TOPUK yaylasının adı çok manidar olmuş fenerbahçenin şuanki durumu açısından
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Emre05 tarafından gönderildiOlurmu boyle sey kardes , adamin takimi sampiyonluya kosarken neden sabote etsin , bosver vu tur haberleri hepsi yalan
Hiç de öyle değil birader. Bu Şikebahçenin teşvik işlerini yürütenlerden biri bvir diğeri ile konuşurken teknik takibe yakalanan konuşma metnini yayınlamış gazete. Orada :" benim adam harika oynuyor takımın en iyisi ama birazdan mesele biter" diyor. Yenilsinler abi yaa diyor öteki o da yenilmelerine gerekl yok berabere kalsalar da yeterli diyor. Ve derken 30 lu dakikalarda ( yanılmıyorsam) serkan 2. sarıdan oyundan atılıyor.
Vallahi böyle bir durum varsa, takım arkadaşları onu tükrükle boğsunlar.Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
Dün ve bugünkü gazetede okudum. Az önce internette tekrar arattım, bu şekilde yazıyordu.İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu anda Aziz Yıldırım'ın avukatları Şeref Dede (geçen gün muhabirlerle takışan) ve Köksal Bayraktar diye biliyorum.
Şeref Dede'yi şahsen tanırım çok iyi bir ceza avukatıdır. Laf aramzda çok da iyi bir Trabzon'lu ve Trabzonspor'ludur.
Köksal Bayraktar hocayı ise anlatmaya gerek yok zaten
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Amin. . . .İlk olarak Serhat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah'ım Yarabbim ...
Trabzonspor- İBB Maçındayken FB-ANKARAGÜCÜ maçındaki Penaltılardan gelen gollerden sonra Avni Aker'deki Sessizliği Şu Bağdat Caddesindeki Şeref yoksunu insanlara Yaşat ALLAH'ım!"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
O anı ömrüm boyunca unutmayacağım...İlk olarak Serhat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah'ım Yarabbim ...
Trabzonspor- İBB Maçındayken FB-ANKARAGÜCÜ maçındaki Penaltılardan gelen gollerden sonra Avni Aker'deki Sessizliği Şu Bağdat Caddesindeki Şeref yoksunu insanlara Yaşat ALLAH'ım!
FB maçını dinliyordum. Tüm stad gibi ben de donup kalmıştım.
İnşallah fenerliler de büyük bir sessizliğe bürünecekler!Hamiş
Yorum
-
Tvleri kapatın haburda sinerji edeceğuk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum