İlk olarak calavera tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bütün davada bizim ismimiz cikmasinda ne olursa olsun...tesebbüsde sikeye giriyor dedi bi ara
Tamamda bize yöneltilen iddaa "eksik tesebbüs"...!
Yahu ben saat kactan beri burdayim, dünyanin haberini takip ediyorum, Avukatlari, gazetecileri dinliyorum.
Sen bunu neye dayanarak söylüyorsun merak ediyorum.
Burada bircok kisi yanlis anliyor sonra!
Sakin olun, bilip bilmeden yazmak ne kadar dogru.
Bu arada üstüne alinma genel anlamda söylüyorum, cünkü ilk degilsin sonda olmayacaksin.
Lütfen sakin olalim.
Sucumuz varsa neyse cezasi cekeriz, ben bu kadar korkak oldugumuzu bilmiyordum sahsen.
Bazilari gibi adaleti protesto edecek degiliz.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFazla kontörünüz varsa Ahmet hocaya atın ççç
Yazıktır ççç
süperdi sibel....

Herşeyin kolayını isteseydim bende TRABZONSPOR’lu olmazdım...
Yorum
-
Adamlık bugün başka yarın başka konuşup,konuşmamakla ölçülüyor,onun bunun tehditlerine göre hareket etmekle ölçülüyor.İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlık nelen ölçülüyor,bizim işimize gelenleri söyleyen kimse o mu adam oluyor.Çıkarın at gözlüklerinizi sadece sana demiyorum genel diyorum.
Ahmet Çakar'ın da Erman'ın da defalarca kez çark ettiğini herkes biliyor ama Mehmet Baransu her şeyin üstüne giden,geri adım attığına şimdiye kadar raslanmamış bir gazeteci.
Bence o at gözlüklerini sen çıkar,ne demekse artık..
Ona buna inanıp galeyana gelmeyin,emniyet şike var dedi bitmiştir artık..
Yorum
-
Erman neden 1 ay diyip duruyor? 15 Temmuz degil miydi?”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Yorum
-
Onu diyorum bende abi, erman kinaye yaptı şike yok derken. aslında tam tersini diyor adam ama siz bunları aklarsanız lig aynen devam eder geçmiş olsun diyor...İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Erman'a sallayan arkadaşlar nasıl dinliyorsunuz bir tarif edermisiniz , adamdan daha yürekli konuşan kim var şimdiye kadar ? bizim taraftarımızda algıda bir sorun olduğu muhakkak...Trabzonspor
Yorum
-
Birşey demedim kardeş,Erman hocanın söylediklerinin aklıma yattığını söylemek istedim.İlk olarak MaHMuT_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok az yazıu yazarım ancak çok okurum kardeşim senin 1 kere de olumlu yazdğını görmek istiyorum benim için bizim için çalınan Şampiyonluk sahibine iade edilecek ve Trabzonspor şampiyon olacak de.. 1 kere olumlu olsun lütfen..
Yorum
-
bugün benim aklıma şey geldi mesela. sezer öztürk çıkarken adliyeden etrafı haliyle gazeteciler ve akrabaları tarafından sarıldı. o sırada gazeteci gibi sende adama yapış yapıştır üstüne bi dinleme cihazı yada at arabanın içine nedirki ederi adam anasına babasına anlatacak zaten ne olup bittiğini yada mutlaka bişeyler anlatacak. e noldu peki. içerde saklamaktan daha iyi oldu. beklemeye devam...İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Baransu'nun dediği gibi aslında.
Bazen bilerek serbest bırakıyorlar ve takibe devam ediyorlar.
Bazen de önce almıyorlar ve dinleme yoluyla tepkilerini ve konuşmalarını takip edip, sonra alıyorlar.
Erman'ın dediği de bir yerde doğru gibi.
Hani kardeşim tutuklanan futbolcular?
Sivas'ın kalecisi ve Ümit Karan tutuklama istemiyle sevk edildi mahkemeye.
Tutuklanırsa Erman Efendi'nin de isteği olmuş olur.
Beklemeye devam.
Ayrıca adam ne güzel 13 maçı sayacaktı kaynadı aradı.
Saysa da merkamınızdan kurtulsak.
Yorum
-
Ek süre talep edilmiş ve kabul edilmiş bir on beş gün daha eklenmiş diye okudum ama ne kadar doğru ???İlk olarak Thug! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErman neden 1 ay diyip duruyor? 15 Temmuz degil miydi?
Yorum
-
Icmis o icmis^^İlk olarak Thug! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErman neden 1 ay diyip duruyor? 15 Temmuz degil miydi?.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum