Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nye hep karamsarsın renktaşım?
    dakika bir gol bir.

genç dostum size sevimli görünmek ve etrafa gülücük saçan mesajlar atmak zorunda mıyız?
    Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      millet sIke isleriyle ugrasirken biz haril haril transfer yapiyoruz..
      Daha cogu olacaktır hele bir tescillensin
      Ama ŞL için yeterli olacak mi bilemiyorum zoko gibi 2 adam daha lazim bize

Yorum

• İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Malik Fathi, hafta başında sözleşme imzalayacak!"

- İsmail Öztürk / Gazeteci -
        Kimle ?
        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Midnight61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sizi hic anlamiyorum ya...

Fenevin sike yapmadan kazandigi maclar nolucak peki??? hic bunlari konusan yok...

duyduguma gore bu sene 1-2 maci para vermeden almislar.. saygiyla karsilamak lazim... hep isin kotu yanini goruyosunuz...

boyle KOCAMAN bi camiayi 30-32 hileli mac icin yipratmayin arkadaslar... lutfen!!!

ççççççççççççççç
          ---------------------------------------
          KARADENİZ
          TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

Fenevin sike yapmadan kazandigi maclar nolucak peki??? hic bunlari konusan yok...

duyduguma gore bu sene 1-2 maci para vermeden almislar.. saygiyla karsilamak lazim... hep isin kotu yanini goruyosunuz...

boyle KOCAMAN bi camiayi 30-32 hileli mac icin yipratmayin arkadaslar... lutfen!!!
            koptum
            BMN ZÜRIH

Yorum

• - Benim şahsi fikrim Nba gibi , mesela Türkiye ligi 4 gruba ayrılmalıdır , baya bir heyecan gelir , normal sıralamda gs'nin üstünde olan bir Gaziantep ancak 3. olur hadi çok sıksa 2. ama bu Gruplarda en azından 1. olup Şampiyonluk şansını çoğaltabilir...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Haklı ! Yüklenmeyin...

Hem zaten bu günlerde "'Avea'lı olmayanlara" çok yükleniyorlar...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Federasyonların yaptırım uygulama yetkisi

MADDE 19 – (1) Bu Kanuna göre bir spor kulübüne veya spor kulübünün mensubuna ceza verilmesi, bu kulübün bağlı olduğu federasyonun yaptırım uygulama yetkisini ortadan kaldırmaz.

Yargı kararını beklemeden federasyon küme düşürme karar ve yetkisine KANUN da acıkça yer verilmiş.
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• fener tüm kadro adliyedeymiş don gömlek getirdiler herhalde
                    TRABZON bir sevda TRABZONSPOR bir destan..

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dakika bir gol bir.

genç dostum size sevimli görünmek ve etrafa gülücük saçan mesajlar atmak zorunda mıyız?
                      Kusura bakmayın da zorundasınız

Yorum

• Sadri Şener baktı Cl'de oynayacağız hızlandırdı çalışmaları.

Bu arada 1261 de yerimizi alalım. Şampiyon Trabzonspor.
                        "Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs."

Yorum

• 18.30'da belli olur yine Savcı'nın kararı
                          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İki konuda bilgi vermek istiyorum (Bildiğim, okuduğum kadarıyla)
                            - Ligden düşürme olayının 14 Nisan’da çıkan Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun ile bir alakası yok. Bu Kanun şike, teşvik ve diğer spor suçlarının –ADLİ- cezalarını düzenliyor.
                            Ligden düşme ise 2002’de Resmi Gazete’de yayınlanan Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Müsabaka Talimatı’nda düzenlenmiş. Bundaki ifade ise “Tarafların bir müsabakayı sonucu üzerinden anlaşarak yaptıklarına Federasyonca kanaat getirilmesi halinde her iki takım bir alt lige indirilir. Alt lig bulunmaması halinde bir yıl müsabakalara alınmazlar.
                            Müsabaka sonucu üzerinde anlaşma iki takımın futbolcuları arasında olmuşsa, her iki takım hükmen yenik sayılmakla beraber, ayrıca galibiyet halinde verilen puanın iki katı kadar, anlaşma yalnız bir takım futbolcuları arasında olmuşsa, futbolcuların mensup olduğu takım hükmen yenik sayılmakla beraber, ayrıca galibiyet halinde verilen puanın iki katı kadar puanı silinir. İlgililer hakkında Futbol Disiplin Talimatı hükümleri de uygulanır.
                            Bu maddeye göre puanları tenzil edilen takımların oynadıkları müsabakalarda puanları bulunmuyorsa, sonradan yapacakları müsabakaların ilkinden başlamak üzere puanları mahsup edilir.”
                            Futbol Disiplin Talimatı’nda ise, “Hileli ve danışıklı futbol müsabakası yapan, yaptıran kişiler ve aracıları en az bir yıl müsabakadan men cezası veya o kadar süre ile hak mahrumiyeti ve teşekküller Futbol Federasyonunca küme düşürme cezası ile cezalandırılır.” denilmektedir.
                            - Bir de teşebbüs/eksik teşebbüs konusu çok konuşuluyor. Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun’da Şike ve teşvik primi konusunda, “Kazanç veya sair menfaat vaat veya teklifinde bulunulması halinde, anlaşmaya varılamadığı takdirde, suçun teşebbüs aşamasında kalmış olması dolayısıyla cezaya hükmolunur.” denilmektedir. Yani ceza gerektiren durum olması için teşvik ya da şike için karşı tarafla bir görüşme, teklif ya da vaat olması ve bunun –İSPATLI, BELGELİ- olması gerekmektedir.
                            Mevzuattan benim çıkardıklarım bunlar. Her şeyin hayırlısı olur İnşallah.
                            Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2 gündür ne kadar gazete okuduysam, program izlediysem ortaya çıkan görüş tff taraflı.
                              valla ben de sürekli takip ediyorum. fenerin düşeceğinden başka bi izlenim edinmedim. en ufak da bi şüphem yok. tff nin taraflı olduğu zaten bu olaydan önce de biliniyordu. ama bu olayda taraf olma hakkını onlara kimse vermiyor. yasalar ne diyorsa o uygulanacak. onlar sadece prosedütrü uygulayacak, işi resmiyete dönüştürecek. başka bir ihtimal yok
                              BMN İZMİR

Yorum

tabi canım 30-32 maçın lafı mı olur aramızda
                                diğerlerinden farklı...öteki...
                                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim