İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Son Aldığımız Bilgilere Göre,As Başkanımız Nevzat Şakar'ın Yoğun Bakım'dan Çıkmasıyla Beraber,Yönetim Kurulumuz Çok Sert Bir Basın Açıklaması Yapacaktır...
Artık Zamanı Geldi Hesaplar Sorulacak !
Kaynak: |Gurbetçi GençlerKURAL BİR ; Karar verdin mi uygulayacaksın...
KURAL İKİ ; Uygularken tereddüt etmeyeceksin...
KURAL ÜÇ ; Tereddüt ettiğinde kaybedeceksin...
KURAL DÖRT ; KAYBEDENLERİN KAYDI DÜŞÜLÜR..!
Yorum
-
http://www.yildiz.tv/ burda beyaz tv ye tıkla...İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelink varmi arkadaslar tv yokda burda
paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...
Yorum
-
Abi öylede haksızlık olur bence. Bütün sezon iyi oynayan takımın havası yerinde olmayabilir bir play-off maçında bu nedenle şampiyonluktan olmak acı olur gibime geliyorİlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluk ilk 4 takımın kendi arasında yapacağı playoffla belirlenmeli.böylece şike yapma ihtimali azalır. ilk 4 e girmek kolaydır, 1.olmaktan. ayrıca ilk 4 de ki bi takıma hadi maçı sat diyemezsin playoffta.
7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
MAA yazmisdirİlk olarak Thug! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas baskaninin kulüpler birligine yolladigi mektup. Tff zarfi ile bütün temsilcilerin önüne koyulmus.
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
şaşılacak bir durum deil ki dünkü basın acıklamasından sonra Türkiye Futbol Federasyonu gitmiş fenerbahçafutbolfederasyonu olmuşturİlk olarak Thug! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas baskaninin kulüpler birligine yolladigi mektup. Tff zarfi ile bütün temsilcilerin önüne koyulmus.
Yorum
-
Bu söyledim ben ama kimse pek dikkate almadı beni ..İlk olarak Polat29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon Aldığımız Bilgilere Göre,As Başkanımız Nevzat Şakar'ın Yoğun Bakım'dan Çıkmasıyla Beraber,Yönetim Kurulumuz Çok Sert Bir Basın Açıklaması Yapacaktır...
Kaynak: |Gurbetçi GençlerYaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.
Yorum
-
gurbetçi gençler ???İlk olarak Polat29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon Aldığımız Bilgilere Göre,As Başkanımız Nevzat Şakar'ın Yoğun Bakım'dan Çıkmasıyla Beraber,Yönetim Kurulumuz Çok Sert Bir Basın Açıklaması Yapacaktır...
Kaynak: |Gurbetçi Gençler
"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."
Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
+ Faruk Özak gibi siyasetçiler kulübden uzak tutulmalı, bağımsız bir Trabzonspor hedeflenmeli.İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen asbaşkanımızdan da birşey çıkacağını düşünmüyorum, ama geleceğimiz için bundan ders çıkarmalıyız, artık kulübün başına iş adamları değil spor adamları gelmeli, Ahmet Suat Özyazıcı veya Şenol Güneş gibi isimler başkan olmalı.
Yorum
-
hakikaten şu adam kadar cesur 5 kişi olsa her şey yola girer adamın sylediği çok açık ve basit türkiye yi çok zor durumda bırakacaklar.İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületarihin en kısa süreli federasyon başkanı
rasim döktürüyor...
bu arada şimdide metris adresine takmışlar aziz yıldırımı mağdur göstermeye çalışıyorlar.
Yorum
-
Taraftar Grubu...İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegurbetçi gençler ???KURAL BİR ; Karar verdin mi uygulayacaksın...
KURAL İKİ ; Uygularken tereddüt etmeyeceksin...
KURAL ÜÇ ; Tereddüt ettiğinde kaybedeceksin...
KURAL DÖRT ; KAYBEDENLERİN KAYDI DÜŞÜLÜR..!
Yorum
-
olsun olsun o başkan olunca fener düşer azizin pisliği ona kalır bizde k...mızla güleriz.İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaa fenerlı yonetıcı gıbı calısıyo adam azızden sonra umrunda degılkı tffden dusmesı adam fener baskanı olmak ıstıyo hatta secımde ıstıfa edıp baskan adayıda olabılır bu ıhtımalde cok yuksek
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum