Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    türkçeye çevirebilecek olan varmı bu açıklamayı
    Çeviriyorum:

Benim adım İlhan...
    ben de aynı fenerliler gibi şikeci bir liboşum...
    İt iti ısırmaz mantığını güdüyorum.
    hepinize iyi günler....
    YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şimdi ben asbaşkanım x abi de mafya reisi....x abiyi arıyorum abi paramız var biz de yapacağız bize yardımcı ol diyorum. Tşebbüs mü bu ? Hukukçular?
      Hukukçu değilim ama; diğer kulüple irtibata geçilmediyse sadece niyetlenme oluyor heralde, teşebbüs ya da eksik teşebbüs olmuyor.
      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Şimdi ben asbaşkanım x abi de mafya reisi....x abiyi arıyorum abi paramız var biz de yapacağız bize yardımcı ol diyorum. Tşebbüs mü bu ? Hukukçular?
        hukukçu değilim internette şöyle yazıyor..

''Telefon konuşmalarının ve burada geçen suç kabullerinin tek başına ispata yeterli olmayacağı, mutlak şekilde maddi ve destekleyici yan deliller ile kuvvetlendirilmesi gerektiği anlaşılmaktadır.
        Yargıtay kararlarında “ses ve görüntü kayıtlarının tek başlarına delil olmayacağı, güvenilirliğinin kuşkulu olduğu ve ancak diğer deliller ile desteklenmeleri halinde hükme dayanak oluşturabilecekleri vurgulanmıştır.”

aynısını tvde çıkan bir avukat da söylemişti..

Yorum

• Erdal abi olay yazdığın gibi cereyan ettiyse nanayı yedik geçmiş olsun.
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

TCK hükümlerine göre -yeni şiddet yasasına göre- değil. Teşebbüs olabilmesi için karşı tarafla, takımla veya oyuncuyla anlaşma olması gerekiyor.

Ancak TFF Talimatnamesine göre durum nedir bilemiyorum. Ama şu kesin ki TCK hükümlerine göre suç değil.
            TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Beyler İlhan cavcav klüpler birliği olarak ortak karar aldık çatlak ses yok demiş.

Hatırlarsanız İlhan cavcav Mahkeme kararı beklenmeli demişti 2 gün önce
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                istanbulda kayıtlı..
                ben haberi paylaştım kendi yazdıım bşey değil böyle bi avukatın varlığı senden çok beni mutlu eder boş boş konuşmayın madem var nerde bulduysan oranın lnkini gönder de biz de bakalım adamı hasta etmeyn

Yorum

Bu soruyu sorduğuna göre ortada böyle bir durum var sanırım abi ?

Yorum

sadece bu kadar ise teşebbüs değildir abi. yalnız x abi tamam olur der de başka bir sebepten ötürü(takipte olduğunu anlama gibi elinde olmayan sebepten) vazgecerse bu teşebbüs olur, yok biz yapacaktık ama vazgectik diye kendiliğinden vazgecerse bu suc teşkil etmez.
                    BİZE HERYER TRABZON!!!
                    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Nevzat şakar da geliyo hadi bakalım
                      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Barış Kaptanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çeviriyorum:

Benim adım İlhan...
                        ben de aynı fenerliler gibi şikeci bir liboşum...
                        İt iti ısırmaz mantığını güdüyorum.
                        hepinize iyi günler....
                        hımm bildiğimiz şeyler yani sadece farklı dilde söylemiş...
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• ntvspor son dakika: nevzat şakar, ifade vermek için kktc'den istanbul'a geliyor.
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• Asbaşkanımız ifade vermek için İstanbul'a geliyor

ntvspor

Yorum

hukukcu değilim nette şöyle yazıyor...
                              ''Telefon konuşmalarının ve burada geçen suç kabullerinin tek başına ispata yeterli olmayacağı, mutlak şekilde maddi ve destekleyici yan deliller ile kuvvetlendirilmesi gerektiği anlaşılmaktadır.
                              Yargıtay kararlarında “ses ve görüntü kayıtlarının tek başlarına delil olmayacağı, güvenilirliğinin kuşkulu olduğu ve ancak diğer deliller ile desteklenmeleri halinde hükme dayanak oluşturabilecekleri vurgulanmıştır.”

aynısını tvde bir avukatda söylemişti..telde görüşme kanıt değil mutlaka başka şeylerle delillendirilmeli..

Yorum

• Feneri rahatlatan bir acıklama oldu.Ne demek yargısız infaz.Adamların başkanları yöneticileri icerde daha neyi bekleyecekler acaba?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim