Aziz'in sorgusunda saat 12.00'de ara verilmiş.1 saat sonra da tekrar başlanmış.Kadın spikerin söylediğine göre 2.5 saatte sorulacak soruların 5'te 1'i ancak tamamlanabilmiş..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
bizim taraaftar saftır şimdi ts düştü diye anlarlar amah ha..fener düştü yanlış anlamayınİlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebülent sel adliyeden aradı.. neşet yalçın´la görüşmüşler.. tutuklayacaklarmış.. %99 da düşmüşüz..
bunlar duyumdur beyler
Yorum
-
Buyur üstad..İlk olarak ilteriş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehabertürkteki fener yanlısı sunucu didem yılmaza nasıl ulaşırız bir bilen var mı?
Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizmi dusmusuz????
hayır fenerbahce
Yorum
-
Biz miİlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebülent sel adliyeden aradı.. neşet yalçın´la görüşmüşler.. tutuklayacaklarmış.. %99 da düşmüşüz..
bunlar duyumdur beyler
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Mesajını okudum kendimden geçtim...İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizmi %99 düşmüşüz.
Yorum
-
Valla kalpten gidecektim. Televizyon kapali ondanİlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır fenerbahce
''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
-
kim düşmüş...İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebülent sel adliyeden aradı.. neşet yalçın´la görüşmüşler.. tutuklayacaklarmış.. %99 da düşmüşüz..
bunlar duyumdur beyler
Yorum
-
İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz mi
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizmi %99 düşmüşüz.
Hayır fenerbahçeİlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizmi dusmusuz????Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum