bu arada bu eyof reklamıda süper olmuş..şu sıra bu reklamı gören febe liler çıldırıyordur..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Lan volkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan neye lazımıdı o hareket(Azeri spikeri hatırlayın-Schalke maçı
)
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar beşiktaşın yaptığı olayı abartmaya gerek yok. Geçen sene fener taraftarı için mert düşman diyorduk. Hatta olgunlukları için bir teşekkür başlığı bile açılmıştı, sonradan kapatılmıştı. Bugün aynı taraftarın ne hallerde olduğunu görüyoruz.
3 bizans takımı asla dostumuz değildi, olmayacaktır da.
Aynen, helal olsun!
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Aziz: ulan şekip hep senin yüzünden çat die konuştun hemen insan biraz karşı çıkar
Şekip: napim adamlar her yere kamera koymuş, fotoda da kabak gibi çıkmışım fotoshop mu deseydim ne deseydim
Aziz: konuşma ya. bülbül gibi öttün. ee şimdi kaç sene yicez sen anlarsın bu işlerden avukatsın
Şekip: vala abi yaşımıza bakılırsa geri kalan hayatımız burda geçicek sanırım
Aziz: hay allah seni napmasın... (sessizlik) gardiyanı bağladın mı haftasonu gardiyanlar-mahkumlar maçı varmış ?
Şekip: ayıpsın abi soru mu şimdi bu? neden burda olduğumuzu unuttun galiba
Aziz: hea doğru
"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."
Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Hayirlisi olsun..
Benim üzüldügüm tek nokta, TFF'nin ve yarginin ayni kefene koyunup bazilari tarafindan biri birine üstün veya bazilarina göre birisinin alacagi kararin ötekini bagladigini cesitli medya organlarinda ifade eden hukukcular görmek..
TFF'nin ve yargiyi ayirmaz isek ciddi anlamda catisma alani olusturup, bunun üzerine kuracagimiz adalet kavraminin ici bos bir kavram olacagini düsünüyorum.. Bunu yapacagimiza daha cok, bunlari birbirlerinden iki ayri olarak görerek, catismayi önlemek daha mantikli bir cözümdür.. Ama söylede bir gercek varki, su anki kullandigimiz metodta aslinda alisilagelmis bir metoddur.. Catisma ortamlarini severiz, onun üzerine kurulmus adalet sistemlerinide..
Bu sürecte, aslinda hukuk jimnastigini iyi yapmadik.. Bakin.. Medya organlarinda herkes gözünü TFF'ye dikmis bakiyor.. Ondan sonrada: "Yahu bu ne bicim karardir" demek icin bakiyor.. Bu hukukun karnina atilmis bir bicak darbesidir.. Medya'dan, taraftarlardan, bütün spor severlerden beklentim aslinda üstün amac olan 'adaletin' pesinde kosarak, hep beraber hukuk jimnastigi yapmamiz idi.. Taraftari önerileri ile mailler atar.. Ama bunu tesvik edende bir medya olmasi gerekirdi.. Taraflar secilecegine, daha cok üstün amac secilse idi, bu iste daha basarili olacagimizi düsünüyorum..
Aslinda, kendi bedenini elestirmeyenler, simdi TFF'yi aldigi karardan dolayi elestirecektir.. Bu karar her ne olursa olsun, yarginin verecegi karardan ayri bir karardir.. Neden? Cünkü ikisininde olayi degerlendirmede farkli kriterler kullancagindan.. Olaya bakis tarzlari farkli.. En temel fark, zaten kanaat karari olmasidir.. Buna saygi duyup, bu kanaat, her ne olursa olsun, kabul etmek gerekir.. Sonucta, kanaat karari olacagi icin, bu karar yanlista olabilir.. Dogruda olabilir.. Hatta ve hatta belki yargi karari ile catisabilir veya paralel olabilir.. Bunlarin olabiletesini tartisacagimiza, daha cok adalet kavramini BARIS ortami üzerine kurmayi deneseydik bazi seylerin önüne gecmis olacaktik bence.. Cünkü biz TFF'nin yükünü spor camiasi olarak, sektörel bakis acisinida biraktim, insanlik olarak, üstlenmis olsaydik ve hep beraber el ele bu karari vermeye calissaydik.. Bence su an adalet kavramida farkli bir yerlerde olurdu..
Ama buyuk ihtimal, TFF kararini acikladiktan sonrada yine bir zelzele kopar ve herkes birseyler simsek gibi anlatmaya calisir.. Simsek diyorum, cünkü bagirti ve cagirtidan ibarettir.. Aksine, gül'ü actiran simsek ve gök gürültüsü degil, yagmurdur.. Günestir..
Ondan sayin Aydinlar'in isi zor.. Gercekten cok zor.. Cünkü yanliz.. Ama aslinda yanlizda degil.. Cünkü karanlik zindanda bir tiyatro oynuyor.. Tiyatronun podyumu ise karanlik zindanin duvarlaridir.. Oraya zindanin disindan 'gercek' isigi vurur.. Bu 'gercek' isik, podyumda transformasyona ugramis bir gercektir.. Malum, gölgeleri belirleyenler, 'gercegi', kendi gercekleri olarak podyuma yansitirlar..
Bu ortamdan cikmak istiyorsak, BIZ cikmamiz gerekir.. Bunu öncedende yazmistim, disardan birisi gelirse, Sokrates gibi idam ederiz.. Umarim TFF'nin (dilegim aslinda HEP beraber, toplum olarak, alacagimiz karar) aydinliga dogru bir adim olsun..
Yorum
-
İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu tv8 de ki dangalak harbi salak. neymiş uefa ile görüşmüş, trabzon 14 nde kura çekimine katılacak, fener ise 25 agustos a kadar karar verilecekmiş tff . La aptal kim inanır sana, fener gidemezse o kupa bir yerine girecek mi acaba?
Peki Feneri cezası kesinleşirse Trabzonsporun milyon euroları bulan katılamama kayıplarına federasyon kefil olacak mıYa bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....
Yorum
-
Ben yarın öyle kesin kararlar çıkacagını düşünmüyorum bu haftaiçide en fazla şampiyonlar ligine gidecek takımlar açıklanır hem küme düşürme olayını hem de şampiyonluğun bize verilmesini sıcağı sıcağına açıklamazlar..eğer yarın böyle bir durum olursada kimse umutsuzluğa kapılmasın hemen, bunlar artık köşeye sıkıştı ve er yada geç herşey istediğimiz gibi neticelenecek......
Bu arada başlık 26 olması gerekmiyor mu?
Yorum

Yorum