Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardeşim olay aynen böyledir kafana takılan tek soru var mı ?? dolmayan bir boşluk var mı yazıda. siyasi iradenin bizi nasıl sattığını aydınların hareketleriyle kafamda kesin ispatladım taraftarımız bilinçlense keşke. Ben yazdım diye demiyorum ama böyle yazılar yazılmalı millet oynana oyunu görmeli. Aydınlar açıklama yaparken öyle üzüldüm ki anlatamam. Beni ancak siz anlarsınız zaten
    İnternet bağlantımla sorun yaşıyorum, geciktim yazıkmakta, umarım çıkmamışsındır daha..

Aslında kafama takılan bir nokta var. O da Türk futbolunun görebileceği cezalar. Bunu nasıl tehlikeye atabiliyorlar? Normal şartlarda bu TFF'nin açıklaması üzerine ya da en geç şike delillerinin açıklandığında UEFA'dan veya FİFA'dan milli takım dahil men cezası bekliyorum ben.

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bide utanmadan hastaneye kaldırılmış, iyice belli etti
      Ne biliyorsun kardeş suçlu olduğunu.. Söylemlerin çok seviyesizce...
      Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• @ playmaker,..

yazın ve kurgun çok iyi, dayanakların da sağlam,..

ama öyle bir çağda yaşıyoruz ki, nasreddin hocanın deyimi gibi "sen haklısın sen de haklısın,,.."

yani demem o ki yazını baskıya vermeden önce senin gibi akıllı ve kurgulu düşünebilen bir kaç fenerliye okut ve soruları ve itirazları onlardan dinle,

biz şu an sağlıklı düşünemiyoruz,.onların soru ve itirazlarına cevap verebiliyorsan yazını ona göre rötüşle ki aynı sorular tekrar cevapsız kalmasın,..
        Sana olan sevgimiz, ancak şampiyon olduğun gün düşüşe geçer

Yorum

• bütün bu sorgular eksik teşebbüsden ise yazık 19 maçta şike teşvik yap her türlü çirkefliği yap eksik teşebbüsle aynı olsun kesinlikle inanmıyorum. bu kadar basıt olmamalı bizi bilmediğimiz bişey olabiir

Yorum

• azizenin tutuklama karari icin daha cok kisi bekliyordu, kendi baskanimizi fazla bekliyen yok , ya bizimkilerin ici rahat, yada inanclari kalmadi
            Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• Arkadaşlar herkeze hayırlı geceler.Allah yar ve Yardımcınız olsun.İnşallah dogacak guneş yarın başka turlu dogar tum Trabzonspor Taraftarlarına.
              федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• Volkan Bababcan,Emre Belezocoglu,Jan Rajnoch,Nihat Özdemir,Can Arat, Bunlar neden Gözaltina alinmiyor bunlar da bi alinsa göz altina fenerin tüm pislikleri dahada cok cikacak ortaya

Yorum

• Barca 61.dakİkada atti..

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bide utanmadan hastaneye kaldırılmış, iyice belli etti
                    adamın kalbinde pil var.. yapmışsa bile sağlığı her şeyden önemli bence..
                    Not Important..

Yorum

• Arkadaşlar aslında şöyle güzel etkili bir adamımız olacak medyada varya of of neler yapılmaz ki. Hani bu alex türk oluyordu 3 ay önce ?? vaz mı geçti aniden yoksa oraya para alınıp belli yerlerde kulllanmaya mı gitti aziz. buca maçında aksilik olmasın lafı kulaklarımdan çıkmıyor hele azizin: aman kameralar burda lafı !!!

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bütün bu sorgular eksik teşebbüsden ise yazık 19 maçta şike teşvik yap her türlü çirkefliği yap eksik teşebbüsle aynı olsun kesinlikle inanmıyorum. bu kadar basıt olmamalı bizi bilmediğimiz bişey olabiir
                        Eksiği Tamı yok bu işin..

Şayet Ben küme düşmekten dolayı üzülmem ya da şampiyon olamadığız için üzülmem Ama adımızın böyle bir şeyle anılması kahrediyor beni.

Eksik de olsa İnşallah teşebbüste bulunulmamıştır..

İnşallah Sabah uyandığımda Bizden gözaltında olanların sadece ismi geçtiği için alındığını ve serbest bırakıldığını duyarım..

Yorum

• Şu adamın gözaltındaki yüz ifadesinden yargılayanlara hastayım.

Ben hiçbirşey yapmamış bir insan olarak Trabzonspor'un yöneticisi olsam içine düştüğüm durumdan yüzüm asılabilir. Masum olduğumu yüzde yüz bilsem bile bu olabilir.

Tam tersi bir örnek vereyim. Suçlu olup da medyaya rahat gözükmek için pişkin pişkin kameralara gülüp poz da verebilirim.

Olaylara dar açıdan bakıp da gülüyorsa masum, gülmüyorsa suçludur denilemez. Sırıtan katilde olabilir ağlayan masum da olabilir. Dar bakış açılarıyla anlamsız yorumlar yapmayın.
                          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Allahtan taraftarın geneli , burada "son derece boş ve ruhsuz" ifadelerle halat üzerinden kıyıya çıkan bir avuç vatandaştan daha farklı duygulara sahip .

Şimdilik tek tesellim bu .

Yorum

• Eğer bişey varsa olayın özeti şudur.

ayıdan post gavurdan dost olmaz. pislikler yüzünden pisliğe bulanmışız.

Yorum

• bizim bu işlerle adımızın geçmesi bile doğal değil ama neyse Hayırlısı bakalım.....

herkese Hayırlı geceler
                                ben uyumağa
                                bir kaç saat sonra kalkacam yolculuk var arabayla Samsun'a doğru...
                                kalın sağlıcakla....
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim