Faik cetiner gonusiyor! vay vay FBler rahatsiz mis yetersiz bilgiden...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Şerefsiz faik sahibini kurtarmaya çalışıyor. Bu şerefsizlerde temizlenecek bu spor piyasasından.İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületv8'i açın.Trabzonlu olmak bir şereftir !
Yorum
-
selam simdi isdegim kabul oldu ceksin cezasini simdi ceza evinde
simdi bizim sampionlugumuzu kim ilan edecek birde bu kupayi yeniden yapmalari lazim nedeni ise bu kupaya sike vede tefsik vede pislik bulasmisdir biz yenisini isteriz türkiye futbol federesyonuna duyurmak lazim birde su soruya aciklik getirmenizi istiyorum bizim baskan yarin toplantiya gidecekmi yoksa gitmeyecekmi ne dersiniz bu konuda
Yorum
-
Şimdi de bu çıktı: "Şike futbolcularla olur, futbolcular nerede?" (Faik Çetiner)
Bu arada hayattaki dört başkanı toplanacakmış FB'nin önümüzdeki günlerde.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...
Yorum
-
Faik Çetiner'de Fener yalakalığı yapıyor2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
o konuşurlar mı hiç? sahipleri sadece kendilerine göre konuşmalarını istiyor. yakında bu pisliklerden de kurtulurz inş.İlk olarak aurora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki Feneri cezası kesinleşirse Trabzonsporun milyon euroları bulan katılamama kayıplarına federasyon kefil olacak mıTrabzonlu olmak bir şereftir !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum