Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya rahat olun,tutuklanmazsa daha kötü olur işler, çetenin 3-4-5-6-7-8-9..... numaraları tutuklanıyorsa nie 1 numara tutuklanmasın?
    Entropi İyidir.

Yorum

• Mehdi abi elini yüzünü yıka.
      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Mehdi Abi

Bırak bu işleri
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• ntvsporda fifanın şikeyle mücadele programı var

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maalesef, tamamen Avukatlarin yönlendirmesi ile sürekli hastaneye gitti geldi bence ve bunun icin tutuksuz yargilanma olabilir.
            Aziz ve avukatları cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar.Birazdan hakim çarpacak onları...Kaçış yok rahat olun,tıkacak kodese...

Yorum

• Futbol Mundial da Finlandiyadaki Şike skandalı var. Fifanın bu konudaki kesin talimatı anlatılıyor
              Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sorgulama bitti mi ?

Bittiyse , tutuksuz yargılanmak üzere serbest kararına alışalım şimdiden .
                aynen bende böyle birsey bekliyorum. Bu ambulans hastane hasta ayaklari hep bunun icindi birde tabii o sirada cete olarak yardimlasmak.
                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• iyice uyuştum ulan 3 gündür su yok uyku yok eridim senin yüzünden aziz hadi gir içeri kutlamaya başlayalım

Yorum

• Evde tüm hazırlıklar tamamlandı, karara odaklandık.
                    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mehdi abi onu gerçekten Çarşı mı yapmış?

sende balkondan atla sibel (eğer kafa yapmıyorsan )
                      Entropi İyidir.

Yorum

• Eğer fenerbahçe küme düşürülmese veya eksi puanla baslatılırsa.Türk fotbolu biter artık.Kımse maclaa gıtmez kımsenın güvenı yoktu artık hıc olmaz.Anadolu külüplerininde bütün hevesi kaçar..Bu fırsat ayagına geldi tff nin yapması lazım gerekeni..

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sibel evet öyle de konuyu lütfen açma Millet gerildi on defa konulunca aynı şey
                          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı, resmi sitesinin giriş kısmından yaptığı açıklamada Trabzonspor'u şampiyon ilan etti ve kutladı.

Çarşı'nın resmi sitesinde, Kazım Koyuncu'nun Trabzonspor forması giymiş fotoğrafı üzerine yazılan ''Trabzonspor'un alın teriyle kazandığı şampiyonluğu kutlarız!'' ifadesi yer aldı.

Fenerbahçe ile ilgili şike iddialarının yer aldığı soruşturma daha tamamlanmamışken Çarşı'nın böyle bir hamle yapması şaşırtıcı oldu.

Fenerbahçe taraftarlarının Çarşı'nın bu hareketine nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu...
                            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mehdi, balkondan atla.
                              İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iyiki gösterdin daha görmemisdik
                              İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mehdi abi elini yüzünü yıka.
                              İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mehdi Abi

Bırak bu işleri
                              Bittim ya çççççç
                              #BorussiaDortmund
                              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mehdi, balkondan atla.
                                İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                iyiki gösterdin daha görmemisdik
                                İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mehdi abi elini yüzünü yıka.
                                İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mehdi Abi

Bırak bu işleri
                                ula adam birde yazmis... "Konuldu mu bilmiyorum" diye yinede bi ton laf yedi
                                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim