Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• onumuzdkeı sene fenere sıvasa yenılsekde bısey ıfade etmıcek varmı boyle bı lıg

Yorum

• İlk olarak Kermit1654 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Güney Kore yalan makinesine sokmuş şikeden dolayı Göz altına aldıklarını bizde olsa yer yerinden oynar herhalde
      yer yerinden oynarmı bilmem ama yalan makinesi yerinden kesin oynar.bizde olaylar belgeli adamlarda içeride yalan makinesi acaba işler için ..
      fenerbahçe dünya pisliğidir..
      her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• uefa ligi tescil etmiş

şenes erzik , fenerbahçe'li
        başbakan , fenerbahçe'li
        federasyon başkanı , fenerbahçe'li

İnanın Trabzonspor TEŞEBBÜS etseydi Bank Asya'da birde para , eksi puan da cabası olurdu. Yöneticiler bitmişti.
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Beyaz tv izleyin arkadaşlar

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet beyler biraz gülelim, stresli bir gün gecirdik

aziz yildirim iceri girdikten sonra sormus: "Beni nekadar tutacaksiniz burda?!"
            Cevap: "fener Türkiye Kupasini alana kadar!"
            azize: "has.........!"

bu kadar yapdıklarına göre bence cok fazla bir ceza vermişler adama acıdım şimdi... sittin sene cıkamaz içeriden
            Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              onumuzdkeı sene fenere sıvasa yenılsekde bısey ıfade etmıcek varmı boyle bı lıg
              +12 puanla lige baslayacaz
              sivas fener lig ortasinda duser

Yorum

• İlk olarak Kermit1654 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Güney Kore yalan makinesine sokmuş şikeden dolayı Göz altına aldıklarını bizde olsa yer yerinden oynar herhalde
                yalan makinesi %60 doğru verir. kişiye sorular sorulur kan basıncı ve hormonlarını ölçer değişiklik olursa yalan söyler anlamına çıkar. ama bazı insanlar soğuktur heyecanlanmaz ve belli olmaz. mesela aziz yakalanmaz mecnun bülent bunlarda yakalanmaz yüzsüz çünkü bunlar ama şikep yakalanır hemen ötüyor çünkü

Yorum

• sunu merak edıyorum bu sene s.lıgıne dırek katılamadık sene ortası fener duserse sıkeden bızım s.lıgı hakkımız ne olcak sampıyonlugu ozaamn verseler ne olcaaaak vermeseler ne olcak bı anlamı yokkı s.lıgı onemlıydı bunun ıcın tazmınat bızzat maa dan ısteyemezmıyız yanı acıbadem hastanelerını alamazmıyız elınden yoksa ben sakınlesmıcem)

Yorum

• Şimdi bizim başkan serbest bırakılmamış,tutuksuz yargılanacak öle mi yoksa değil mi?...Ntvspor öle diyordu...
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      uefa ligi tescil etmiş

şenes erzik , fenerbahçe'li
                      başbakan , fenerbahçe'li
                      federasyon başkanı , fenerbahçe'li

İnanın Trabzonspor TEŞEBBÜS etseydi Bank Asya'da birde para , eksi puan da cabası olurdu. Yöneticiler bitmişti.
                      Gelip bizim kulübün kapısına kilidi vururlardı.Adım gibi eminim
                      Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        +12 puanla lige baslayacaz
                        sivas fener lig ortasinda duser
                        bu aşamadan sonra zor, savcıyı zorlayıp deliller yok edilir.

temizlik..
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bu dava sonuçlanınca herkesin bireysel olarak suçlulara dava açma hakkı var ...
                          Mesela ben bu dava bittiğinde şahsım adına şike yapanlara dava açacağım, belki emsal dava olur...
                          Anayasal hakkımdan yararlanayım yavv..Bugüne kadar anayasal hakkım fatura ve vergi ödemekten öteye geçmemişti

Yorum

• Bursaspor'da tff'yi destekledigini acikladi...

Türk Futbolunun içinde bulunduğu süreci Bursaspor Kulübü olarak yakından takip etmekteyiz. Dün gerçekleşen toplantı sonucunda diğer Süper Lig Kulüpleri gibi bizlerde Türkiye Futbol Federasyonu'nun alacağı her türlü kararı Bursaspor Kulübü olarak destekleyeceğimizi belirtmek isteriz.

1

Yorum

• Bence bizim başkanı ve yöneticileri almalarının tek nedeni ;

TFF nin açıklamalarından sonra gündemi değiştirmek ve Trabzonsporun tepkisini durdurmak
                              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• ben lig baslatiktan sonra fb nin küme düsürelecegini sanmiyorum..bu is kapanir gider..simdi iddianame beklenecek diye zaman kazanmaya calisiliyor daha sonrada mahkeme süreci beklenecek diye aciklama gelir ve 2-3 sene gecer..ondan sonra zaten unutulur gider..bir ay icinde olmasi gerekir..

emniyet tff ye delilleri göndermek zorunda..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim