianame hazırlanınca gereği yapılacak dediniz? İnanmıyorum ya hadi yaptınız diyelim. Adam gitmiş Fenerbahçe Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak diye kombine almış. İki ay sonra bir de bakıyor, Fenerbahçe küme düşmüş, Şampiyonlar Ligi'nden atılmış? O adam bunun hesabını kanunlar önünde sizden sormayacak mı? Kaç mahkeme açılabileceğini hiç düşündünüz mü?
TEMİZLİK Mİ?
3- Birileri ısrarla "Bu operasyon Türk futbolunu temizlemek için değil Aziz Yıldırım'ı bitirmek için yapıldı" mealinde propaganda yapıyordu?
Sizin vermiş olduğunuz bu karar onları haklı çıkarmıyor mu? Yoksa niyetiniz bunun vurgulanması mıydı!?
4- Yarın Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde bir takımla eşleşecek, o ülkenin medyası "Şikeden yargılanan takım bizim gruba düştü" diye manşet atınca bizim futbolun on paralık değeri beş paralık olacak mı, olmayacak mı?
5- Yayıncı kuruluşla konuşmaktan, onların mağduriyetinden söz ediyorsunuz. Söyler misiniz, yayıncı kuruluş bilmem kaç yıllık anlaşma yaparken Fenerbahçe'nin ligde kalacağının garantisini mi alıyor?
6- Diyelim ki, Fenerbahçe çok kötü bir sezon geçirdi ve küme düştü o zaman ne olacak? Diğer kulüpler üç kuruş fazla alsınlar ya da yayıncı kuruluş mutlu olsun diye küme düşmeyi mi kaldıracaksınız? Yoksa bizim yayıncı kuruluş sadece şikeden düşmeleri mi istemiyor?
8- Küme düşmeye karışabilen yayıncı kuruluş kimin şampiyon, kimin ikinci olacağına da karışıyor mu? Ya da yarın karışmaya kalkarsa, bu şampiyon benim işime gelmez derse ne yapacaksınız?
9- Türk futbolu paraya mı teslim olmuştur?
Eğer öyleyse açılan yaraları kapatacak bir rakam biliyor musunuz?
10- Aziz Yıldırım'ın "Bizi düşürme Mehmet Ali" demiş (Medyaya bu şekilde yansıdı) olması sizi etkiledi mi?
ÇALIŞMADIĞINIZ YERLER Mİ?
11- Etkilediyse, yarın Bucaspor başkanı aynı şeyi söylerse yine etkilenecek misiniz?
12- Bizzat bana, "Ben vicdanıma göre karar veririm" demiştiniz, gerçekten öyle mi yaptınız, vicdanınız rahat mı?
Aziz başkanın cevap veremediği 12 soru olduğu yazıldı, çizildi medyada. Şimdi merak ediyorum siz bu sorulardan hangilerine cevap verebileceksiniz?
Yoksa hep çalışmadığınız yerlerden mi sordum?
Lütfen kusuruma bakmayın.
Eleştiriyi bırak öneri getir diyebilirdiniz ama geç kaldınız. Keşke yıllardır bu çirkinliklerle mücadele eden bizlerin de fikrini alsaydınız.
O zaman size, bu ligi yok sayın.
İleride çocuklarımız "2010-2011 sezonunda kim şampiyon oldu, kimler düştü?" diye sorduklarında onlara şöyle derdik; Çocuklar o sezon Türkiye'de futbol oynanmadı, tiyatro oynandı!
Keşke bu ligi yok saysaydınız...
Keşke UEFA'ya "Bu kadar şaibe altında hiç kimseyi Avrupa kupalarına göndermem" deme cesaretini gösterebilseydiniz.
Yine kimseyi düşürmemiş olurdunuz ama biz dünyaya rezil olmazdık.
"DELİL" VAR DİYORUM!
Yazık... Biz futbolu kurtaracağınıza inanmıştık, siz ise daha ilk günden teslim oldunuz.
Yeni Türkiye'nin farkında olmadığınızı da anlamış olduk böylece.
Bunca delili yok saydınız...
Kusuruma bakmayın ısrarla "Delil" diyorum çünkü, mahkeme insanları tutuklamış, deliller olmadan bunu yapamazdı.
Öyle değil mi? Ha pardon siz delil yok şüphe var diyorsunuz?
Unutmuşum, affedin.
Bundan sonra "Saldım çayıra, Mevlam kayıra!" devam edersiniz artık.
Çünkü en önemli konuda topu taca attınız.
Cesur kararlar alamadınız.
Alsaydınız belki bir kez ölürdünüz. Şimdi bu olay aylarca sürecek. Beni mazur görün ama siz her gün ölmeyi seçtiniz.
Türk futbolu tüm bunları hak etmemişti Mehmet Ali bey, diyeceğim ama diyemiyorum ne yazık ki.
Hak etti! Hem de çok hak etti!.. Hatta daha fazlasını bile hak ediyor!..
BİR DAHA DA ELEŞTİRMEM
Yıllar önce Tahkim Kurulu "Bolu ve Adana Demirspor şike yapmıştır" diyerek küme düşürülmelerini onaylamış ve ilk kez şikeyi resmen onaylayan kurum olmuştu. Avrupa'daki gururumuz Şenes Erzik, Tahkim Kurulu'nu lağvedip çözmüştü (!) bu önemli meseleyi. Siz onu da solladınız.
O bile bu kadarını yapamamıştı.
Ne diyeyim, umarım birilerini mutlu etmişsinizdir.
Herkes mutluysa sorun yok çünkü.
Herkes derken siz, yayıncı kuruluş ve bazı kulüplerden bahsediyorum.
Futbol mu?
Kimin umurunda canım!
Kirlendiği kadar kirlenmiş zaten!
Biraz daha kirlense ne çıkar?
Di mi ama...
Bu arada sakın Turgay Demir bizi her gün eleştirecek galiba gibi bir düşünceye kapılmayın. Bir daha seni eleştirirsem federasyon başkanı olayım! Ben bundan sonra yalakalık yapmaya başlıyorum.
Doğrunun peşinde koşmak, hakkaniyetli futbol dilenmek, adaletli yarış istemek artık benim kitabımda yok.
Koca federasyon tırsmışken, Fenerbahçe'yi ve bunca insanı karşıma alacak kadar salak mıyım ben!
Bilgin Gökberk'in izniyle, NOKTA.
Gerçekten çok güzel, gerçekleri gözler önüne süren bir yazı olmuş. Yazanın ellerine sağlık.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum