Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fazla uzatmaya gerek yok...fb düştü desinler Trabzon gönüllerin değil gerçek şampiyondur.Olay bitmiştir.
    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• ya ben böyle abdurrahim albayrak, sinan engin gibi adamlardan nefret ediyorum. habunları hemşerilikten reddedemez miyiz. adam öyle bi konuşuyoki sanki gayse anası babası bunun
      TRABZON bir sevda TRABZONSPOR bir destan..

Yorum

• İlk olarak Alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yalnız '' Umut gitsin, şampiyonuz '' diyenler haklı çıkmış olacak..
        çççççççççççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• surekli yayin yasagi istediklerine gore semsiyenin acilmasina ramak kaldi..biliyorlar semsiye acildimi kapanmasi tibben mumkun degil..
          mosturoglunada uzulmedim desem yalan olur.sifatina nolmus oyle..umarim hukum giyidikten sonra dogal ortamina birakirlar.hayvanat bahcesi yani..

Yorum

• umut bulut ya o admın yüreği yeter len fenerbahceye

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              beyler hangi futbolcumuz şöyle içten koydukkkkkkmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyecek bence en büyük sorunumuz bu
              Sanırım ben biliyorum birisini

Soldan atıyor depar, ona yapılmaz atar
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Ne karar verecek federasyon, ''bu kadar ses kaydı, görüntü kaydı, para alış verişi var ama şampiyon Fenerbahçe'' mi diyecek. Hadi bakalım o kadar cesurlar mı görecez.
                TRABZONSPOR
                Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• yattara icin ne demeli, yazik olmiyacak mi. son istegi sampiyonluk yasamakti.

walla cok yazik. beter olsunlar.
                  Trabzonspor

Yorum

• Bence gözden kaçan en önemli olay ferrari olayı bjk-fb maçı mutlaka irdelenmeli çünkü kopma noktası orası.

Yorum

• Beni Cl kesmez arkadaş. Şampiyonluk ta gelecek ve en önemlisi Febeş küme düşecek. Bunlar olmadan sevinemem. Açık açık delil lerle hala febeş i ligde tutarlarsa ortalığı ayağa kaldırmalıyız.
                      Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yaa o değilde.. Bu Rıdvan nerde Şansal nerde

dün tvde jilet mach3 reklamında gördüm onu

Yorum

• İlk olarak bordo(61)mavi tarafından gönderildi
                          Cüneyt Çakır, bugün bazı yayın organlarında kendisiyle ilgili çıkan haberlerde yer alan iddiaların tamamının gerçek dışı olduğunu söyledi.
                          Cüneyt Çakır, yaptığı yazılı açıklamada, ''Emniyet yetkilileri tarafından yürütülen şike soruşturması kapsamında, asılsız bir gazete haberiyle de olsa adımın karışmasından derin üzüntü duydum'' dedi.
                          Haberde adı geçen 20 Şubat 2011 tarihli Beşiktaş-Fenerbahçe maçının ne öncesinde ne de sonrasında hiçbir kulüp mensubu ile sözlü ya da yazılı bir görüşmesinin olmadığını kaydeden Çakır, şöyle devam etti:
                          ''Olması da mümkün değildir. Maçla ilgili görüşmeme prensibim tüm kulüp ve yöneticiler için geçerlidir.
                          15 yıldır sürdürdüğüm şerefli hakemlik yaşantımda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile her ikisi de hakem seminerinde olmak üzere sadece 2 kere karşılaşmış, ilişkimiz merhabadan öteye gitmemiştir.
                          İddia olarak verilse de elit hakem kategorisine yükselerek Avrupa'nın en iyi 25 hakemi arasında yer alma başarısı gösteren ve uluslararası alanda ülkemi temsil etmenin gururunu yaşayan biri olarak, bu tip yayınlarla her ortamda mücadele etme hakkını da kullanacağımı belirtmek isterim.''
                          Çakır, ''Bir FIFA hakemliği sorumluluğunda, yazıda olduğu iddia edilen görüşme kayıtlarının ortaya çıkması halinde, hiçbir zaman benden dualarını esirgemeyen Türk halkına, hakemliği bırakacağımın sözünü veriyorum. Kamuoyunun gerçek dışı bu haberlere itibar etmemesini rica ediyorum.''

İnşallah bırakırsın... senin babanıda (serdar çakır) çok iyi biliyoruz

Cüneytciğim, hakemliği bırakmaya söz vermişsin ama hiç gerek yok. İspatlandı mı zaten hakemlik diye bir yetkin kalmıyor, içeriye de giriyorsun üstelik. Gardiyonspor-FB maçlarında hakemlik için bir sıkıntı çıkmaz ama.

Yorum

• Auuuaaaaagorraaaa Bülent Başgaaaaaannnnnnnnnnnnn...
                            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• ŞL'ye gidemez FB ama ben şampiyonluğun bize verileceğine inanmıyorum nedense .

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu olay sonuçlanınca maddi manevi tazminat davası açmamız lazım donlarına kadar alalım
                                katılıyorum kardeşim..bu sabah aklımdan geçti lehimize sonuç çıkarsa maddi manevi ne varsa açılmalı
                                "Yaylayı,zirveyi görmüş uşakları oyalar mı ovalar ?"
                                "Şenol Güneş"
                                Bu saatten sonra yok geri dönüşü;ya zafer ya da...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X