Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ates olmayan yerden duman cikmaz dedi AA
    adamın twitini okudum dün yahu rahat olun dedi sadece ifadesi alınacak dedi
    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Son Aldığımız Bilgilere Göre,As Başkanımız Nevzat Şakar'ın Yoğun Bakım'dan Çıkmasıyla Beraber,Yönetim Kurulumuz Çok Sert Bir Basın Açıklaması Yapacaktır...

Artık Zamanı Geldi Hesaplar Sorulacak !

Kaynak: |Gurbetçi Gençler
      KURAL BİR ; Karar verdin mi uygulayacaksın...
      KURAL İKİ ; Uygularken tereddüt etmeyeceksin...
      KURAL ÜÇ ; Tereddüt ettiğinde kaybedeceksin...
      KURAL DÖRT ; KAYBEDENLERİN KAYDI DÜŞÜLÜR..!

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        link varmi arkadaslar tv yokda burda
        http://www.yildiz.tv/ burda beyaz tv ye tıkla...
        paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şampiyonluk ilk 4 takımın kendi arasında yapacağı playoffla belirlenmeli.böylece şike yapma ihtimali azalır. ilk 4 e girmek kolaydır, 1.olmaktan. ayrıca ilk 4 de ki bi takıma hadi maçı sat diyemezsin playoffta.
          Abi öylede haksızlık olur bence. Bütün sezon iyi oynayan takımın havası yerinde olmayabilir bir play-off maçında bu nedenle şampiyonluktan olmak acı olur gibime geliyor
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Thug! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sivas baskaninin kulüpler birligine yolladigi mektup. Tff zarfi ile bütün temsilcilerin önüne koyulmus.
            MAA yazmisdir
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Thug! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sivas baskaninin kulüpler birligine yolladigi mektup. Tff zarfi ile bütün temsilcilerin önüne koyulmus.
              şaşılacak bir durum deil ki dünkü basın acıklamasından sonra Türkiye Futbol Federasyonu gitmiş fenerbahçafutbolfederasyonu olmuştur

Yorum

• İlk olarak Polat29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Son Aldığımız Bilgilere Göre,As Başkanımız Nevzat Şakar'ın Yoğun Bakım'dan Çıkmasıyla Beraber,Yönetim Kurulumuz Çok Sert Bir Basın Açıklaması Yapacaktır...

Bu söyledim ben ama kimse pek dikkate almadı beni ..
                Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• İlk olarak Polat29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Son Aldığımız Bilgilere Göre,As Başkanımız Nevzat Şakar'ın Yoğun Bakım'dan Çıkmasıyla Beraber,Yönetim Kurulumuz Çok Sert Bir Basın Açıklaması Yapacaktır...

gurbetçi gençler ???

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben asbaşkanımızdan da birşey çıkacağını düşünmüyorum, ama geleceğimiz için bundan ders çıkarmalıyız, artık kulübün başına iş adamları değil spor adamları gelmeli, Ahmet Suat Özyazıcı veya Şenol Güneş gibi isimler başkan olmalı.
                    + Faruk Özak gibi siyasetçiler kulübden uzak tutulmalı, bağımsız bir Trabzonspor hedeflenmeli.

Yorum

• maa fenerlı yonetıcı gıbı calısıyo adam azızden sonra umrunda degılkı tffden dusmesı adam fener baskanı olmak ıstıyo hatta secımde ıstıfa edıp baskan adayıda olabılır bu ıhtımalde cok yuksek

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tarihin en kısa süreli federasyon başkanı rasim döktürüyor...
                        hakikaten şu adam kadar cesur 5 kişi olsa her şey yola girer adamın sylediği çok açık ve basit türkiye yi çok zor durumda bırakacaklar.
                        bu arada şimdide metris adresine takmışlar aziz yıldırımı mağdur göstermeye çalışıyorlar.

Yorum

• İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gurbetçi gençler ???
                          Taraftar Grubu...
                          KURAL BİR ; Karar verdin mi uygulayacaksın...
                          KURAL İKİ ; Uygularken tereddüt etmeyeceksin...
                          KURAL ÜÇ ; Tereddüt ettiğinde kaybedeceksin...
                          KURAL DÖRT ; KAYBEDENLERİN KAYDI DÜŞÜLÜR..!

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            maa fenerlı yonetıcı gıbı calısıyo adam azızden sonra umrunda degılkı tffden dusmesı adam fener baskanı olmak ıstıyo hatta secımde ıstıfa edıp baskan adayıda olabılır bu ıhtımalde cok yuksek
                            olsun olsun o başkan olunca fener düşer azizin pisliği ona kalır bizde k...mızla güleriz.

Yorum

• Bu arada nick nasıl isim soy isim yapabiliyoruz arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı ?
                              Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                              Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• mehmet farac da mi yaliyor orayi burayi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim