Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bütün kayıtlar kulüp binasındadır.
    Belki banka kayıtlarını inceleyecekler.
    Belki şirket kayıtlarını inceleyecekler..
    Aziz olmadan da yaparlar onu tatbikata gerek yok.

Ayrıca Aziz'in meşhur çantacısı Ali Kıratlı da gözaltında...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Ligin tescil edilip edilmemesinin bir önemi yok. Suç zamanaşımına uğaramadıktan sonra isterse 5 sene önceki ligin şampiyonu tekrar belirlenir.
      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• 1 Mayıs 2006 günü Juventus, rakibi Reggina'yı 2-0 yendi ve 29. lig şampiyonluğunu aldı. Ancak bu şampiyonluk, savcının soruşturmasına dahil olduğu için tescillenmedi. 22 Mayıs günü AC Milan, Fiorentina ve S.S. Lazio ile birlikte kulüp hakkında da dava açıldı ve soruşturma sonucunda kulüplerin suçlu bulunması halinde, takımların küme düşmeye kadar cezalandıralacağı açıklandı.[2]
        27 Haziran 2006 günü, Juventus'un spor direktörü ve eski futbolcu Gianluca Pessotto bir apartmanın 4. katından düştü ve ciddi bir biçimde sakatlandı. Olayın kaza sonucu mu olduğu, yoksa bir intihar teşebbüsü mü olduğu açıklık kazanamadı.
        4 Temmuz günü, savcı tarafından Juventus'un iki lig düşürülmesi, diğer sanık kulüpler AC Milan, Fiorentina ve Lazio'nun ise bir lig düşürülmesi istendi. Ayrıca son iki Serie A şampiyonluğunun da geri alınabileceği açıklandı.
        Bu gelişmeler üzerine takımın teknik direktörü Fabio Capello istifa etti ve Real Madrid ile anlaştı. Yerine Fransa Milli Futbol Takımı'nın eski oyuncusu olan Didier Deschamps getirildi.
        14 Temmuz 2006 günü karar açıklandı.[3] Juventus İtalya 2. Ligi Serie B'ye düşürüldü. Kulübün son iki şampiyonluk unvanı silindi. Bir sonraki sezon ise -30 puanla lige başlaması kararlaştırıldı. Ayrıca bir sonraki sene UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını da kaybetmiş oldu.

Böyle bir bilgi buldum Wiki'de. Tahminimce tescil edilmeden yaptırımlar uygulanmış.

Yorum

• Lig tescil edilse ne olur , kaldıki şampiyonluk onların olsun ...
          Şikeden küme düşsün yeter...
          Ulan hakikaten günahların takımısın fener...
          "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
          Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• Ligin tescil edilmesi önemli değil diye biliyorum şike varsa şampiyonluğu alabilirler. Ben öyle biliyorum
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Emniyetin yarısı Fener lidir
              Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• ali kıratlıda gözaltındaymış

Yorum

• Memuv Abilev beni bıvakın ben yeni evlendim..

Yorum

• bir ayrıntı var Aziz Yıldırım önce sağlık kontrolüne götürülmüş... bu işin ciddiyetini gösteriyor...savcı tutuklama isteyecek ki sağlık kontrolüne girdiler...öyle 2-3 güne çıkamaz bunlar...

Yorum

• İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      peki lig tescil edildi, olası cezalar ne olabilir peki? bu olaya organize suçlar bakıyorsa en fazla bahsi geçen kişiler ceza alır kulüplere bir yaptırım olabilir mi? sonuçta ligde tescil edildi hem zaten başbakan fenerli, bu olaydan fener yine sıyrılır
                      Biraz önce bir yerde okudum,eğer bir tüzel kişinin yararına şike yapılırsa ona da en az 100bin lira para cezası varmış. Şaka gibi

Yorum

• İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar savcılık öye abidik kubidik laflarla bu kadar adamı içeri almaz.Bütün bu insanların bir saat bile gereksiz yere gözaltında kalmaları savcılık açısından, insan hakları açısından ne derseniz deyin(hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir)çok büyük hukuki sonuç doğurur.Ellerinde kuvvetli delil olmazsa bu gözaltılar olmaz
                        Teoride aynen dediğiniz gibi.

Ama bizim adalet sistemimizde teoriyle pratiğin tuttuğu durumlar çok nadirdir.

Yorum yapmak için çok erken, fakat gözaltıların eş zamanlı olması işin çok boyulu kapsamlı ve basit olmadığını gösteriyor.

Ben en azından bir kaç kilit isim için tutuklama bekliyorum bakalım neler olacak.
                        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Juve'nin küme düşürldüğü ve şampiyonluğun İnter'e verildiği sezon, İtalya'da lig tescil edilmiş halde miydi ?
                          Tescil bir anlam ifade etmez...

Mahkeme bile karar verir, yeni delillr ortaya çıkarsa yeniden dava açılır karar değişir...

Tescil dediğimiz ayet değil sonuçta...

Yorum

• Bu sefer ciddi bir sonuç alınacağına inanıyorum.Haberi görünce şok oldum ve aşırı bir mutlu oldum.

Yorum

• lig tescil edildikten sonra isterse biz şike yaptık diye bağırsınlar hiç bişey olmaz, şampiyonlar ligine katılacak takımların isimleri işlendi bir kere, tescil kararı bozulmaz

Yorum

• Allahım sana geliyorummm.. bunlar ne böyle en mutlu günüm belki de...evet şampiyon olamadık ama türkiyem tüm gerçekleri gördü artık..bundan da bir ses çıkmasa şaşarım ama çıkmasa da artık bunlar olmaz..feboş esoş ve sivoş da ligden düşürülsün..ts ve bursa cl ye.yani varyaaa...tamam suçları ispatlanmadı ama elde deelil yokken ne dinleme yapılır ne de gözaltına alınır..
                                ohhhhhhhhhh....şü
                                kürler olsun diye bağırdım sabah sabah evde yaaaa...
                                Ağaca yaslanma kurur, insana yaslanma ölür

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X