Cnn'de konuşuyorlar Tepkileri büyüyeyek devam edecekmiş inanmıyorlarmış. Fenerliler yakında serbest kalacaklarmış... Boş zihniyetler boş hayaller...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Şenol Hocamızı bir düşünün 96da yine bu şekilde şampiyonluk elinden alınmış, Türkiye'yi dünya üçüncüsü yapmış yaranamamış, 2003 2004'de yine aynı şekilde hakkı yenilmiş, şampiyonluğumuz çalınmış ve son olarak 2011de yine rakip takımın bu tür işlerinden dolayı şampiyonluktan olmuş ve hala dim dik ayakta duruşunu koruyor, sonuna kadar veriyor bu düzene karşı mücadelesini.
----------------------------------------------------------------------------
çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüsünde ............ yaparlar adamı beter olsun ş....sizler
Yorum
-
Cnn'de konuşuyorlar Tepkileri büyüyerek devam edecekmiş inanmıyorlarmış. Fenerliler yakında serbest kalacaklarmış... Boş zihniyetler boş hayaller...
Ayrıca Fener'i çekemiyormuşuz ondan oluyormuş bunlar...
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak delimavi_1975 tarafından gönderildiTuğer Volkan - 05.07.2011 17:03
fenrbahçe´nin aleyhine bir sonuç çıkarsa‚ trabzon diye bir şehir kal-maz
Buyur gel trabzona da seni çıktığın yere geri sokim
ulan bunlar iyi günleriniz. sizin belanız olmaya devam edeceğiz...2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
-
laflara bak a.q şehir kalmazmış,lan ben yarın Trabzona gidiyorum,ulaşsın bana,şu foruma üye olsun ulaşsın,bilet parasını ben vericem. gelsin o.pu çocuğu görsün bakalım,o şehir fatih sultan mehmet zamanında bile vardı, yıkamazlar,anamazlar bile adını.
ulan bırakın şehri yıkmayı,saracoğlunada geleceğiz, ŞIRINGALARIMIZLA. biz kan alırken sizden bakalım siz nereyi yıkacaksınız.Entropi İyidir.
Yorum
-
Angut'da'ki Spastik rahatsizlarin iletilerini buraya kopyalayip sinirlerimizi tavan yapmayin Lütfen.
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum