İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Ben yasa maddesindeki teşebbüs aşamasını şöyle yorumluyorum, tekrar edeyim.
''Yasa diyor ki eğer anlaşma olursa suç teşebbüs aşamasında kalmış sayılır ve cezalandırılır''
Benim yorumum; Biz B takımıyla teşvik konusunda anlaştık, C takımını yenin size 100 TL dedik. B takımı çıktı sahaya ama C takımın yenemedi, yani istediğimiz sonucu elde edemedik. İşte bu durumda suç teşebbüs aşamasında kalmıştır (Bana göre)
Yine biz B takımıyla konuştuk, görüştük ama anlaşmaya varamadık sonuçta herhangi bir teşvik de gitmedi sadece konuşuldu, her ne kadar yasada aksi söyleniyor gibi gözüküyorsa da da ben durumda suçun teşebbüs aşamasında kalmayacağını düşünüyorum
Senin sorularına gelirsek;
1-Aracı geri döndü ve şu kadar istiyorlar dedi ve bakalım dedik vazgeçtik- Teşebbüs aşamasında kalmayacağını düşünüyorum
2-Aaracı hiç geri dönmedi- Teşebbüs aşamasında kalmayacağını düşünüyorum
3-Aracı geri döndü ve pazarlık ettik sonra para bulmaya çalıştık bulamadık- Bu durum çok muallak ben yine de kendi fikrimi söyleyeyim teşebbüs aşamasında kalmayacağını düşünüyorum
4- Adam geri aradı parayı bekliyorlar dedi, biz de ayarlayamaya çalışıyoruz dedik ama ayarlayamadık- Yine muallak bir durum ben yine teşebbüs aşamasında kalmayacağımızı düşünüyorum.
Bunların hepsi benim kendi senaryolarım ve fikirlerimdir lütfen gereğinden faza ciddiye alınmasın

Yorum