Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaş deli olacağım ya şike yapan takım bizi temsil edecek diyor resmen Avrupa'da.

Öyle temsil olmaz olsun ya.
    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• MAA nın aciklamaalrina göre cok sacma olan birsey var aziz yildirim niye icerideki o zaman adami biraksinlar ne zamanki savcilik tff iddianameyi verir onlarda inceler falan filan sonuc cikar o zaman girsin iceri aziz yildirim yemin ederim afrikada bile daha normal kanunlar vardir.....

Yorum

• şerefsizler Allah belanızı versin tüm forum camiasından ve yönetiminden özür diliyorum Allahınızdan bulun orospu çocukları
        Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Oynamıyorum ulan ben bu oyunu, hepinizin canı cehenneme karaktersiz herifler. 5 ay sonra oluşacak ortamda bizim hakkımızın yendiği ortaya çıkarsa ne diyeceksiniz ?
          Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Delil yokmuş.
            Aziz'in, Mecnun'un, bülentin korcanın tutuklu yargılanması demek elde ciddi delil var demektir.
            Be şerefsizin çocuğu ciddi delil olmadan bunları atabilirlermi,
            Korktular fenerden hemde köpek gibi korktular

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              18:30
              11-7-2011

Bu tarih ve saatten sonra şike SERBEST! Dağılın BEYLER!
              Aynen...
              Futbolla ilgimi kesiyorum. Lağımda kulaç amanın bir anlamı yok.

Yorum

• bu ligden artik bize hayir gelmez! biz baska bir ligde oyniyalim!

Yorum

• 5 ay sonra fener duserse hem fenere yazık hem bıze fener dustugunde o sezonu bosa gıtcek sonrakı sene bank asyada oynıcak ıkı sene kaybı olcak bızde bı sorun cıkmazsa yuklu tazmınat ıstememız lazım artık cunku 5 ay sonra gelcek sampıyonlugun hıcbır degerı yoktur

Yorum

• Allah belanızı versin.

En ufak bi hakkım varsa haram zıkkım olsun

Yorum

• hani uefa adamı şöyle böyle ederdi?
                      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        SAdri Şener i FB nin gazını almak için içeri aldıklarını düşünüyordum ama şimdi Bizim gazımızı almak için içeri aldıklarını düşünüyorum. Çünkü Sadri Şener ve Ts den birileri dışardayken bu karar verilse çok sert tepkimiz olurdu. ama şimdi bizde de bir ACABA ? yarattılar.

TFF ye soru. Ne karar verirsen ver kimseyi memnun edemiceksen,neden FB yi memnun eden kararı seçtin ki ?

FB lehine olan bu karara TS,BURSA ve KAYSERİ memnun değil. FB yi memnun etmseydinde bu 3 takımı memnun etseydin.

Sen değilmiydin savcının gösterdiği delillere göre hareket etmek zorundayız diyen ?
                        Aynen böyle düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O zaman siz de kusura bakmayın ama 500 tane üyenin aynı anda yorum yazdığı bir başlıkta 5 tane yöneticinin yapabileceklerinin sınırını görmezden geliyorsunuz.

Her sayfada 25 mesaj var, 5-6 tanesi muhakkak siliniyor, neden? Çünkü yanlış yönlendirme, hakaret vs. içeriyor.

Cezalar da veriliyor, uyarılar da yapılıyor.

Eğer çok sert bir müdahale bekliyorsanız, 500'ün 400'ünü cezalandırmamız, kenarda bekletmemiz gerekir.

Gerçekçi önlemden kastınız nedir?
                          Varsa bir fikriniz uygulayalım.
                          Yeterli olamadığınızı kabul edip insanları suçlayamazsınız.

Önerimi 5 Temmuz 2011 tarihinde http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=6867 görüldüğü üzere yapmıştım.

Herhangi bir geri dönüş olmadı.

Amacım size forum üyesi olarak yardım etmekti. Fakat belli ki siz bu iyi niyeti süzemeyecek kadar yukarılardasınız.

Allah yardımcınız olsun.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu karardan geri dönemezler. Lig artık LANET olacak.

Ekonomik şartlar nedeni ile Fenerbahçe düşürülmedi.
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bundan önceki şerefsizler diyarbakırı bile düşüremedi
                              uefaya mail atalım
                              nasıl bakarsan öyle görürsün
                              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• bu kadar basit demek şerefsizoğlu şerefsizler adi köpekler
                                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim