Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu tv8 de ki dangalak harbi salak. neymiş uefa ile görüşmüş, trabzon 14 nde kura çekimine katılacak, fener ise 25 agustos a kadar karar verilecekmiş tff . La aptal kim inanır sana, fener gidemezse o kupa bir yerine girecek mi acaba?
    Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• Su israrla "Umarim Türk Futbolu zarar görmez" diyenlere soruyorum!

Türk Futbolu sizin gözünüzde nerede?

Zaten yerlerde sürünmüyor mu Türk Futbolu?
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        selçuk manav tam gerizekalı uefa'dan bilgi aldım diyor bir de, 45 günlük zaman varmış.
        Kesin birisi işletmiştir onu, bilgi verenin Türkçe konuşmasından da mı anlamamış işletildiğini...

Yorum

• İlk olarak gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          volkan demirel. Gülmekten soramıyorum. ççç
          koyduukkk :d:d
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Volkan Demirel. Gülmekten soramıyorum. ççç
            Gökçe abi Volkan Demirel'in son şampiyonluk töreninde kullanmış olduğu bir söz vardı belki hatırlarsınız DÜŞMEYEN KALKMAYAN BİR ALLAH demiştim.İnşALLAH Şampiyonluğumuz tescil edilir
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• tv8 de selçuk manav uefa ya sordum federasyona 15 temmuz değil 25 ağustosa kadar süre verecekler diyor..bu adam çok mu zeki yoksa bu milleti aptalmı sanıyor...
              En son SEDER tarafından düzenlendi; 10.07.2011, 23:56.
              Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aziz suçlu görüldü ve tutuklanmasına karar verildi, ilerleyen mahkemelerde de alacağı ceza vs. karar verilecek. Yani şu anda Metris'te yatan herhangi bir suçludan farklı değil.
                renktaş yanlışın var aziz suçlu falan değil teknik olarak.hüküm verilene kadar ağır şüpheli sıfatı ile içeridedir.
                durun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bak bak bak islam çupiye bak.siz kimsiniz lan bu canavarları kim bu hale getirdi arkadaşşş

"Türkiye'de Fenerbahçe Cumhuriyeti sağlıklı, başarılı ve ilkse, bu ülkede her şey mutlu ve huzurludur. Esnafın yüzü güler. Perakendeci ve toptancıların tezgahında mal kalmaz. Tiyatrolar, sinemalar, sazlar, barlar, meyhaneler fuldur. Statlar Türkiye'nin her vilayetinde lebaleptir. Fenerbahçe gittiği her kente kendi ile birlikte büyük bereketini götürür. Kötü (!) uğurlanmasına rağmen. Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz."

Kisacasi "Tanri" deseymis bare...

Allah birdir ve tekdir; Ondan baska ilah yoktur!
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ömer Hocam İyi ki varsın .....
                    bordomavi.net
                    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Fenerbahçenin CLne gidemiyeceği kesinken Trabzonspor'u direk göndermemek Türk futboluna ihanettir
                      2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                      2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                      2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• ilk ön eleme maçı ne zaman?
                        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bak bak bak islam çupiye bak.siz kimsiniz lan bu canavarları kim bu hale getirdi arkadaşşş

"Türkiye'de Fenerbahçe Cumhuriyeti sağlıklı, başarılı ve ilkse, bu ülkede her şey mutlu ve huzurludur. Esnafın yüzü güler. Perakendeci ve toptancıların tezgahında mal kalmaz. Tiyatrolar, sinemalar, sazlar, barlar, meyhaneler fuldur. Statlar Türkiye'nin her vilayetinde lebaleptir. Fenerbahçe gittiği her kente kendi ile birlikte büyük bereketini götürür. Kötü (!) uğurlanmasına rağmen. Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz."
                            bu görüşün temsilcileri şimdi bir fare gibi lağım çukurunda

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar beşiktaşın yaptığı olayı abartmaya gerek yok. Geçen sene fener taraftarı için mert düşman diyorduk. Hatta olgunlukları için bir teşekkür başlığı bile açılmıştı, sonradan kapatılmıştı. Bugün aynı taraftarın ne hallerde olduğunu görüyoruz.

3 bizans takımı asla dostumuz değildi, olmayacaktır da.
                              imza, mühür, parmak, kaşe, paraf ne varsa altına atıyorum şahsım adına.
                              Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tv8 de selçuk manav uefa ya sordum federasyona 15 temmuz değil 25 ağustosa kadar süre verecekler diyor..bu adam çok mu zeki yoksa bu milleti aptalmı sanıyor...
                                bende anlamadim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim