Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fener armasini 5 yildizli tescil ettirdi. yani armanin kendisi 5 yildizli oldu. Ayni Sivasin 3 yildizi gibi. Yani söyle oluyor, Fenerin yildizsiz armasi 5 yildizli. Asil b.ku simdi cikti iste...

Bu durumda TFF ceza veremez. Bu rahatliklari ondan.
    Ha ozaman GS kalkar 10 yildizli tescil ettirir. Biz kalkariz 20 tane yildiz koyariz... her sene yeni tescille bir yildiz daha koyariz canimiz öyle istedi diye.

Federasyon bunun önüne gecmezse, yildiz meselesini tehlikeye atar. Hicbir anlami kalmaz...

Bu arada bunlarin eski sampiyonluk konusuna bir göz attim. 9 sampiyonluk istiyorlar. Bunlarin 2-3 sampiyonlugu Türkiye birinci futbol liginden, digerleri Milli Küme.

Türkiye birinci futbol liginde bütün sehirlerin takimlari vardi. Milli Kümede sadece Istanbul, Izmir, Ankara takimlari. Ve iki lig parallel yürüyordu ama Milli kümedeki takimlar, diger ligdede oynuyordu. Yani Milli küme sadece millet daha fazla futbol izlesin diye cikarilmis bir olay. Hatta Fener bazi maclara cani istemeyince cikmiyordu.

Bu durumda fener, bejeke olayinda emsal teskil ettigi icin, Türkiye birinci futbol ligindeki 2-3 sampiyonlugunu isteyebilir. Hakki.
    Ama milli kümedekileri isteyemez. Cünkü örnek olarak fenerin milli kümede sampiyon oldugu yil, Eskisehir diger ligde sampiyon olmus. Ama Eskisehir milli kümede olmadigi icin, 2 Kupa alma hakki yok. Belki olsa, onuda alacakti... Sadece Istanbul, Ankara, Izmir takimlarinin gazozuna oynadigi bir ligdi cünkü.

Ha, Fenere verirsen, Eskisehir gibi takimlar kalkarmi ayaga Sampiyonluk primi icin, onu Federasyon düsünecek...
    Gazoz liginde anakaradermirin bile sampiyonlugu var satilmisehire gelene kadar boyle abudik gubidik takimlar var bir suru isin icinden cikilmaz.. bunlarin yaptigi arsizlik simariklik gayseye karsi olan eziklikleri yuzunden boyle davraniyolar onlarla sidik yaristirma pesindeler .
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunlarin kuyruk acısınin sebebi cocukluk ve genclik yillarinin hep trabzonspor fobiaiyle gecmesi o yillarda esip gurlrmis sallamis ligi trabzonspor ust uste travma yapmis resmen bunlarin bunyesinde her firsatta ofkelerini kinlerini kusmalarinin sebebi tam olarak bu tek degil bu adam boyle 3 -5 kisi daha var sasmaz siyasi destekmis ulan ligin ortasinda herkesin sampiyonlugunu kabul ettigi baska takim varmiydi ligde benmi hatirlamiyorum yoksa ezik herif.28 subat surecinde dündar neyse bu da ayni seyin lacivertiydi kaypak herifin tekidir gunahim kadar sevmem
      En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 02.07.2023, 10:28.
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İddia ediyorum Türkiye’de Trabzonspor şikeci, Fenerbahçe ise kendisine darbe yapılan takım olur çıkar, ruhunuz bile duymaz. O yüzden bizim için henüz sikeci ve fbye darbe yapan takım iddiası yoksa yerimizi koruma taraftarıyım.

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İddia ediyorum Türkiye’de Trabzonspor şikeci, Fenerbahçe ise kendisine darbe yapılan takım olur çıkar, ruhunuz bile duymaz. O yüzden bizim için henüz sikeci ve fbye darbe yapan takım iddiası yoksa yerimizi koruma taraftarıyım.
          Tepkini anlıyorum ama bu kabulleniş ve siniş dolu mesajnı Trabzonspor'un ruhu adına kabul etmek imkansız dicem de ortada ne ruh kaldı ne de o bildiğimiz Trabzonspor Endüstriyel futbol ve daha vahimi Türk futbolu (!) gerçeğine karşı kaybettik. Yanlış anlaşılmasın, bu iki kavram bambaşka şeyler ifade diyor. İkisinde de kaybettik ama. Bu saatten sonra hiç bir şeye gereğinden fazla anlam yüklemenin anlamı yok. İzleyin, geçin
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• 2010 Ve 2011 Şampiyonu Trabzonspor.

bu hain şikebahçeliler sözde aklanmışlar.Madem öyle gitsenler UEFA'ya, şikebahçe olarak şikeden sözde aklandık desinler ve MASAYA yumruğunu vursunlar, UEFA'ya şike kararını kaldır desinler.Öyle değil mi şikeden gerçek aklanan böyle yapar.Ama şikebahçeliler UEFA'ya MASAYA yumruğunu vurmaya değil, ancak Vurdurmaya GİDERLER!

şikeden sözde aklanan yıllardır yalandan aynen dansözler gibi ortada kıvırır.Gerçek aklanan gider Uefa'ya masaya yumruğunu vurur...

Yorum

• 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor'dur. fenerbahce şike yapmıştır! Trabzonspor, hakkettiği şampiyonluk kupasını alamamış ve o sevinci yaşayamamıştir.

Erdoğan, şike yapmış ve suç işlemiş bir kulübü, korumuş ve ceza almasını önlemiştir. Benim gözümde fenerbahce kadar Erdoğan'da suçludur. Her kim olursa olsun suçlu kimler ise bunu söylemek tüm Trabzonspor taraftarinin borcudur! Trabzonspor'un hakkı yenmiştir! Hak edenin değil, suçlunun yanında olunmuştur!

Unutmadım, unutmayacağım, unutturmayacağım!

Bunu siyasi olarak yazmiyorum. Bunu yapan başkasıda olsa yine ayni şeyi yazardim. Başka yerlere çekilmesin. Kaldi ki bunu yazmak zorunda olmak da komik. Ülkede eleştirmek, yanlış yaptı, bu konuda suçlu demek de yasak.
              En son Muhamm3d tarafından düzenlendi; 03.07.2023, 00:57.

Yorum

• İlk olarak Muhamm3d tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2010-2011 şampiyonu Trabzonspor'dur. fenerbahce şike yapmıştır! Trabzonspor, hakkettiği şampiyonluk kupasını alamamış ve o sevinci yaşayamamıştir.

Erdoğan, şike yapmış ve suç işlemiş bir kulübü, korumuş ve ceza almasını önlemiştir. Benim gözümde fenerbahce kadar Erdoğan'da suçludur. Her kim olursa olsun suçlu kimler ise bunu söylemek tüm Trabzonspor taraftarinin borcudur! Trabzonspor'un hakkı yenmiştir! Hak edenin değil, suçlunun yanında olunmuştur!

Unutmadım, unutmayacağım, unutturmayacağım!

Bunu siyasi olarak yazmiyorum. Bunu yapan başkasıda olsa yine ayni şeyi yazardim. Başka yerlere çekilmesin. Kaldi ki bunu yazmak zorunda olmak da komik. Ülkede eleştirmek, yanlış yaptı, bu konuda suçlu demek de yasak.
                Siyaset konusunda rahat olabilirsin. Cünkü yasayi hepsi el birligiyle degistirdi, bir gecede. Cok iyi hatirliyorum. Nefret ettigimiz Hasip Kaplan cikip „yapmayin, etmeyin“ derken, hicbirini kalkip birsey demedi, diyemedi. Rezil herifler…

Yorum

• Unutursak kalbimiz kurusun
                  2010-11 Şampiyonu TRABZONSPOR'dur

Yorum

• Yorum

• Utanmadan bir de imama sormuş.Dinen bilmem de, bize her türlü sakıncası oldu.

Yorum

• kabul etmek lazım:

bu mücadeleyi fenerliler kazandı, biz kaybettik..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kabul etmek lazım:

bu mücadeleyi fenerliler kazandı, biz kaybettik..
                          He ya Kazandılar.Uefa'da Ve CAS'ta Kapı Gibi şikebahçe şike yapmıştır kararı var.Adam diyor ki şikebahçe kazandı.Nasıl Kazanıyor bu durumda bi anlat.Nasıl Nasıl???Kazandıysa Gidecek Uefa'ya Masaya Yumruğunu vuracak şike kararını kaldır diyecek!!!

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            He ya Kazandılar.Uefa'da Ve CAS'ta Kapı Gibi şikebahçe şike yapmıştır kararı var.Adam diyor ki şikebahçe kazandı.Nasıl Kazanıyor bu durumda bi anlat.Nasıl Nasıl???Kazandıysa Gidecek Uefa'ya Masaya Yumruğunu vuracak şike kararını kaldır diyecek!!!
                            ne yumruğu kardeşim.. ne gerek var?

sen kazandıysan hani kupan nerede? asıl yumruğu masaya vurması gereken sendin.. geçti o işler..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ne yumruğu kardeşim.. ne gerek var?

sen kazandıysan hani kupan nerede? asıl yumruğu masaya vurması gereken sendin.. geçti o işler..
                              Ya anlatamıyoruz herhalde kardeşim KAZANDIYSA gidecek UEFA'ya diyecek ki.Bak UEFA biz sözde aklanmışsız ve bizim şike kararını kaldır diyecek.Bak Bakalım UEFA Ne Cevap Verecek.Şike Süreci Tamamlandı.Ne Zaman Tamamlandı?UEFA, CAS, İsviçre Federal Mahkemesi Nihai kararı ile şikebahçe şike yapmıştır kararı verilince Trabzonspor bu andan itibaren şike davasını kazanmıştır NOKTA.

Ondan sonra olanlar şikebahçenin dansözlüğünden başka bişey değil...

Yorum

• Unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız!
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X