Trabzonspor'u kurumsal olarak temsil edenler,aklanmadığı sürece hiçbirşey yapmayalım diyorum.Sabır...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Sabah 7 de bir insanı gözaltına alıyorsunuz ve halen hakkında bir açıklama yok.İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesabahtan beri yazıyorum valla artık gına geldi. trabzonspor başkanını nasıl sebepsiz yere tutyorlar varsa bir şuç şüphesi onu bilelim
Kulüp ilk defa senden açıklama yapmanı istiyorum.
Gidin öğrenin şu olayı iki adamımız neden gözaltında.Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.
Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.
Yorum
-
o zaman gecen hafta neden salakça konuştu,kameraların önünde arkadaşlar durum vahim neden dedi,hani bugün karar açıklanmayacaktı,neden sadri şeneri dün değil de bugün gözaltına aldılar,bunlar hep oyun filim ve filmin sonuna gelindi,feneri küme düşürmeye g.tleri yemedi.........İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala insanlar anlamamakta diretiyor, Fenerbahçe'nin 4 yöneticisi içerde; Trabzonspor'un 2 yöneticiside gözaltında.Bu kadar şuursuzca bakmayalım olaylara.Şu aşamada Fenerbahçe'yi küme düşürdün; Trabzonspor ne olacak.Bunun kararını sorgulama bitmeden nasıl vereceksin.Farzet ki verdin ve bizde bu işin içindeyiz, sonrasını nasıl düzelteceksin.Adam üzerine basa basa söylüyor; iddianameyi bekliyoruz.Elbetteki beklemeliyiz , kim var kim yok, bizim yöneticilerimizin akıbeti ne olacak görelim.Sonrasında ise yasa çok net, şike yapan düşürülecek.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Saatlerdir küfrediyorum da şimdi buraya olsumsuz düşünceleri yazıp siz renkdaşlarımı da iyice germek istemiyorum.
Sadece şunu demek isterim, biz büyüklüğümüzü Bizanslılara yapılan çifte standardla gelen şampiyonluklarla almadık, bu adaletsiz arenada başımız dik olduk her zaman. Öyle de olmaya devam edeceğiz. Fener yapıyorsa biz de yapalım mantığı çok yanlış bence; tarihimize ve duruşumuza, günümüz adaletine(!) olan hıncımızdan dolayı zeval getirmemeliyiz.
Herkes gibi ben de kin kusuyorum, lugatımda küfür kalmadı edilecek. Ama gün, bu satılmış medyaya ve Federasyon'a karşı ayakta kalma günüdür, son 44 senedir olduğu gibi.
Bu sırada meraktan soruyorum, Fenerbahçe'nin borsadaki değeri taban yaptıktan sonra kimlerin hisse aldığını nereden görebiliriz?
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.hotmail.com internet sitesine girerek mail adresinize giriniz ve;
info@uefa.com bu mail adresine aşağıdaki mesajı kopyalayıp yapıştırın ve gönderin! Haydi sesini duyurr!
Dear UEFA Officers
I am writing to you from Turkey. I am just a football fan who thinks football is a lifestyle as long long it is played fairly. We live with football in Turkey. We are passionate and addicted to Football.As you all know there is a case on the run for one of the big football club about fixing the matches. The president of Fenerbahce is going to court to be judged and two of his vice presidents are sent to jail as well as some other clubs presidents. This looks like a big organisation. The police have evidences that the matches were fixed. Evidences are obvisous with the photographs,videos,recorded phone calls and chase. We belive that court will take the best decision soon.
But when it comes to Turkish Football Federation we have big suspicions, there is a big chaos in Turkish football at the moment. All these fixing matches and illegal attemps need to be sorted and football must be clean and fair. But regretfully we are not sure if that is going to happen. Because the president of Turkish football federation is a big fan of Fenerbahce. And also he is sponsoring Fenerbahce's Volleyball Club, and he has been supporting to Fenerbahce clup for many years financially. We all know that the biggest goal of him is to be head president of Fenerbahce. He declared those many times and we believe that he will do anything to keep Fenerbahce football club in the Turkish superleauge.
And it is not over yet. Lig tv which broadcasts the football matches has a big control over Turkish Football Federation and they always have big effects on every decision Turkish Football Federation
takes.It is so clear that Lig TV does not want Fenerbahce to play in the second division ( Bank Asya 1. Lig ). They do no want a cut on their incomes and they are giving a big pressure on Turkish Football Federation. There is a big campaign from the press and media to keep Fenerbahce in the Turkish Superleague.
Dear Uefa officers this is the situation in Turkish Football. We all expect a fair decision on this issue and we expect a real serious check and monitoring and warnings to be made if necessary. Otherwise there will be a big chaos in Turkish Football for a long time and if Fenerbahce do not get punished you will be one of the responsible office for this.
Football fans who wants a FAIRPLAY
Yorum
-
İlk olarak varsawa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnanın 1 haftadır işe guce bakamadım.Bugun sabah kalktım işe gitmek icin Sadri Başkanı gordum yine kaldım evde.Kafayı yiyecem valla.
abi senin duyum hala geçerli dimi?Entropi İyidir.
Yorum
-
tebrikler güzel bir oyundu.şimdi fb avrupaya gidicek.3 4 ay sonra fbnin şike yaptığı mahkemelerce kesin olarak belgelenirse ne olacak?türkiyeden 5 yıl boyunca hiç bir takım avrupaya gidemeyecek.e tabi bunada kimsenin gözü kesmez fb şikeden aklanacak olan benim garip trabzonlu vatandaşıma olacak güneşli günler gelecek ama anlaşılan daha var o günlere...
Yorum
-
demin imtihan yazdim önemli, o yüzden takip edemedim, babamin dedigine göre fenerbahce sampiyon ilan edilmis sampiyonlar ligine gidecek ve bizim durumumuz belli degil baskanimiz hala icerde ha? vay anasini ya vay anasini....komplo teorisimi sitiyorsunuz? erdogan getirdi aydinlari oraya bu olayi bu sekil bitirmek icin ...olayin kisa özeti budur,,,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum