Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• Resmi site bombalamaya devam ediyor

Yorum

• Umarım başka bir konuyla alakalıdır.
        TRABZONSPOR
        iyi ki varsın Eren Bülbül...
        İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Dünyada 3 istanbul takımı kadar haysiyetsiz, şerefsiz,onursuz,gurursuz 3 takım daha yoktur.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• 20:11 bitti 21:45 bekliyoruz şimdi. Arka fonda şampiyonlar ligi müziği.. Ben elendim.
            ( ゚д゚)

Yorum

• Sanıyorum ilk defa kulüpten tarla, ekin gibi konulata değinildi. Enteresan gerçekten.

Bu arada siyasetçi tayfasından sağcısıyla solcusuyla hiç ama hiç hazetmem ama Albayrak'ın biraz da olsa o güruhtan ayrıldığını söylemeden geçemicem. Hatta hak arama konusunda teşvik edici olduğunu bile söyleyebilirim. Mevzunun aşağısı yukarısı ayrı bir tartışma konusu.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Şikecilerin açıklamasını baştan sona okuyan Trtspor bizim açıklamamızı 2 cümlede bitirdi.

Yorum

• Gedik kalmasın oturtacak
                  Güzel olmuş

Yorum

• Güzel cevap.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Harika bir cevap...

Bu andavallar bunu bile anlamaz...

2010-2011 Şampiyonu Trabzonspordur...
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• Boş muhabbetler gerçek o ki kupa Kadıköy de.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        En son Vkgz tarafından düzenlendi; 07.06.2019, 23:25.
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kupa müzede olur web açıklamalarında değil . Yalandan koca şehri kandırmayın sayın yönetim .

Kupa , değiştirilen yargı kararları ile , şikenin inkar edilemeyip yanlızca delil toplama ve usule ilişkin kararlar ile savuşturularak ama en önemlisi dönemin başbakanı , kabinesi ve millet meclisinin iradesiyle , şb müzesine rehin olarak kaldırılması bu ülkedeki adalet duygusunu öyle bir dinamitlemiştir ki , bu yük kaçınılmaz olarak müsebbiplerin hayattaysa varlığı-eserini, göçüp gitmiş ise hatırasını ezip yokedecektir. Trabzonspor değil onun temsilinde haklı olan , kazanan fenerbahçe değil onun nazarında güçlü olandır , bu metafor ülkenin son 10 yılını da özetlemektedir.. Onca sansüre , onca algı operasyonuna ve manipülasyona rağmen aradan geçen 8 yıldan sonra hiç kimse hiç bir şeyi unutmamış ise ; bana kalırsa bu iş bir teneke parçasının nerede durduğu meselesini aşalı çok oldu.
                          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 07.06.2019, 22:01.

Yorum

Seçim öncesi biri pontus diyor biri şampiyon diyor . Trabzonlular önemli demekki ...

Ama gerçek o ki kupa Kadıköy de.

Birader ikide bir sunu söyleyip de insanların sevkini krmak hosuna mı gidiyor? Biz de biliyoruz kupa orada. Ne yani mücadele etmeyelim mi? Almaya calısıyoruz hakkımızı iste!

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Birader ikide bir sunu söyleyip de insanların sevkini krmak hosuna mı gidiyor? Biz de biliyoruz kupa orada. Ne yani mücadele etmeyelim mi? Almaya calısıyoruz hakkımızı iste!
                              Bence almaya çalışan yok . Onu anlatıyorum . 9 yildirda olmadı. Kandırmaca süreci . Şu an da öyle .

Güm güm konuşan mahkemeye giden bu konuda baş kaldıran başkan Görmedikce duygularınızla oynatmayin.

En son Vkgz tarafından düzenlendi; 07.06.2019, 22:05.
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

Bence almaya çalışan yok . Onu anlatıyorum . 9 yildirda olmadı. Kandırmaca süreci . Şu an da öyle .

Bundan sonra alacagız o kupayı. Yüklenecegiz hep birlikte. İnanıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X