Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TOPUK yaylasının adı çok manidar olmuş fenerbahçenin şuanki durumu açısından

Yorum

• Bu özürlü fener taraftarı ne diye slogan atıyo şimdi ?

Yorum

• İlk olarak Emre05 tarafından gönderildi
        Olurmu boyle sey kardes , adamin takimi sampiyonluya kosarken neden sabote etsin , bosver vu tur haberleri hepsi yalan

Hiç de öyle değil birader. Bu Şikebahçenin teşvik işlerini yürütenlerden biri bvir diğeri ile konuşurken teknik takibe yakalanan konuşma metnini yayınlamış gazete. Orada :" benim adam harika oynuyor takımın en iyisi ama birazdan mesele biter" diyor. Yenilsinler abi yaa diyor öteki o da yenilmelerine gerekl yok berabere kalsalar da yeterli diyor. Ve derken 30 lu dakikalarda ( yanılmıyorsam) serkan 2. sarıdan oyundan atılıyor.

Vallahi böyle bir durum varsa, takım arkadaşları onu tükrükle boğsunlar.
        Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• 1561 oldu haydi açıklayın artık.
          diğerlerinden farklı...öteki...
          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu anda Aziz Yıldırım'ın avukatları Şeref Dede (geçen gün muhabirlerle takışan) ve Köksal Bayraktar diye biliyorum.

Şeref Dede'yi şahsen tanırım çok iyi bir ceza avukatıdır. Laf aramzda çok da iyi bir Trabzon'lu ve Trabzonspor'ludur.

Köksal Bayraktar hocayı ise anlatmaya gerek yok zaten
            Dün ve bugünkü gazetede okudum. Az önce internette tekrar arattım, bu şekilde yazıyordu.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Serhat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Allah'ım Yarabbim ...

Trabzonspor- İBB Maçındayken FB-ANKARAGÜCÜ maçındaki Penaltılardan gelen gollerden sonra Avni Aker'deki Sessizliği Şu Bağdat Caddesindeki Şeref yoksunu insanlara Yaşat ALLAH'ım!
              Amin. . . .
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• ulab bu fb lilerin hepsi daltonlara benziyor
                "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

• İlk olarak Serhat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Allah'ım Yarabbim ...

Trabzonspor- İBB Maçındayken FB-ANKARAGÜCÜ maçındaki Penaltılardan gelen gollerden sonra Avni Aker'deki Sessizliği Şu Bağdat Caddesindeki Şeref yoksunu insanlara Yaşat ALLAH'ım!
                  O anı ömrüm boyunca unutmayacağım...
                  FB maçını dinliyordum. Tüm stad gibi ben de donup kalmıştım.
                  İnşallah fenerliler de büyük bir sessizliğe bürünecekler!
                  Hamiş

Yorum

• Tvleri kapatın haburda sinerji edeceğuk

(UEFA)

Yorum

• yürüyün lan inek arabaları amaçları ne ya
                      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• lig bitti iyisiyle kötüsüyle kalbimin hala calismasina sevindim artik gecti bu cile dedim al sana yenisi

Yorum

• 72 yaşındaki annemin fenerli taraftarlar ilgili yorumu.Ntv sporda izlerken.Bunlar insana da benzemiyor
                          İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Azize tutuklanmassa yapılan herşey boşa gider Türk adaleti ve emniyeti adına . . .
                            6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• net karar bugün mü açıklanıyor?

Yorum

• Eğer aksi bir karar çıkarsa içeridekilerden itiraflar gelebileceğini düşünüyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim