Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öyle büyük bir ödeme yükü var ki sırtlarında muhtemelen kaynak yaratma, sponsor bulma gibi şeylerden en sonunda adamın devreleri kısa devre yapmıştır.
    Hocam elimizde böyle bir bilgi felan yok. Adam belki kendi rahatsızlıklarından birinin nüksetmesi yada üşütmesi felan nedeniyle hastaneye gitti. Neden böyle kendi kendimize ödeme stresinden fenalaştı gibi kahramanlık hikayeleri uyduruyoruz?
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam elimizde böyle bir bilgi felan yok. Adam belki kendi rahatsızlıklarından birinin nüksetmesi yada üşütmesi felan nedeniyle hastaneye gitti. Neden böyle kendi kendimize ödeme stresinden fenalaştı gibi kahramanlık hikayeleri uyduruyoruz?
      Emin ol bunu senin kadar önemsememişimdir Sefa Sadece anlık yorumdu o. Günümüz futbolunda da "kahramanlıkların" geride kaldığını da bilecek kadar çok şey gördüm, merak etme
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

Ahmet Metin Genç.
        ya 2 ayri kisiden bahsettigini sandim beenn oldu simdi tamam
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Emin ol bunu senin kadar önemsememişimdir Sefa Sadece anlık yorumdu o. Günümüz futbolunda da "kahramanlıkların" geride kaldığını da bilecek kadar çok şey gördüm, merak etme
          Ben aslında şahsınıza demedim bunu, taraftarda böyle bir hava seziyorum. Başkan'ın hastaneye kaldırılması bir anda "ağır ödemeler nedeniyle stres den dolayı hastaneye kaldırıldı" moduna dönüştü. Oysa bilginin ilk tarafı ile 2. sonuç kısmı arasında hiçbir neden-sonuç ilişkisi kurabileceğimiz bilgi de yok. Taraftarda böyle bir hava var ama, taraftar bu asılsız bilgiyi kulaktan kulağa satın aldı.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya 2 ayri kisiden bahsettigini sandim beenn oldu simdi tamam
            İlk başta ben de öyle sandıydım da Sefer, az düşününce...

İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben aslında şahsınıza demedim bunu, taraftarda böyle bir hava seziyorum. Başkan'ın hastaneye kaldırılması bir anda "ağır ödemeler nedeniyle stres den dolayı hastaneye kaldırıldı" moduna dönüştü. Oysa bilginin ilk tarafı ile 2. sonuç kısmı arasında hiçbir neden-sonuç ilişkisi kurabileceğimiz bilgi de yok. Taraftarda böyle bir hava var ama, taraftar bu asılsız bilgiyi kulaktan kulağa satın aldı.
            Haklısın kardeşim valla da sanıyorum Sefer bir şey yazmıştı ona anlık bir yorumdu sadece. Belki de o algının etkisiyle yazmış olabilirim.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

anlamaz bizim trabzonun milleti ..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  anlamaz bizim trabzonun milleti ..
                  Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Başakşehir çok çok iyi, önde gidiyor. Bununla övünüyorum çünkü Başakşehir benim kurduğum takım." (TRT Haber)

Bunu anlarlar mı acaba
                  Murat

Yorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Başakşehir çok çok iyi, önde gidiyor. Bununla övünüyorum çünkü Başakşehir benim kurduğum takım." (TRT Haber)

Bunu anlarlar mı acaba
                    Yazdim az once abi bende mac basliginda devami da var sikebahce ve rizeden de bahsetti konusmasinda.. bugun resmen erzurumun hakkini yedi hakem mac 0 0 ken bariz golunu var a bakip iptal etti uzaktan yakindan ilgisi yok faulle pozisyonun simdi izledim..lig resmen dizayn ediliyor masa basinda once basaksehiri kopardilar bizim macla simdi alt tarafa ayar veriyorlar..bizim taraftarlar da hala o gelsin bu gitsin soyle sampiyon oluruz boyle olamayiz pesindeler..adalet gelmeden ki ilk ayagi bu isin 2011 dir ligde meze olmaya renk katan figuran olmaya devam ederiz..2 senedir bu mevcut duzende 3 buyutulmusler disinda sampiyon olacak tek klup basaksehirdir dedim durdum bunu herkes gorur cakralarin aciksa biraz sonuc ortada..
                    En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 03.02.2019, 23:05.
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Yazık oldu Erzurum'un bal gibi golüne
                      Başakşehir'i şampiyon yaptılar
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

Bunu anlarlar mı acaba
                          Adam, zamanında ortaya çıkan ses kayıtlarında Bilal’i gönderip Aziz’i indirmek istiyordu. İndiremeyince kendi takımını kurdu [emoji23]

Yorum

Bunu anlarlar mı acaba
                            uzun yazardım ama derin bir ah...

3 sene önce başakşehiri şampiyon yapacaklar dediğimde çok sayıda arkadaş dalga geçmişti

siyaset iliklerimize kadar girdi

başakşehir şampiyon yapıldıktan sonra ilgili partinin teşkilatlarına gayri resmi! kombine şartı gelecek sıkıysa uyma
                            Trabzonda dahi yalakalar destek çıkarsa şaşırmam
                            sakin olun...

Yorum

Kurtla kuzuyu yiyip çobanla ağlayanlar.
                              Şike sürecinin en yalın özeti

Ağzınıza sağlık.
                              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Öğlen gözüme ilişmişti de zaytung haberi felan sanmıştım. Meğerse gerçekmiş

Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X