Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dinamo kievin bugun şikebahceliler icin yaptigi aciklamayi okuyun keyfiniz yerine gelsin adamlar resmen dusuncelerimize tercume olmuslar serefsizlik kansizlik teroristlik havada ucusuyor

Dinamo Kiev, Fenerbahçe'nin Rusya'da hazırlık turnuvasına katılacak olmasına çok sert tepki gösterdi. Ukrayna ekibinden yapılan açıklamada, 'Tüm dünya bu saldırganlara karşı birleşti ancak sizin kulübünüz terörizmin kanlı parasını kabul etti. Fenerbahçe Spor Kulübü'nde onur yok, utanma yok, vicdan yok! Yazıklar olsun size!' denildi.
    En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 08.07.2023, 19:23.
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Fb İsmail kartalla anlaştığı an önümüzdeki yıl tarlaların sürüleceğini düşünmeye başladım nedense ..

Yorum

FETÖ’cü hakim ve savcıların Fenerbahçe Spor Kulübü’ne üye olma hikayesini anlattı:

“Bir davam vardı ve bunun için Beşiktaş’taki Adliye’ye gitmiştim. İşim bitti, çıkacağım, başkanım sizinle tanışmak isteyen hakim ve savcılar var dediler. Hakim, savcı bizim için Devlet’i temsil ediyor. Tabii dedim. Bir odaya gittik. İçerde bildiğin adamların hepsi. Fikret Seçen. Zekeriya Öz, kim varsa.

Tanıştık, hasbıhal ettik. Zekeriya Öz Galatasaraylı imiş, diğerleri Fenerbahçeli.

‘Başkanım maçlara bilet bulamıyoruz’ diye yakındılar.

Ben de hallederiz dedim. Her kaç bilet istemeye başladılar. Biz de yolluyoruz. Mesele de değil. Sonuçta Devlet’in adamları. En çok bilet isteyen de Zekeriya Öz. Yahu bu adam Galatasaraylı, bu kadar bileti niye istiyor falan diye de düşünüyorum.

Sonra dediğin gibi bunlar gelip bizim tesislerde bir maç yaptılar. Belediye tesislerinde de bir maç oldu. Ben oynamadım hiçbirinde. Saha kenarında idim. Ama yapıldı o maçlar, doğru.

Bu arada Fenerbahçeli olanlar kulübe üye olmak istediler. Onu da yaptık. Sizinkiler de yaptı. Zekeriya Öz de Galatasaray’a üye oldu.

Ama emin ol, bizim aklımızda o zaman FETÖ METÖ yok.

Benim için o tarihte bunlar Devlet’in savcısı, milletin hakimi. Daha ötesini söyleyeyim. Bunların Zekeriya Öz hariç hepsi içkisini içen, dindar olduğunu göstermeyen adamlar. Aklımızdan bile geçmedi bunların FETÖ’cü olduğu.

Sonra bir baktık ki, bize yapılan kumpasın içinde bunlar var.

Ama emin ol ben bunları Devlet’in adamı diye tanıdım. Devlet’in adamı diye kulübe üye yaptım.

Bakan şunu da söyleyeyim. Pişman mıyım? Değilim.

Bugün olsa yine yaparım.

Niye?

Çünkü biz bilemeyiz kim kimdir. Devlet bilir.

Devlet onu oraya koyduysa biz saygı gösteririz.

Bu kişiye değil, devlete saygıdır.

Devlet’i yönetenler oraya yanlış kişiyi koymuşsa, bunun sorumlusu ben olamam. Soruyorsunuz ya ‘Bu FETÖ’cüleri nasıl üye yaptın?’ diye.

İşte böyle yaptım. Gerçekten bilmiyordum bunların FETÖ’cü olduğunu. Ben onları Devlet zannediyordum.”

Fatih ALTAYLI - Aziz Yıldırım'dan Samimi Açıklamalar

Gazeteci Fatih Altaylı'nın köşe yazılarını yayımladığı resmi web sitesidir.

Bugün olsa yine yaparmış. Yapar tabii, niye yapmasın: Çünkü menfaati onu gerektirir. Onlar dışında herkes suçlu, kabahatli, komplocu. Bunlar ise menfaat peşinde koşup sürekli mağdur olan...

Tosuncuk vakasında, kısa yoldan zengin olma hayali kuran fakat dolandırılınca din, iman, vatan, millet ile izaha kalkışan bir güruh vardı ya... Aynısı. Sen şikeyle şampiyon olmaya kalkış. Sonra "Ama ben onları devlet sandım. Devletin kabahati. Bugün olsa yine yaparım. Darağacında son sözümüz..."

Ülkede aptal çok, inanan çıkar.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bugün olsa yine yaparmış. Yapar tabii, niye yapmasın: Çünkü menfaati onu gerektirir. Onlar dışında herkes suçlu, kabahatli, komplocu. Bunlar ise menfaat peşinde koşup sürekli mağdur olan...

Tosuncuk vakasında, kısa yoldan zengin olma hayali kuran fakat dolandırılınca din, iman, vatan, millet ile izaha kalkışan bir güruh vardı ya... Aynısı. Sen şikeyle şampiyon olmaya kalkış. Sonra "Ama ben onları devlet sandım. Devletin kabahati. Bugün olsa yine yaparım. Darağacında son sözümüz..."

Aynen öyle ve hatta en güzel halısaha maçı tanımadığın insanlar ile yaptığın halı saha maçıdır.Hele bide o tanımadığın insanların peşinden haftalarca koşup takıma kongre üyesi yapmak için adeta yakalarına yapışıp yalvarmak, sonra hatta çok nefret ettiği Galatasaray'lı olduğunu bildiğin savcı ile görüşme randevusu alabilmek için deyim yerinde ise salya sümük ağlamak ve durmadan peşinden koşmak, sonra bu savcı eşekler gibi yine haftalarca, adam yerine bile koymayıp randevu için süründürdüğü halde halen daha peşini bırakmamak ve görüşmeye çalışmak...

Ve en sonda adamı şikebahçe tesislerinde halı saha maçına davet edip orada görüşmeye çalışmak, herhalde aziz yıldırımın en büyük hobilerinden bir kaç tanesi ve açıklamaları çok samimi, çok inandırıcı, duygulanmamak elde değil, bi daha olsa bi daha yaparmış...

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

FETÖ’cü hakim ve savcıların Fenerbahçe Spor Kulübü’ne üye olma hikayesini anlattı:

“Bir davam vardı ve bunun için Beşiktaş’taki Adliye’ye gitmiştim. İşim bitti, çıkacağım, başkanım sizinle tanışmak isteyen hakim ve savcılar var dediler. Hakim, savcı bizim için Devlet’i temsil ediyor. Tabii dedim. Bir odaya gittik. İçerde bildiğin adamların hepsi. Fikret Seçen. Zekeriya Öz, kim varsa.

Tanıştık, hasbıhal ettik. Zekeriya Öz Galatasaraylı imiş, diğerleri Fenerbahçeli.

Ben de hallederiz dedim. Her kaç bilet istemeye başladılar. Biz de yolluyoruz. Mesele de değil. Sonuçta Devlet’in adamları. En çok bilet isteyen de Zekeriya Öz. Yahu bu adam Galatasaraylı, bu kadar bileti niye istiyor falan diye de düşünüyorum.

Sonra dediğin gibi bunlar gelip bizim tesislerde bir maç yaptılar. Belediye tesislerinde de bir maç oldu. Ben oynamadım hiçbirinde. Saha kenarında idim. Ama yapıldı o maçlar, doğru.

Bu arada Fenerbahçeli olanlar kulübe üye olmak istediler. Onu da yaptık. Sizinkiler de yaptı. Zekeriya Öz de Galatasaray’a üye oldu.

Benim için o tarihte bunlar Devlet’in savcısı, milletin hakimi. Daha ötesini söyleyeyim. Bunların Zekeriya Öz hariç hepsi içkisini içen, dindar olduğunu göstermeyen adamlar. Aklımızdan bile geçmedi bunların FETÖ’cü olduğu.

Ama emin ol ben bunları Devlet’in adamı diye tanıdım. Devlet’in adamı diye kulübe üye yaptım.

Bugün olsa yine yaparım.

Niye?

Devlet’i yönetenler oraya yanlış kişiyi koymuşsa, bunun sorumlusu ben olamam. Soruyorsunuz ya ‘Bu FETÖ’cüleri nasıl üye yaptın?’ diye.

İşte böyle yaptım. Gerçekten bilmiyordum bunların FETÖ’cü olduğunu. Ben onları Devlet zannediyordum.”

Şikeci pisliklerin laf ebeliğini ve onların savlarını buraya yazarak şikeci den farkımız kalmıyor. haberin içeriğinde Trabzonspor bile geçmiyor...

Ver linki geç ? Merak eden baksın okusun veya şikecilerin forumunu takip etsin...
              ***GeNÇ***

Yorum

• İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şikeci pisliklerin laf ebeliğini ve onların savlarını buraya yazarak şikeci den farkımız kalmıyor. haberin içeriğinde Trabzonspor bile geçmiyor...

Ver linki geç ? Merak eden baksın okusun veya şikecilerin forumunu takip etsin...
                "Şikeciden farkımız kalmıyor..."

Bana laf yetiştireceğine, şu yazdığını tekrar oku. Lafa bak...
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

"Şikeciden farkımız kalmıyor..."

Bana laf yetiştireceğine, şu yazdığını tekrar oku. Lafa bak...
                  Yok yok hata bende... He he deyip geçmek lazım...
                  Yazdığımdan ne anladın?
                  Boşver yorma kendini...
                  ***GeNÇ***

Yorum

Bugün olsa yine yaparım.

Niye?

Gerçi paylaştığın yazı kulübe üye olma ile alakalı fakat kimse suçla ilgili konuşmuyor. Zaten konuşunca da altına ediyor, eline yüzüne bulaştırıyor. Türkiye’nin durumu gerçekten içler acısı. Memleketin 90%’ü cambaza bakıyor. Yani be arkadaş neden dosya konuşulmaz, sorulmaz anlamıyorum. Mesela hiç bir fbli benimle şike konusunu tartışamaz çünkü neyi iddia edeceğimi, neyi savunacağımı gayet iyi biliyorum.

Mealen karsimda devlet vardı diyor. Devlet de feto imiş.
                    Bende soruyorum, mevcut durumda feto veya devlet kim?
                    Bunların hukuki karşılığı yoktur. Sloganlarla olmaz bu işler. (Ha Türkiye’de olurda, vicdanlarda aklanmazsın) Dosya konuşur. Fb sonuna kadar sikecidir. Dosyanın sağlam olduğuna ve fbye kumpas yapıldığına inanmıyorum ama olsa bile fbnin şike yaptığı gerçeğini değiştirmiyor.

Yorum

• bu sene bu başlığa çokça yazılır. ne hakem skandalları olacak anadolu takımları doğranacak bakın görün. iki istanbul takımı böyle deli gibi yatırım yapıyor. bunlar en ufak beraberlikte bile yaygara koparacak. olan yine anadoluya olacak.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bedri Baykam gereksizi, yine siyasetten konuyu Febeş'e bağlayarak finali yaptı.Madem şike yok, ne diye ayıbı örter gibi her fırsatta savunmadasın?
                        Halk TV'ye de yazıklar olsun! Ülke elden gidiyor ama hala dertleri Febeş.İğrendim ya valla iğrendim şu tiplerden.

Yorum

• 2010 Ve 2011 Şampiyonu Trabzonspor.

şikebahçe'nin yıldız saçmalağı ve boş beleş hayali artık tamamen kapatılmalı.Zaten Tff daha önceden bu konu ile ilgili tüm kurulları ile nihai kararını vermiş ve şikebahçenin bu haksız istediğine olumsuz cevap verdi, konuyu kapatmıştı.şuanda tartışmak bile mantıksız direk olumsuz cevap verilerek ve şikebahçenin kurallara uymaması halinde para cezası, ardından 3 maç sonra aynı yasağı işlerse küme düşme cezası vermelidir.Kurallar açık ve nettir...
                          En son deepmavi tarafından düzenlendi; 19.07.2023, 01:43.

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2010 Ve 2011 Şampiyonu Trabzonspor.

şikebahçe'nin yıldız saçmalağı ve boş beleş hayali artık tamamen kapatılmalı.Zaten Tff daha önceden bu konu ile ilgili tüm kurulları ile nihai kararını vermiş ve şikebahçenin bu haksız istediğine olumsuz cevap verdi, konuyu kapatmıştı.şuanda tartışmak bile mantıksız direk olumsuz cevap verilerek ve şikebahçenin kurallara uymaması halinde para cezası, ardından 3 maç sonra aynı yasağı işlerse küme düşme cezası vermelidir.Kurallar açık ve nettir...
                            Yahu yeni tff 1959 öncesi şampiyonlukların incelenmesi için komisyon kuruyor. Siz ceza verilmesinden bahsediyorsunuz? Bu ülkede varsa yoksa şikebahçe. NOKTA.

Dün Ali Koç fikstür çekimi öncesi yaptığı konuşmada Büyükekşi'yi yağlayıp durdu.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu yeni tff 1959 öncesi şampiyonlukların incelenmesi için komisyon kuruyor. Siz ceza verilmesinden bahsediyorsunuz? Bu ülkede varsa yoksa şikebahçe. NOKTA.

Dün Ali Koç fikstür çekimi öncesi yaptığı konuşmada Büyükekşi'yi yağlayıp durdu.

Kıyamet kopar, o hain şikebahçelilere komisyon diyecek ki.argo daha şahane anlatır ama hafif tabiri ile hadi YALLAH yürüyün git diyecek.Yoksa diğer türlü ipini koparan yıldız ister şampiyonluk ister.Bir deli bir kuyuya taş atıyor kırk akıllı çıkartamıyor hesabı ve yani Türk futbolu kurbanlık koç'un kibrine göre hareket edemez.Ne ya bu Süper Lig ali koç'un şirketi mi ve diğer takımlar onun şirket kurumu mu? ve bu takımlarda çalışanlar onun elemanı mı...
                              En son deepmavi tarafından düzenlendi; 19.07.2023, 09:19.

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kıyamet kopar, o hain şikebahçelilere komisyon diyecek ki.argo daha şahane anlatır ama hafif tabiri ile hadi YALLAH yürüyün git diyecek.Yoksa diğer türlü ipini koparan yıldız ister şampiyonluk ister.Bir deli bir kuyuya taş atıyor kırk akıllı çıkartamıyor hesabı ve yani Türk futbolu kurbanlık koç'un kibrine göre hareket edemez.Ne ya bu Süper Lig ali koç'un şirketi mi ve diğer takımlar onun şirket kurumu mu? ve bu takımlarda çalışanlar onun elemanı mı...
                                GS Başkanı bu dediklerinize benzer bir tepki gösterdi.

TFF şikecilerin kaprisi ve isteği yüzünden 1959 öncesi şampiyonlukları yıldıza sayarsa büyük haksızlık olur.

Kardeşim bize ne ya süper lig öncesi başarılardan

Ezikler. GS'den 4 fark yediler ya şampiyonluk sayısında

Bu yüzden kuyruk acıları var.

HER YERDE ŞİKE
                                HER ZAMAN ŞİKE

Günahların takımı KOÇBAHÇE
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz