bu başlık gereksiz artık bence.. Trabzon halkı komple kanıksadı artık.. aziz çıkıp ben şike yaptım dese hayır yapmadın diyecek bir %65'lik kesim var trabzonda.. müstahaktır bize sıkıntı yok..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu başlık gereksiz artık bence.. Trabzon halkı komple kanıksadı artık.. aziz çıkıp ben şike yaptım dese hayır yapmadın diyecek bir %65'lik kesim var trabzonda.. müstahaktır bize sıkıntı yok..
Kupa, TRABZONSPOR'un müzesine konana kadar durmalı.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu başlık gereksiz artık bence.. Trabzon halkı komple kanıksadı artık.. aziz çıkıp ben şike yaptım dese hayır yapmadın diyecek bir %65'lik kesim var trabzonda.. müstahaktır bize sıkıntı yok..Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden 65 sanki digerleri bu hirsizlarin yaninda degildi ya a neyse b de öyle c öyle kendimizi kandirmayalim ile siyaset yapacaksan hepsi bu konuda ayniAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu başlık gereksiz artık bence.. Trabzon halkı komple kanıksadı artık.. aziz çıkıp ben şike yaptım dese hayır yapmadın diyecek bir %65'lik kesim var trabzonda.. müstahaktır bize sıkıntı yok..
Unutmak yok.
Unutturmak yok.
Perşembe günü 1461 TS-VAN play-off maçı var Yavuz Selim'de
1995-1996 sezonunda son maçta şikecileri davul zurna ile karşılayıp 1-3 maçı veren Vanspor ile görülecek hesabımız var.
Perşembe günü Yavuz Selim'e dolalım.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Trabzonspor'un AHINI Aldın şikebahçe! Trabzonspor'un hakkı olan 2010 Ve 2011 Sezonu Şampiyonluk Kupasını İade Edene Kadar Lanetlisin şikebahçe!
şikebahçe için yeni bir travma sezonu daha bugün ilan edildi.şikebahçe bir çok takımın ahını ve bir çok kişinin ahını aldın.Daha çok kan kusacaksın...
Yorum
-
İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un AHINI Aldın şikebahçe! Trabzonspor'un hakkı olan 2010 Ve 2011 Sezonu Şampiyonluk Kupasını İade Edene Kadar Lanetlisin şikebahçe!
şikebahçe için yeni bir travma sezonu daha bugün ilan edildi.şikebahçe bir çok takımın ahını ve bir çok kişinin ahını aldın.Daha çok kan kusacaksın...
GS farklı çaksın bunlara
İkinciliği de kaybetsinler.
Kupada Başak da çakarsa tadından yenmez.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeter olsun hırsızlar
GS farklı çaksın bunlara
İkinciliği de kaybetsinler.
Kupada Başak da çakarsa tadından yenmez.
Muhteşem olur.Çok hain bunlar daha çok acılar yaşayacaklar...
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir umut varmı.yakın zamanda bu konu hakkında bir yere başvurdukmu
yani konu tamamen kapandımı ???
Yorum
-
SONDA DİYECEĞİMİ BAŞTA DİYEYİM, tüm siyasi partiler ve onları yönlendiren güçler, spor alanında ölümüne TRABZONSPOR DÜŞMANI!
Bakın, 100 yıldır dvm eden futbol sistemi fb gs üzerne kurulu, bjk bile üvey evlat. Birine tff bşk-tff üyeleri-mhk başkanı gibi hiçbir şekilde savaşamayacağın silahlar veriliyor, diğerine 230 dönüm arazi-400 milyon avro veriliyor
TFF BŞK
TFF KURUL ÜYELER
MHK BŞK
Bu 3 ünde pozisyon alamayacaksa klüp, gidip birine 1 milyon avro maaş vermesin, ŞİKE ŞEKİL DEĞİŞTİREREK DVM EDİYOR, devletin gücü yetmiyor-tüm siyasi partiler de oy korkusuna mayınlı araziden kaçıyor
Bakın, TFF BAŞKANI AĞAOĞLU OLSA, Trabzon şampiyon olacak dense yukardan, KİM ENGELLEYEBİLİR?
1. Tff bşk atıyor gs
2. Fikstür hilesi yapıyor
3. Penaltı-kart olaylarını ayarlıyor
4. Mhk ve hakemlerle maç doğruyor
Haaa Trabzon diye bi manyak çıkıp buna rağmen lider olunca ADAMLAR ÖLÜMÜNE ŞİKE KUMPAS yapıyor, olay bu!
Devlet ve tüm siyasi partiler, ülkede AHLAK-LİYAKAT istiyorsa bunu çözecek, adam chp li bağırıyor AHLAAAAK-LİYAKAAAAAT diye bi bakıyorum en büyük hırsızlık gözü önünde gs maçta Anadolu takımı doğruyor, ne iş diyorum dansözlüğe başlıyor
Diğeri Akp li, din millet vatan ölürüz diyor, maç izliyoruz fb alenen bedava penaltı alıyor, oğlum ne iş diyorum, dansözzzzzzlük yapıyor
BU 2 KLÜP İNSANIMIZI BOZDU-BOZUYOR-BOZACAK, ben tek bir Trabzonludan haksız penaltımıza oooohhhh boşver duymadım, ilk önce biz linç ederiz, SAMİMİYET GÖSTERGEM GÜNLÜK YAŞADIKLARIMDIR,
lafta herkes ADALET ARIYOR gerçekte hergün kendi çalıyorEn son Tekke tarafından düzenlendi; 06.06.2023, 12:57.Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
22 haziranda tff başkani belli olduğunda şampiyon da belli olacak!
Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum