Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 hafta içinde her soru cevaplanacak gibi
    sabır
    beklediğimiz adalet tecelli edecekmi
    canım ülkemde cesaretli hak hukuk bilen yönetici var mı göreceğiz
    her şey eskisi gibi mi olacak milad mı olacak
    sabır
    BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Oğuz KUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bende bu şekilde hatırlıyorum 3 sene sürmedi Juventusun davası karar hemen verildi ve uygulamada bir sonraki seneden itibaren geçerli sayıldı...

Ama bizde en az 3 seneden söz ediliyor bunuda anlamış değilim..
      20 TEMMUZ'A DEK CEZALAR KESİNLEŞMİŞ OLACAK
      İtalya Futbol Federasyonu, soruşturma ve yargılama sürecini, futbol sezonunun başlamasından önce tamamlamayı hedefliyor.
      Buna göre cuma günü suç duyurusunun ve iddianamenin resmen açıklanmasının ardından, 28 Haziran'dan itibaren sanıkların dinlenmesine başlanacak. 9 Temmuz'a dek bu işlemin sonuca erdirilerek, verilecek cezaların karara bağlanması planlanıyor.
      Sanıkların kararı temyiz etme hakları da olacak. Olası itirazları değerlendirilecek temyiz kurulunun da konuya ilişkin nihai kararı ise 20 Temmuz'a dek açıklaması gerekecek.

Karardan 6 ay sonra mahkeme sonuçlandı diye biliyorum.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• fenevliler aklınca kendi kendilerine gaz verip cesaretlenmeye çalışıyolar bizi düşüremezler vs. diye dün organize olduk herkes stad önüne dediler onbinlerle gücümüzü koyalım dediler gidenlerin sayısı 500-1.000 civarı ateş olsanız cürmüm kadar yer yakarsınız beter olun fenevliler

Yorum

• Bu olayın sonunda beklentilerimizden dolayı üzüleceğimizi düşünüyorum.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Iki sene icinde maymun ettik pislikleri resmen...

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonlu Gençler...

Yorum

• Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu trabzon yöneticileri şikeye yeltendi ama beceremedi de ne demek kime teşvik vermeyi düşünüyormuşuz
                  hürriyyet ve vatan dışında kimseden böyle haber çıkmadı. sallamasyon hepsi
                  "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                  Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar,
                    Bu operasyonların sonucunda suç unsuru oluşmadı denecek ve herkes serbest bırakılarak aklanacak.
                    Bu operasyonlar ile verilmek istenen esas mesaj ise; Artık hiç kimse eskisi gibi maçların sonucuna etki etme kafletinde bulunamayacak. Bu kadar basit...
                    Fazla bir beklenti içine girmeyin lütfen...
                    Şimdi dağılalım mı? Hey Allah'ım yav
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu olayın sonunda beklentilerimizden dolayı üzüleceğimizi düşünüyorum.
                      Uzulecegimizi hic sanmiyorum, aksine buyuk mutluluklar yasayacagiz. fenerin de seneye on liberosu bank asya icin yildiz isim Sedat Agcay da olursa, tadindan yenmez.

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sanirim bu 200.000 YTL lik gönderme ?

Peki Sivasa niye 2 Milyon veriliyorda Eskisehire sadece 200.000 ??

Sivas baskani o parayi ne yapdi sizce ? birine araba digerine 3-5 kurus sikistirip gerisini cebine atmis olmasin ? Ya birde Ziya hocayla alakali ne düsünücegime sasirdim, her tv ya cikdiginda benim oldugum yerde böyle bir sey olamaz der ama baskan 2 milyon para alir peki hicmi haberi olmaz ?
                        Abi,Rıza Çalımbay'ın haberi yoktur bence...
                        ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu olayın sonunda beklentilerimizden dolayı üzüleceğimizi düşünüyorum.
                          Ne beklediğine bağlı.

Ben hile yaptıklarının ortaya çıkarılmasını bekliyorum. Allah'ın izniyle herşey bu yönde ilerliyor. Diğerlerini beklemiyorum. Gelirse amenna tabiki.

Yorum

• Fener'li arkadaşlar Alex'te mi şike yaptı diyor. Alex'e gerek yok başkanınızı arayın defanslara kaç para verdiğini öğrenirsiniz.
                            Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar,
                              Bu operasyonların sonucunda suç unsuru oluşmadı denecek ve herkes serbest bırakılarak aklanacak.
                              Bu operasyonlar ile verilmek istenen esas mesaj ise; Artık hiç kimse eskisi gibi maçların sonucuna etki etme kafletinde bulunamayacak. Bu kadar basit...
                              Fazla bir beklenti içine girmeyin lütfen...
                              hala böyle şeyler söylenmesi çok komik gerçekten. böyle bir mesaj vermek için bunca insan pazar sabahı 7 de yataklarından alınıp gözaltında tutuluyor öyle mi ?
                              BMN İZMİR

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fenerbahçe küçük yazılsa daha hoş olurdu fakat söz müthiş.
                                YOU'LL NEVER WALK ALONE
                                OKlahoma City Thunder

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X