yarında sbs açıklanıyo inş.güzel haberlerle uyanırım .inş.puanımda yüksek olur..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu olayıa kendimce yorumum şöyle:
Bu tamamen siyasi bir oyun olup aziz yıldırımı bitirmek için düzenlenmiştir. Düşünün bi spor programının birinde adamın ağzından şöyle bir cümle çıktı: 'ya kardeşim bu da aziz yıldırım türkiyenin 2. başbakanı gibi bişey' dedi. Yani adam çok güçlü idi generallerin koynuna rusları sokup kameraya çekip şantajla susturmalar filan. Yani adam çok büyük bir isim oldu. Düşünün bu adam siyasete atılsa fbpartisi diye bi parti kursa bana göre %10 barajını da geçerdi. Böyle bir gücü siyasi iktidar yönetmek istemez mi sizce? Aziz yıldırımın siyasi konumunu bilmem ama aziz yıldırım indirilip yerine kesinlikle ve kesinlikle akp yanlısı bir başkan konulacaktır. Tff başkanının seçimine direk etki eden iktidardı zamanında. Tff en büyük güç sanıyorlardı ama yanıldılar ondan daha güçlü fb çıktı şimdi fb nin başkanını alaşağı ediyorlar olay bu bence.
Diğer açıdan bakarsak da adamlar araştırmışlar şikeyi tespit etmişler ve aziz yıldırımın işini de bitirmişler bence. Yani aziz yıldırımı ofsaytta yakalamışlar. Bundan sonraki süreç bence fb küme düşmez ama başkanı kesin değişecek. Trabzonsporun şampiyonluğu konusunu da bilemiyorum bana göre şampiyon ilan ediliriz gibime geliyor. Bunlar tamamen benim düşüncelerim.
yani azizi tutaklayacaksin ama fener kume dusmeyecek oyle mi ? peki bunu dunyaya ve Turkiyenin diger kismina nasil aciklayacaksin ? aziz tutuklanirsa feneri ancak kume paklar yoksa adalet duygusu nerde kalir....
Yorum
-
arkadaşlar şimdilik sadece takip edelim bu akşam eğer fb li yöneticiler tutklanırsa hazırlıklara başlarız. zaten şampiyonluk bizim hakkımızdı ben 22 mayıs akşamı olmamızı tercih ederdim. şimdiki tek cazibesi fenevin bankasya da yerini alması
Yorum
-
"" Lugat parçalamaya lüzum yok. Olan biteni benden çok daha iyi biliyorsunuzdur. Efendim bu sürecin bir yerlerinde top Trabzonspor'a atılıyor. İddiaların dayanağı Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu'nun bir telefon görüşmesi. Bu iddiayı dillendirenler Fenerbahçe'yi hiçbir zaman net olarak şikeyle suçlamazken, bu iddiaların bir numaralı sanıklarından biri olan İlhan Ekşioğlu'nun ağzıyla Trabzonspor için "Şikeye teşebbüs etmiş ama becerememiş" diye haber yapıyorlar. Eğer bu adamın dedikleri gerçekse, Fenerbahçe için o tabiri direkt kullanmaları gerekiyor. Bunu bir kenara not edelim. Ya da etmeyelim, Medya hep böyle ikiyüzlü değil mi?
"O hamsi tarafı var ya, onlar da baskı yapıyormuş dedim biz bunu engelleyeceğiz dedim."
Trabzonspor hakkında şike yapmak istemiş ama becerememişler haberinin çıkmasına neden olan konuşma metni. Şimdi burada bir baskıdan söz ediliyor. Ve Fenerbahçe'nin bunu engelleyeceğinden. Fenerbahçe neyi engelleyebilir? Bir kere eğer bu iddiadaki baskının amacı şike ise, ve Fenerbahçe bunu net bir şekilde biliyorsa neden kendini daha da riske atsın ki? Trabzonspor'un bu baskısı eğer şike amaçlı ise, bu durumu kanıtlarlar ve çifte zafere imza atabilirlerdi. Nedense yapmamışlar.
Fenerbahçe'nin engelleyebileceği baskı medya baskısı olur, Fenerbahçe ile yapacakları muhtemel bir işbirliğini şikayet etme, açığa çıkarma tehdidi ve baskısı olur. Fenerbahçe bunları çok rahat engelleyebilir. Medyadaki gücü ortada.
Sonra, Trabzonspor Sivasspor'un Fenerbahçe pilot takımı gibi çalıştığını biliyorken böyle bir şeye kalkışır mı sizce? Başkanı Fenerbahçe kongre üyesi olan bir takıma böyle bir teklif yapmaya kalkışabilir mi?
Evet diyenler Aziz Yıldırım'ı hastane çıkışında kahraman ilan etsin. "" YAZANIN ELİNE SAĞLIK....İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu olayıa kendimce yorumum şöyle:
Bu tamamen siyasi bir oyun olup aziz yıldırımı bitirmek için düzenlenmiştir. Düşünün bi spor programının birinde adamın ağzından şöyle bir cümle çıktı: 'ya kardeşim bu da aziz yıldırım türkiyenin 2. başbakanı gibi bişey' dedi. Yani adam çok güçlü idi generallerin koynuna rusları sokup kameraya çekip şantajla susturmalar filan. Yani adam çok büyük bir isim oldu. Düşünün bu adam siyasete atılsa fbpartisi diye bi parti kursa bana göre %10 barajını da geçerdi. Böyle bir gücü siyasi iktidar yönetmek istemez mi sizce? Aziz yıldırımın siyasi konumunu bilmem ama aziz yıldırım indirilip yerine kesinlikle ve kesinlikle akp yanlısı bir başkan konulacaktır. Tff başkanının seçimine direk etki eden iktidardı zamanında. Tff en büyük güç sanıyorlardı ama yanıldılar ondan daha güçlü fb çıktı şimdi fb nin başkanını alaşağı ediyorlar olay bu bence.
Diğer açıdan bakarsak da adamlar araştırmışlar şikeyi tespit etmişler ve aziz yıldırımın işini de bitirmişler bence. Yani aziz yıldırımı ofsaytta yakalamışlar. Bundan sonraki süreç bence fb küme düşmez ama başkanı kesin değişecek. Trabzonsporun şampiyonluğu konusunu da bilemiyorum bana göre şampiyon ilan ediliriz gibime geliyor. Bunlar tamamen benim düşüncelerim.
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFb öndeyken fenerli birisiyle iddiaya girdim. Takım elbisesine.. Lig bitti. Aradım elbiseni alacağım ama bir süre beklemek istiyorum dedim. Bu kadar şikeden bir haber çıkabilir henüz şampiyonluğunuzu kabul etmedim dedim. Az evvel takım elbise için haber yolladım kendisine. Beklemene de gerek yok mahkeme kararı var dedim
Bu arada dün duydum kurulan hükümet 61. hükümetmiş. 61. hükümette 61 kişinin gözaltına alınmasıyla 7. şampiyonluğumuz tescil edilmek üzere. Sayı işlerine inanmam da tuhaf gelmeye başladı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gece çok hareketli geçeceğe benziyor. Olay Yıldırım Demirören e sıçramış.
Neden ilk başta almadılar şimdi çağırıyorlar merak ettim doğrusu.
Büyük ihtimalle sorgularda adi gecti...
Ayni sekilde Özgener'in de adi gectigi icin cagrildigini düsünüyorum.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizce o harddisklerde önemli birşeyler bulmuş olsalardı bizi çağırmazlar mıydı ? Ve o harddiskler halen daha incelenmemiş midir sanıyorsunuz ?
2. ve 3. dalga da bizide çağırırlar gibilerinden konuşan renkdaşlarım;
Dedikleriniz farz edelim ki doğru. Ama niye ilk dalgada alınmadı bizimkiler. Nezarethanelerde yer kalmaz diye mi ? Yada savcı 20 kişi ile ancak ilgilenir diğer 20 kişilik gurubada Trabzonspor ekibini alırız diye mi düşündüler ?
Şu saatten sonra Trabzonspor'dan birisi alınırsa ki alınmayacağına inanıyorum, ancak ve ancak ifade verenlerden dolayı alınır. Onunda kanıtı şu anda emniyette olduğuna inanmıyorum.
ve şampiyonluğu fbden alacağımızı düşünüyorum
ama garip bi kronoloji izliyor emniyet fb-gs-bjk
şimdi geriye kaldı hiçkimse çağrılmayan ts ve bursa
önceliği haklarında ağır delil olanlara vermiş olabilirler
tarafsız kalma adına her kulvarda iddialı her takımı takip ettiklerini düşünüyorumonur, emek, başkaldırı...
kendine karşı #direnTRABZONSPOR
LiverpoolFC
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum