Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne güzel bir güne uyanmışım

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Nevzat Şakar gözaltına hiç alınmadı. Bizim ve Beşiktaş'ın kulüp binaları hiç aranmadı...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• yavaş yavaş senaryo ortaya çıkıyor, Fb Eskişehirspora Trabzonspor maçını kaybetmezlerse çılgın paralar teklif etti burda ümit karanı ve bülent uygunu kullandı, para maç oynanırken kıratlı denen herif tarafından stada getirildi es es'li futbolcular da bu teklifi geri çevirmediler ve yenilmediler maçtan sonra para dağıtıldı....
        En son Cengiz Çubukcu tarafından düzenlendi; 03.07.2011, 11:06.

Yorum

• beyler bu sefer iş ciddi bu kadar adamı ellerinde delil belge olmadan dann diye göz altına alabilirlermi ??

Yorum

• İlk olarak Ayhan Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Türkiye eski Türkiye değil,her karanlığa el atılıyor am belli ki sen daha ona bile inanmıyorsun evet Türkiye eskiden senin gibi düşünüyordu o yüzdende herşey sümen altı ediliyordu,artık böyle değil,inceden siyasette yapmışsın,bu ülkede Atatürkçüler değil Atattürkçüğüm kisvesi altında memleketi sömürenler içeri alınıyor buda benim fikrim.
            Aynen katılıyorum. Artık hiçbirşey eskisi gibi değil. Er veya geç mutlaka doğu olan ortaya çıkıyor. Umarım bu soruşturma sonunda; temmenni ettiğimiz sonuç ortaya çıkar.
            Murat & Yeşim
            FATİH
            GÖKDENİZ---Loading
            BAYRAKTAR

Yorum

• İlk olarak huseyin burnaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar şenol hocamızın bir lafı vardı hayecandan unuttum karabük macı sonunda otobüs den inip solemişdi adaletle ilgili hatırlayan varmı
              "Alnımızın akıyla hep birlikte bunu başardık. Tarih bunu yazar. Hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli dürüs olmaya çalıştık, emek verdik. Parayla yapılan şeyleri biz emekle yaptık."

Otobüs konuşması bu.

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nevzat şakar da göz altında fazla sevinmeyelim
                İki satır yukarıyı okuyun be hocam.
                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Gözaltına alınan Odyakmaz, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.Burada yapılan sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülmek için hastaneden çıkarılan Odyakmaz, basın mensuplarının neden gözaltına alındığına ilişkin soruları üzerine, ''Ben de bilmiyorum, gidince göreceğiz'' dedi.

Maç esnasında 4 işareti yaptığın için olmasın...

Yorum

• Emre Belözoğlu'nu aldılar mı acaba?

Kaan'a mesaj yazmıştır şimdi.

Oğlum Kaan Emre abin ben.Aldırıyorum seni buraya.Zorluk çıkarma he.
                    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fbtv'de hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorlar hahahahahahhahahah ulaaaaaaaaaannnnnnnnnnn yarıldım hahahahahahahahhaha ALLAHIM SEN ÇOOOKKKK BÜYÜKSÜNNN !! Bunu gördüm yeter bana hahahahaha Fbtv'yi açın nolur yahu hahahahahaha
                      Fenerium on air de kakara kikiri yapıyolar

Yorum

• ya şu yazılanları okuyarak gelin yorum yazın her gelen Nevzat Şakar diyo sonra elli kişi hayır o yok diyo

Yorum

• tff haberi yokmuş..planlı bir soruşturma olacak inşallah...korkum fenerin aklanmasına dönemsi...
                          Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak oyku61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ay deme öyleee yazzııkkkk ahahahahahaha
                            Beter olsun şerefsizler
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Böyle ciddi bir olay yatıştırılamaz,işi sonuna kadar götürmek zorunda emniyet. Aksi halde bu bir rezillik olur Türkiye adına.
                              İşlerini herkes doğru yapacak,ve ben bundan sonuç alacağımıza inanıyorum.
                              herkes ergenekon icinde aynisini soyluyordu iki gun sonra bir sey olmaz diye cikarlar gibilerinden konusuyorlardi.
                              Simdi de ayni sekil bir sey olmaz diyorlar bu sefer bende umutluyum butun kirlilikler ciksin ortaya

Yorum

• Mehmet yıldız da getirilmiş
                                "pirinç salatası diye bir şey olamaz. pirinç dedin mi o pilav olur. yapacaksan çoban salatası yap. çoban salatasını biz amerika'ya zorla kabul ettirdik."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X