Arkadaslar bizde birsey yaptıysak bizde cezamızı cekelim. Ama gunlerdir Trabzonsporda yapmıs diyen gazetecilerin hepsi fenerli.Yani yanlarına ortak takma pesindeler.Biz bu oyuna gelmeyiz.Bırakın onları biz sessiz kaldıkca kuduruyorlar.Baskan bugun ne dedi guluyorum iddialara. Bu kadar basit.Gulunc olmayalım.Kendi kendimize stres yapmaktan baska bir sey degil yaptıgımız. Biz tesvik primi sike onları bilseydik 27 senedir niye bekliyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
eyvallah, isimlerini ögrendik, belki birgün yanindan da gecerimİlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeveli , Yüzevler kebapçısı , ve koç holdingin sahibi olduğu bunun gibi mekanlar...
Yorum
-
Peki ya verirlerse ?İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaldırılma değil rutin kontroldür. Normal bunlar. Bu adama hapis cezası falan veremezler kolay kolay...
Hamiş
Yorum
-
Allah korusun, Ailesine acimak lazim.İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz hastaneye gide gele ölecek cidden...
Ayrica o bize lazim
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Bilmiyorum ne kadar doğrudur ama facebookta akşam çıkmıştı bu haber;
Aziz Yıldırım bu sabah tutuklanan yönetici ekibinin ifadelerini okuyup ona göre hazır bi şekilde hakim karşısına çıkmayı planlıyormuş..! Bu duyumu alan istanbul emniyet müdürü çapkın Aziz Yıldırım'ın yarın adliyeye sevkine kadar kitap bile okumasının yasaklandığını açıkladı..!
Şayet doğruluk payı var ise ben bu herifin zırt pırt hastalanmasına inanmıyorum ! Ve hatta emniyetinde inanmamasını istiyorum.Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
gitsin..cirpiniyor adam iste..caresizler..uefa tepelerinde..karar belli..halki ayaklandirmaya calisiyorlar ama bundan birsey cikmaz..bazilarida yapti ve sonlari malum..bizde 30 bin kisi yürüdük mesela..İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGazetelerde göremediğim için sordum..
Bu adam bi haltlar karıştırıyor olabilir mi acep..Paso hastane takılıyor..
fb düstü arkadaslar..bu gercegi hic kimse degistiremez..bence enerjilerini klüplerini yeniden yapilanmaya harcasalar daha iyi olur onlar acisindan..ayrica fb bank asya düsürülürse cok ama cok ucuz kurtulmus olur..en hafif ceza buKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
doğruysa geçmiş olsun ama hiç inanmıyorum yazıya sesli güldümİlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleazize iki fitil versinler düzelir
Yorum
-
e 12 sene nasıl kalacak...İlk olarak hamucera tarafından gönderilditwitter da okumuştum benim bildiğim insanlar kapten anjiyo olur aziz g.t korkusunda oldu demişlerdi,
aslında sağlık başka bir mesela aziz kalamıyormuş kapalı ortamda. ama inandırıcı gelmiyor
öyle bile kalacak ki hem de jop jop kalacakManuel Fernandes&Gustavo Colman
Yorum
-
şampiyon olcagını daha önceden bildigi için olunca sorun olmadı pekİlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleazize tam numaraci ya. insan sampiyon olunca hic mi sevintcen hastaneye düsmez
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum