Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün Kulüpler Birliği toplantısına katılan Yöneticilerimiz kimlerse yazıklar olsun...Bu nasıl bir anlaşmadır. Kulüpler birliğine katılıp da her söylenenin altına imza atmak da ne oluyor. Haksızlığa prim veren bu yöneticilerimi çok merak ediyorum.

Yorum

• federasyonun yapmasi gereken en azindan ligin tescilini durdurup sampiyonlugu da adamlarin elinden almakti. Sus icin mi konuldu herifler metrise? Bu kadar adilik olmaz yahu, seref yoksunlari...

Yorum

• UEfa göreve!

Yorum

• Şu net deliller ortadan kaybedilecek..

Çünkü bu olaydan sonra, Fenerbahçe'yi kimse yargılayamaz.
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• TFF kusura bakmasın bu yaptığıyla Türk futbolunu kurtarmaktan ziyade batırmaktan yana tavır koydu.
            Allah sizi bildiği gibi yapsın.
            Her türlü pisliği yap,sonra şampiyonlar ligine git.
            Allah'ınızdan bulun.

Yorum

• Dağ fare doğurdu!..
              Not Important..

Yorum

• TFF'ye mail gönderelim diyecem ama hiç bi etkimiz olmayacak

Yorum

• Düşecek, düşüreceksiniz buna mecbursunuz. Bizde var isek bizi de düşürmeye mecbursunuz bu ligden. Ama bu şekilde karar alamazsınız ...
                  Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Üç ay sonra iddianameye göre birilerini küme düşürür Avrupa'dan geri çekerseniz, UEFA'da sizi çeker uzatır! Tüyü de dikti TFF! Geçmiş olsun! - Osman Altunterim
                    1

Yorum

• Sadri Şener gözaltında ...
                      İnanmıyorum bir şey çıkacağına ... İnancım sonsuz ... Ayrıca TFF bu tutuma beni pek şaşırtmadı birazda olsa hakılılar ama önemli olan eğer suçlu çıkarlarsa mahkeme sonucunda ödenecek olan tazminatlar acaba TFF yi ne hale düşürür... Dediğim gibi Bizim bu işlere bulaştığımızı hiç sanmıyorum ama ....
                      Eğer bizde biz okadar onurluyuz diye düşünürken şike yaptıysanız ... Dua edin tutuklasınlar ve ömür boyu içer de tutsunlar sizi ... Yoksa bu taraftar bu camia cezanızı kesecektir.... Ki cezanızı kesmek için hep bekleyeceğiz... Bize Heryer Trabzon !!!
                      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• "sakin olun şampiyonuz (!)"

Yorum

• beyler bu soruşturma olmadan önce nasılsa şimdide öyle soruşturma tamamlandığındada aynı kalkca herşey hiç boşyere ümitlenmeyelim... tff hiçbir ceza vermeyecek kimseye belki ilerleyen aylarda birtakım kişiler adli ceza alabilir ama federasyon hiçbir şekilde bir ceza vermiycek...

Yorum

• Ne karar verirsek verelim kimseyi memnun edemeyiz.

Bunu şöyle yorumladım. Fenerlileri memnun edelim de gerisi önemsiz
                            En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 18:34.

Yorum

• tek kelimeyle Allah belanızı versin eyyamcı şerefsiz fenerasyon bu lig daha izlenmez abi bu iş burada bitmiştir

Yorum

• Trabzonsporu ligden cekin allah askina
                                EN büyük Trabzon!!!!!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim