Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Faik cetiner gonusiyor! vay vay FBler rahatsiz mis yetersiz bilgiden...

Yorum

• beyler güzel bir yayın var mı izleyebileceğimiz. trabzonunda hakkından en azından arada bir bahsedebilen?

Yorum

• İBB'nin ismini FB olarak değiştireceğini 1 hafta önce ilk ben ortaya atmıştım. Şimdi tv'de olabilir mi diye soruyorlar? Ulan lazız sonuçta olacakları herkesten önce görebiliyoruz...

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tv8'i açın.
          Şerefsiz faik sahibini kurtarmaya çalışıyor. Bu şerefsizlerde temizlenecek bu spor piyasasından.
          Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• selam simdi isdegim kabul oldu ceksin cezasini simdi ceza evinde

simdi bizim sampionlugumuzu kim ilan edecek birde bu kupayi yeniden yapmalari lazim nedeni ise bu kupaya sike vede tefsik vede pislik bulasmisdir biz yenisini isteriz türkiye futbol federesyonuna duyurmak lazim birde su soruya aciklik getirmenizi istiyorum bizim baskan yarin toplantiya gidecekmi yoksa gitmeyecekmi ne dersiniz bu konuda

Yorum

• Şimdi de bu çıktı: "Şike futbolcularla olur, futbolcular nerede?" (Faik Çetiner)

Bu arada hayattaki dört başkanı toplanacakmış FB'nin önümüzdeki günlerde.
              Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
              96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• Faik Çetiner'de Fener yalakalığı yapıyor
                2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• bende showtv actim
                  tek basima oynuyorum

doyulurmu doyulurmu
                  Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• tv8dekı yaz gnlgune nasıl soru sorabılırız

Yorum

• FB ligde olmasa bizi bitirir demis herangi bir yönetimcisi. O zaman göz yummamiz lazim tabiki

Yorum

• Faik Çetiner de küçülenler arasındaki yerini çoktan almıştır!
                        Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
                        96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• Arkadaslar tv8 ve Faik fb'nin usagidir.Onlari dikkate almayin.Artik gun onlarin aglama gunu.Niye izliyorsunuz ki.

Yorum

• İlk olarak aurora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Peki Feneri cezası kesinleşirse Trabzonsporun milyon euroları bulan katılamama kayıplarına federasyon kefil olacak mı
                            o konuşurlar mı hiç? sahipleri sadece kendilerine göre konuşmalarını istiyor. yakında bu pisliklerden de kurtulurz inş.
                            Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• işte bu yüzden ne kadar kan aksa azdır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim