İlk olarak My tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
-
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam elimizde böyle bir bilgi felan yok. Adam belki kendi rahatsızlıklarından birinin nüksetmesi yada üşütmesi felan nedeniyle hastaneye gitti. Neden böyle kendi kendimize ödeme stresinden fenalaştı gibi kahramanlık hikayeleri uyduruyoruz?Sadece anlık yorumdu o. Günümüz futbolunda da "kahramanlıkların" geride kaldığını da bilecek kadar çok şey gördüm, merak etme
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Metin Genç.oldu simdi tamam
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmin ol bunu senin kadar önemsememişimdir SefaSadece anlık yorumdu o. Günümüz futbolunda da "kahramanlıkların" geride kaldığını da bilecek kadar çok şey gördüm, merak etme
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya 2 ayri kisiden bahsettigini sandim beennoldu simdi tamam
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen aslında şahsınıza demedim bunu, taraftarda böyle bir hava seziyorum. Başkan'ın hastaneye kaldırılması bir anda "ağır ödemeler nedeniyle stres den dolayı hastaneye kaldırıldı" moduna dönüştü. Oysa bilginin ilk tarafı ile 2. sonuç kısmı arasında hiçbir neden-sonuç ilişkisi kurabileceğimiz bilgi de yok. Taraftarda böyle bir hava var ama, taraftar bu asılsız bilgiyi kulaktan kulağa satın aldı.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlamaz bizim trabzonun milleti ..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlamaz bizim trabzonun milleti ..
Bunu anlarlar mı acabaHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCumhurbaşkanı Erdoğan: "Başakşehir çok çok iyi, önde gidiyor. Bununla övünüyorum çünkü Başakşehir benim kurduğum takım." (TRT Haber)
Bunu anlarlar mı acabaEn son gurur6134 tarafından düzenlendi; 03.02.2019, 23:05.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCumhurbaşkanı Erdoğan: "Başakşehir çok çok iyi, önde gidiyor. Bununla övünüyorum çünkü Başakşehir benim kurduğum takım." (TRT Haber)
Bunu anlarlar mı acaba
Yorum
-
Bunu anlarlar mı acaba
3 sene önce başakşehiri şampiyon yapacaklar dediğimde çok sayıda arkadaş dalga geçmişti
siyaset iliklerimize kadar girdi
başakşehir şampiyon yapıldıktan sonra ilgili partinin teşkilatlarına gayri resmi! kombine şartı gelecek sıkıysa uyma
Trabzonda dahi yalakalar destek çıkarsa şaşırmamsakin olun...
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kurtla kuzuyu yiyip çobanla ağlayanlar.
Ağzınıza sağlık.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum