Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu olaydan birşey çıkmaz diyenler: DAHA NE ÇIKACAK?
    Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Madem suç unsuru bulunmadı niye adamlar gözaltına alındı sabahın köründe?
      işte bu kadar başka söze gerek yok şampyon luk biziiiiiiiiiiimmmmmmm sürünsün alçaklar
      ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• Bir yanım; ulan bu kadar delil oluşmuş, 10 aylık bir takip var, para transferleri belgelenmiş, şike ve teşvik resmen bulunmuş diyor....

Öteki yanım; ya burası Türkiye, boşuna heveslenme diyor.

Arada kaldım.

Ama en önemli kazancım çok samimi Fenerli bir arkadaşım gerçekten içten bir şekilde inşallah küme düşeriz dedi. Bu bana şimdilik yeter.
        Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
        K.ATATÜRK

Yorum

• Bu olaylar yalnız şahısları bağlar diyolarya gelde sinirlenme ulan alex te fbyi bağlamaz o zaman adama ayrı bi puan tablosu yapalım oldu olacak herkes bağımsız olsun

Yorum

• Zaten bu olaydan sonra Aziz Yıldırım istifa eder..birileri onun üstünü fena çizmiş..Saadettin Saran ya da Hakan Bilal Kutlualp başkan olur...tam anlamıyla hukuk uygulanırsa şampiyon biz oluruz,Fener küme düşer ama bakalım..
            ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fenerbahçe küçük yazılsa daha hoş olurdu fakat söz müthiş.
              Günahları büyük ya ondandir

Yorum

• Adamlarin her macindan sike soylentisi geliyor. Ne takimmisiz yahu, o kadar seye ragmen puan farkiyla onumuze bile gecemediler. Vay anasini.

Yorum

• Verilecek olan kararın 1 hafta içinde alınması gerekir çünkü tüm kanallar belgelerin sağlam olduğundan söz ediyor
                  Bu durumda Şampıyon ve Ş.ligine gideceklerin tekrar belirlenmesi, küme düşürülen takımlarında açıklanıp davanım devam etmesi daha mantıklı olur aziz ondan sonra davası ister 3 sene ister 13 sene devam etsin umrumda değil
                  ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bende böyle olmasını bekliyorum ancak büyük bir kitle küme düşmesi veya şampiyon olmamızı bekliyor bence sadece para ve bazı kişilere hapis ve hak mahrumiyeti cezaları ile bu olayın biteceğini düşünüyorum.

Kendimizi büyük beklentiler içine sokupta üzülmemek gerek.
                    Doğru söylüyorsun.

Geçen günde yazdım. Kimse şampiyonluğu filan beklemesin. Hayal kırıklığı yaşamamıza gerek yok. Suçlular cezasını çeksin zaten Türkiye herşeyi görecek ve gerçek şampiyonun Trabzonspor olduğunu anlayacak. İnsanlar Trabzonspor diyince dürüstlük ve adalet timsali olarak ibret alacak Allah'ın izniyle!

Yorum

• İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir yanım; ulan bu kadar delil oluşmuş, 10 aylık bir takip var, para transferleri belgelenmiş, şike ve teşvik resmen bulunmuş diyor....

Öteki yanım; ya burası Türkiye, boşuna heveslenme diyor.

Arada kaldım.

Ama en önemli kazancım çok samimi Fenerli bir arkadaşım gerçekten içten bir şekilde inşallah küme düşeriz dedi. Bu bana şimdilik yeter.
                      Bende arada kaldım. umarım istediğimiz olur.
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen hiç pozitif bakmaz mısın Emirhan?
                        Umutlu olmak insanı öldürmez.
                        Yok umut ediyorum ancak kendimi sabitlemek istemiyorum , suçları ortaya çıksın tüm kamaoyu herşeyi görsün tüm dünyaya rezil olsunlar yeter.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Emrihan onu bunu bırakda il temsilcileri niye yeşillendi.Sizin de ipliğiniz pazara çıkar ya du bakalım
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu olaydan birşey çıkmaz diyenler: DAHA NE ÇIKACAK?
                            Tebrik ederim süper tespit..daha ne cikacak gercekden olabilecek en güzel sey oldu bizim icin....aylar önce böyle seyin olacagini deselerdi hangi birimiz inanirdik?

Yorum

• "Bu olaylar şahısları bağlar"....O zaman kırmızı kart yiyen futolcunun hareketi de onu bağlar, hatalı gol yiyen kalecinin de....Takımı ne bağlar peki aga? ...
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• şu anda bu olay için ne teller ne baskılar vardır şahıslara kurumlara bu ülkede hukukun gücü işlerse fenevbahçe %100 küme düşer hakkımız olan şampiyonluk gerçek sahibine verilir ötesi yok bunun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X