Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu neden şimdi patladı, 1 yıl önceki bülten değil mi bu.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Erman Toroğlu: "VAR'da Fırat Aydınus ve Cüneyt Çakır'ı gördükçe benim midem bulanıyor. Ancak bir noktadan emir verilirse bunlar yapılabilir. Göstere göstere bunlar yapılır mı ya?"
Göstere göstere hırısızı elimizden alıp baş tacı yaptılar Erman hoca VAR ne ki dişlerinin kovuklarını doldurmaz VAR.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
TRT Spor bunu geçtikten kısa süre sonra haberi kaldırdı. Öyle ya.şak bir düzende mücadele ediyoruz ki hangi küfürü etsem yetmez. Devlet kurumunun fenerli yaklaşımı. Aleyhimize olan ne varsa üzerine on ekleyerek paylaş; leyhimize olabilecek en küçük şeyi bile hasır altı et.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
senede 1-2 kere böyle haber atıyorlar önümüze ne güzel 6-7 ay da bu şekilde oyalatılar bizi
yine de sonuç aalaamaayız.
fb nin şike yapmasını fetoşun şike kumpası diye ortaya çıkartılar. yapılıp yapılmadığını kimse önemsemedi. kumpas dediler attılar kenara. türkiyede herhangi bir kurum sizce bu saatten bu konuda r yaparmı ben ihtimal vermiyorum.
bu kirli düzende imkansızı istiyoruz. son teknoloji 'var' konusunda bile hile hurda döndürmeyi başarıyoruz. şike konusunda mı ümitli olacağız
işte buna gülerim.En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 27.01.2019, 02:21.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
Ahahha haysiyetsiz Fifa işi uzatmak için açık ve anlaşılır bir karar dahi gönderememiş. Basına düşen yazı Türkçeye çevrildiği için anlam karmaşasına yol açtığını düşünüyordum ama Nusret Yılmaz'ın karardan tartışmalı diye bahsetmesine bakılırsa aslı da falsolu.
Bir dahaki CAS duruşmasında Fifa'nın yetkisi olup olmadığına karar verilecek sanırım ki kararı tahmin etmek çok zor değil.
Mart'ın sonlarına doğru fener'in ligde iyice kıvrandığı dönemde CAS'ın Fifa'dan görevini yerine getirmesini istediği haberlerini okumak, yaşadığımız üzüntüyü misliyle yaşamaları dileğiyle.
Yorum
-
Cas'ın daha önceki kararı bildiğiniz gibi "Fenerbahçenin şampiyonluğu alınsa da Trabzonspor'a gitmesini gerektirmez" olduğu için CAS'ın fenerin şampiyonluğu alınsa dahi bize verileceğine karar vereceğine umudum yok aslına bakarsanız.Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhahha haysiyetsiz Fifa işi uzatmak için açık ve anlaşılır bir karar dahi gönderememiş. Basına düşen yazı Türkçeye çevrildiği için anlam karmaşasına yol açtığını düşünüyordum ama Nusret Yılmaz'ın karardan tartışmalı diye bahsetmesine bakılırsa aslı da falsolu.
Bir dahaki CAS duruşmasında Fifa'nın yetkisi olup olmadığına karar verilecek sanırım ki kararı tahmin etmek çok zor değil.
Mart'ın sonlarına doğru fener'in ligde iyice kıvrandığı dönemde CAS'ın Fifa'dan görevini yerine getirmesini istediği haberlerini okumak, yaşadığımız üzüntüyü misliyle yaşamaları dileğiyle.
Ligde kıvranırlarken öldürücü darbeyi vurur FIFA
Bu iş çok uzadı gerçekten
Bitsin artık2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTescil edilmedikten sonra hepsi süslü lafTürkiye Cumhuriyeti dünya kanunlarını tanımıyor.
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum